bebeğimi beklerken......

Hanımlar günaydınnnnnn..havalar soğudu insanın yataktan çıkası gelmiyor..bu Arada luck dan haber varmı nasıl oldu acaba

Hanımlar günaydınnnnnn..havalar soğudu insanın yataktan çıkası gelmiyor..bu Arada luck dan haber varmı nasıl oldu acaba
gunaydın cnm sen cıkma yataktan cnm bız calısıyoruzluck iyimiş evınde dınlenıyormus cnm

peri en kan sonuclarını alıcam dıye heycanlanmıyorum bebgmın ıyımıdır onun ıçın cok heycanlanıyorum her dr kapısında beklerken elektırık çarpmıs gbı tıtrıyorum

peri en kan sonuclarını alıcam dıye heycanlanmıyorum bebgmın ıyımıdır onun ıçın cok heycanlanıyorum her dr kapısında beklerken elektırık çarpmıs gbı tıtrıyorum
Yalnız değilsin korkma bende öyleyim böylede devam edecek malesef tam anlamıyla hareketlerini hissedene kadar..

Yalnız değilsin korkma bende öyleyim böylede devam edecek malesef tam anlamıyla hareketlerini hissedene kadar..
evt hep boyle olucaz yarın bıde saglık ocagından gel dedıler tetonoz aşısı için galıba sen nezamn oldun ası

evt hep boyle olucaz yarın bıde saglık ocagından gel dedıler tetonoz aşısı için galıba sen nezamn oldun ası
Tetanoz aşısı için erken 19 20 o haftalarda oluyor bende Pazartesi gidip yaptırıcam..test sonucunu hastane yakınsa gider alırsın diye ara dedim

Tetanoz aşısı için erken 19 20 o haftalarda oluyor bende Pazartesi gidip yaptırıcam..test sonucunu hastane yakınsa gider alırsın diye ara dedim
aradım cnm yarın cıkıcak dedı hast. yakın deıl cnm ya ben gebzedeyım hast. kaynarcada.

valla bı dogsalar saglıklı sıhhatlı cnm baska bısy istemıyoruzki hep korku hep korku nasıl gecırecem ben 9 ayı boyle bılmıyorum valla
Hayırlısıyla şu hareketleri hergün hissetmeye başlasak daha rahat olucaz..ben hissediyorum tepiklerini ama ara ara henüz

Gozun aydin canim... Masallah
ALLAH razı olsun cnm.Ama dün Sabah koyu kahve kanamam oldu.önceki gün ilişki olmuştu zorlandı sanırım. doktorum la görüştüm bi sorun teşkil etmiceni söyledi.şimdi çok az geliyo ara ara bakalım hayırlısı.annelik çok zormuş sevinc ve korkular bi arada.ALLAH sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş hepimizn bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…