- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Neye son iki gün cnm kaçırdığım bişi mi varSon iki günüm kaldi... Bat kadar heyecanlı....
İsten cikiyorum daNeye son iki gün cnm kaçırdığım bişi mi var
YAAA SİZKENDİNİZİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ BENİ DÜŞÜNÜN ARTIK GİDİN DR AAA@cimcimesevilay bekleyeli canim... Bekleyen derviş muradina ermis. :) inşallah gidince kalp atislarini da görürüz..asi_m az daha catlayacak ama neyse.. Bizim yerimize stres oluyor kizcagiz
Sunun surasinda 11 guncuk sonra gidecegim insallahhhhhYAAA SİZKENDİNİZİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ BENİ DÜŞÜNÜN ARTIK GİDİN DR AAA
AY NEGUZEL 11 GÜNCÜKMÜŞ YAA TAM KOSKOCA 2 HAFTA VAR DAHA EGER SEN BURAYA BEN DR GITMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM YAZ BEN SANA HATIRLATICAM BUGUNLERİNİSunun surasinda 11 guncuk sonra gidecegim insallahhhhh
Hadi gözün aydınn bana eşlik edersin artık:) soğukta yatmak gibisi yok:)İsten cikiyorum da
çok kötüsünüz çalışıp yatamayan var burda dimi ama yanı bende işten çıkmak istiyorum puff yaaHadi gözün aydınn bana eşlik edersin artık:) soğukta yatmak gibisi yok:)
Darısı başına inş cnm..ama üzülme yatıyorum ama uyku denen bişi yok bu hamilelik uykusuzluk yapıyor bende.çok fazla uykum bölünüyor toplasan 3.4 saat anca uyuyorumdurçok kötüsünüz çalışıp yatamayan var burda dimi ama yanı bende işten çıkmak istiyorum puff yaa
bende aksam 9 da bır yatıyorum sabaha kadar ohh mıss sadece gece 1 kere wc kalkıyorum inş cnm tez zamanda bende evime kavusurumDarısı başına inş cnm..ama üzülme yatıyorum ama uyku denen bişi yok bu hamilelik uykusuzluk yapıyor bende.çok fazla uykum bölünüyor toplasan 3.4 saat anca uyuyorumdur
canım ben bu konuyu izlemeye aldım bildirimde yoksa izlenen konularda bulabilirsinKızlar ben bu forumu neden bulamıyorum gebelik bölümünde siz nerden giriyorsunuz
ay canım sorma sanki ben okula gidiyorum gibi stres yapıyorum yani şu ana kadar hamile olsaydım bu strese dayanamayıp kesin düşerdi zaten...oğlun hangi okula gidiyor canım...eklem biz de odevlerden catliyoruz.. Çok zor ders yapmalarimiz. Gecen sene ilk donemde çözdü okumayi çok şükür ama iyi stresler yasadik
bende bu heyecanı stajyerliğim biterken yaşamıştım hatta diyodum ancak hamile olsam bu kadar mutlu olurdum...Son iki günüm kaldi... Bat kadar heyecanlı....
canım kesin erkek artık bende oğlumda uymakta zorlanıyordum ama bol bol uyumaya çalış zira bu günlerini çoook arıyacaksın...Darısı başına inş cnm..ama üzülme yatıyorum ama uyku denen bişi yok bu hamilelik uykusuzluk yapıyor bende.çok fazla uykum bölünüyor toplasan 3.4 saat anca uyuyorumdur
seninkide kesin kız canım bana göre yani bendeki belirtilere göre bemde düşüklerde böyle uyuyordum...bende aksam 9 da bır yatıyorum sabaha kadar ohh mıss sadece gece 1 kere wc kalkıyorum inş cnm tez zamanda bende evime kavusurum
E="asi_m, post: 37526888, member: 169811"]AY NEGUZEL 11 GÜNCÜKMÜŞ YAA TAM KOSKOCA 2 HAFTA VAR DAHA EGER SEN BURAYA BEN DR GITMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM YAZ BEN SANA HATIRLATICAM BUGUNLERİNİ
memnunmusun canımeklem camlicada saffet cebi i.o.okulunda servisle gidip geliyor
yarın inş kimliği belli olur ya çok merak edıyorum benseninkide kesin kız canım bana göre yani bendeki belirtilere göre bemde düşüklerde böyle uyuyordum...
sen işten çıkınca uyukuya dalıp bizi unutta ben o zamkalkmayaam sanaTamam canim
Evet. İyi ve güzel bir okul. Tam gün egitim. 9-dan 2.30 a kadarmemnunmusun canım
inşallah canım zaten önemli olan sağlıklı olmasıyarın inş kimliği belli olur ya çok merak edıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?