9 hafta 4 günlükken duyduk.ilk doktorum 7 hafta sonra gel demişti ama ben bekledim duymazsam olursa kafama takarım diekaç haftalıkken duydun cnm bu arada gözün aydın maşşalllah:)
Tetanoz aşısı için erken 19 20 o haftalarda oluyor bende Pazartesi gidip yaptırıcam..test sonucunu hastane yakınsa gider alırsın diye ara dedim
CNM PERİ YOK HERHALDE BEN SÖYLİYEYİM CİNSİYETİNİ ERKEKcinciyeti ney cnm bebişinin:)
Valla cnm kendi Dr um erkek demişti net olarak.ama iki gün önce evimin burda Dr gittim ağrım olunca ona sordum oda erkeğe benziyor ama parmakta gelmiş olabilir kordon da olabilir ama sanki kız gibi dedi.benimde kafamı karıştırdı anlayacağın muhtemelen tam göremediği için net bişi söylemedi heralde hayırlısıyla biz şuan erkek diyoruz ama tabi genede belli olmaz Kasım'ın 12 gibi ayrıntılı usg var ordan kesin net bişi söylerler heraldecinciyeti ney cnm bebişinin:)
Valla cnm kendi Dr um erkek demişti net olarak.ama iki gün önce evimin burda Dr gittim ağrım olunca ona sordum oda erkeğe benziyor ama parmakta gelmiş olabilir kordon da olabilir ama sanki kız gibi dedi.benimde kafamı karıştırdı anlayacağın muhtemelen tam göremediği için net bişi söylemedi heralde hayırlısıyla biz şuan erkek diyoruz ama tabi genede belli olmaz Kasım'ın 12 gibi ayrıntılı usg var ordan kesin net bişi söylerler heralde
iyi canım çok şükür okula aliştı ama ödeler zorluyor bazen çok oluyor ve çabuk sıkılıyor yapmaya istek var ama gevezelik etmekten bitmek bilmiyor...senin oğlunun dersleri nasıl okumayı ne zaman öğrenmişti canım...İyi çok şükür.. Şimdi kan ilacina basladik bakalim kanini yükseltmemiz lazim. Senin kerata napiyor. Alisti mi okula..dersler ödevler nasil gidiyor
aynen canım sana katılıyorum ben çatlıyorum resmen burda hanımlar gayet rahatlar vallahi...bizde mi sorun var ne çözemedim...allahım bir sabır taşı daha çıktı sen niye bekliyorsun cnm benım
canım Allah razı olsun...Eklem cnm bende 500 tane okudum haberin olsun
Valla cnm tek dileğim sağlıklı olması kız olmuş erkek olmuş fark etmez.5 tane kızım 5 tane oğlum olsa ne olur.allah hayırlı evlat versinsağlıklı olsunda cnm gönlünden ne geçiyosa o olsun inşallah
canım karnının ne tarafında hissediyorsun belli oluyomuValla cnm kendi Dr um erkek demişti net olarak.ama iki gün önce evimin burda Dr gittim ağrım olunca ona sordum oda erkeğe benziyor ama parmakta gelmiş olabilir kordon da olabilir ama sanki kız gibi dedi.benimde kafamı karıştırdı anlayacağın muhtemelen tam göremediği için net bişi söylemedi heralde hayırlısıyla biz şuan erkek diyoruz ama tabi genede belli olmaz Kasım'ın 12 gibi ayrıntılı usg var ordan kesin net bişi söylerler heralde
Valla cnm bizimki keyfine düşkün boylu boyunca yatıyor hep onun dışında pek farklı pozisyonda olmuyor genelde Dr gitmemde aynı pozisyon..ama hareketlerini solda hissediyorum bazende karnımın sağ tarafı daha şiş oluyor orda toplanıyor sanırım.canım karnının ne tarafında hissediyorsun belli oluyomu
kızlar bat ınıza 3 gün kala nasıl hissettiniz kendinizi
Ben hiç bişi hissetmedim sadece çok hafif göğüs acıyordu ama günüm geçince 2.3 kez çok şiddetli ama anlık karın ağrım olmuştu..ilk gebeliktede 15 gün önce göğüslerim acımaya başlamıştı o kadarkızlar bat ınıza 3 gün kala nasıl hissettiniz kendinizi
Canim ben bildirimlerden giriyorum. Gebelik bolumunde asagi dusuyordur konuKızlar ben bu forumu neden bulamıyorum gebelik bölümünde siz nerden giriyorsunuz
Bende bildirimlerden giriyorumda gebelikte hiç görünmüyor onu merak ettim normalde sürekli konuşma olunca başa dönmesi gerekiyor ama nedense hiç yok.karda yürüyüp izimizi mi belli etmiyoruz acaba:)Canim ben bildirimlerden giriyorum. Gebelik bolumunde asagi dusuyordur konu
HerhaldeBende bildirimlerden giriyorumda gebelikte hiç görünmüyor onu merak ettim normalde sürekli konuşma olunca başa dönmesi gerekiyor ama nedense hiç yok.karda yürüyüp izimizi mi belli etmiyoruz acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?