bebeğimi beklerken......

cinciyeti ney cnm bebişinin:)
Valla cnm kendi Dr um erkek demişti net olarak.ama iki gün önce evimin burda Dr gittim ağrım olunca ona sordum oda erkeğe benziyor ama parmakta gelmiş olabilir kordon da olabilir ama sanki kız gibi dedi.benimde kafamı karıştırdı anlayacağın muhtemelen tam göremediği için net bişi söylemedi heralde hayırlısıyla biz şuan erkek diyoruz ama tabi genede belli olmaz Kasım'ın 12 gibi ayrıntılı usg var ordan kesin net bişi söylerler heralde

sağlıklı olsunda cnm gönlünden ne geçiyosa o olsun inşallah

İyi çok şükür.. Şimdi kan ilacina basladik bakalim kanini yükseltmemiz lazim. Senin kerata napiyor. Alisti mi okula..dersler ödevler nasil gidiyor
iyi canım çok şükür okula aliştı ama ödeler zorluyor bazen çok oluyor ve çabuk sıkılıyor yapmaya istek var ama gevezelik etmekten bitmek bilmiyor...senin oğlunun dersleri nasıl okumayı ne zaman öğrenmişti canım...
allahım bir sabır taşı daha çıktı sen niye bekliyorsun cnm benım
aynen canım sana katılıyorum ben çatlıyorum resmen burda hanımlar gayet rahatlar vallahi...bizde mi sorun var ne çözemedim...
Eklem cnm bende 500 tane okudum haberin olsun
canım Allah razı olsun...

canım karnının ne tarafında hissediyorsun belli oluyomu

canım karnının ne tarafında hissediyorsun belli oluyomu
Valla cnm bizimki keyfine düşkün boylu boyunca yatıyor hep onun dışında pek farklı pozisyonda olmuyor genelde Dr gitmemde aynı pozisyon..ama hareketlerini solda hissediyorum bazende karnımın sağ tarafı daha şiş oluyor orda toplanıyor sanırım.

kızlar bat ınıza 3 gün kala nasıl hissettiniz kendinizi

kızlar bat ınıza 3 gün kala nasıl hissettiniz kendinizi
Ben hiç bişi hissetmedim sadece çok hafif göğüs acıyordu ama günüm geçince 2.3 kez çok şiddetli ama anlık karın ağrım olmuştu..ilk gebeliktede 15 gün önce göğüslerim acımaya başlamıştı o kadar

Kızlar ben bu forumu neden bulamıyorum gebelik bölümünde siz nerden giriyorsunuz

eklem batima3 gün kala meraktan ölmek heyecandan ddelirmek üzere iken klasik batmasi ve bel agrisi dişinda hic bir şeyim yok tu

eklem biz de odevlerden catliyoruz.. Çok zor ders yapmalarimiz. Gecen sene ilk donemde çözdü okumayi çok şükür ama iyi stresler yasadik

Canim ben bildirimlerden giriyorum. Gebelik bolumunde asagi dusuyordur konu
Bende bildirimlerden giriyorumda gebelikte hiç görünmüyor onu merak ettim normalde sürekli konuşma olunca başa dönmesi gerekiyor ama nedense hiç yok.karda yürüyüp izimizi mi belli etmiyoruz acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…