hımm sende bekle bakalım ama şunu unutmayın hep bır steres olucak hamılelık boyuncamuhtemelen p.tesi kese görünecek ama kalp atışlarını duymayabilirim diye şeettiydimayse-gul ün dediği gibi bi streste onun için olmasın
Eklem cnm bende 500 tane okudum haberin olsunbebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına...darısı 2. kez benim başıma dualarınızla.
gunaydın cnm sen cıkma yataktan cnm bız calısıyoruzluck iyimiş evınde dınlenıyormus cnmHanımlar günaydınnnnnn..havalar soğudu insanın yataktan çıkası gelmiyor..bu Arada luck dan haber varmı nasıl oldu acaba
Sen kan sonuçlarını aldınmı yarındı galibagunaydın cnm sen cıkma yataktan cnm bız calısıyoruzluck iyimiş evınde dınlenıyormus cnm
cnm ben kantestı yaptırdım bır defa sonra dr gıttım 2 hafta sonra kalp atısnı duyduk 6+4 galıba kantestı yaptırma dedı dr daha kafanı karıstırma dedicnm sen kalp seslerini bhcg kaçken duydun??????
yarın alıcam cnm çok heycanlıyım ben geneSen kan sonuçlarını aldınmı yarındı galiba
Telefon aç öğren belki çıkmıştır bende verdikleri tarihten iki gün önce almıştımyarın alıcam cnm çok heycanlıyım ben gene
Yalnız değilsin korkma bende öyleyim böylede devam edecek malesef tam anlamıyla hareketlerini hissedene kadar..peri en kan sonuclarını alıcam dıye heycanlanmıyorum bebgmın ıyımıdır onun ıçın cok heycanlanıyorum her dr kapısında beklerken elektırık çarpmıs gbı tıtrıyorum
evt hep boyle olucaz yarın bıde saglık ocagından gel dedıler tetonoz aşısı için galıba sen nezamn oldun asıYalnız değilsin korkma bende öyleyim böylede devam edecek malesef tam anlamıyla hareketlerini hissedene kadar..
çıktıysa nasıl ogrenıcem ki sonucun ne oldugunuTelefon aç öğren belki çıkmıştır bende verdikleri tarihten iki gün önce almıştım
Tetanoz aşısı için erken 19 20 o haftalarda oluyor bende Pazartesi gidip yaptırıcam..test sonucunu hastane yakınsa gider alırsın diye ara dedimevt hep boyle olucaz yarın bıde saglık ocagından gel dedıler tetonoz aşısı için galıba sen nezamn oldun ası
aradım cnm yarın cıkıcak dedı hast. yakın deıl cnm ya ben gebzedeyım hast. kaynarcada.Tetanoz aşısı için erken 19 20 o haftalarda oluyor bende Pazartesi gidip yaptırıcam..test sonucunu hastane yakınsa gider alırsın diye ara dedim
Hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bi doğsalardı zaman geçmiyor valla..aradım cnm yarın cıkıcak dedı hast. yakın deıl cnm ya ben gebzedeyım hast. kaynarcada.
valla bı dogsalar saglıklı sıhhatlı cnm baska bısy istemıyoruzki hep korku hep korku nasıl gecırecem ben 9 ayı boyle bılmıyorum vallaHayırlısıyla sağ salim sağlıklı bi doğsalardı zaman geçmiyor valla..
Hayırlısıyla şu hareketleri hergün hissetmeye başlasak daha rahat olucaz..ben hissediyorum tepiklerini ama ara ara henüzvalla bı dogsalar saglıklı sıhhatlı cnm baska bısy istemıyoruzki hep korku hep korku nasıl gecırecem ben 9 ayı boyle bılmıyorum valla
ALLAH razı olsun cnm.Ama dün Sabah koyu kahve kanamam oldu.önceki gün ilişki olmuştu zorlandı sanırım. doktorum la görüştüm bi sorun teşkil etmiceni söyledi.şimdi çok az geliyo ara ara bakalım hayırlısı.annelik çok zormuş sevinc ve korkular bi arada.ALLAH sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş hepimizn bebeğiniGozun aydin canim... Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?