bebeğimi beklerken......

Az önce bir arkadasin yazisini okudum. Tanidik bir kadin dogumcu boşuna 8 haftadan once gelip kafani bulandirma demiş. İyi demiş :)

çok kötüsünüz çalışıp yatamayan var burda dimi ama yanı bende işten çıkmak istiyorum puff yaa
Darısı başına inş cnm..ama üzülme yatıyorum ama uyku denen bişi yok bu hamilelik uykusuzluk yapıyor bende.çok fazla uykum bölünüyor toplasan 3.4 saat anca uyuyorumdur

Darısı başına inş cnm..ama üzülme yatıyorum ama uyku denen bişi yok bu hamilelik uykusuzluk yapıyor bende.çok fazla uykum bölünüyor toplasan 3.4 saat anca uyuyorumdur
bende aksam 9 da bır yatıyorum sabaha kadar ohh mıss sadece gece 1 kere wc kalkıyorum inş cnm tez zamanda bende evime kavusurum

Kızlar ben bu forumu neden bulamıyorum gebelik bölümünde siz nerden giriyorsunuz
canım ben bu konuyu izlemeye aldım bildirimde yoksa izlenen konularda bulabilirsin
eklem biz de odevlerden catliyoruz.. Çok zor ders yapmalarimiz. Gecen sene ilk donemde çözdü okumayi çok şükür ama iyi stresler yasadik
ay canım sorma sanki ben okula gidiyorum gibi stres yapıyorum yani şu ana kadar hamile olsaydım bu strese dayanamayıp kesin düşerdi zaten...oğlun hangi okula gidiyor canım...
Son iki günüm kaldi... Bat kadar heyecanlı....
bende bu heyecanı stajyerliğim biterken yaşamıştım hatta diyodum ancak hamile olsam bu kadar mutlu olurdum...
canım kesin erkek artık bende oğlumda uymakta zorlanıyordum ama bol bol uyumaya çalış zira bu günlerini çoook arıyacaksın...

E="asi_m, post: 37526888, member: 169811"]AY NEGUZEL 11 GÜNCÜKMÜŞ YAA TAM KOSKOCA 2 HAFTA VAR DAHA EGER SEN BURAYA BEN DR GITMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM YAZ BEN SANA HATIRLATICAM BUGUNLERİNİ[/QUOTE]
Tamam canim

bende aksam 9 da bır yatıyorum sabaha kadar ohh mıss sadece gece 1 kere wc kalkıyorum inş cnm tez zamanda bende evime kavusurum
seninkide kesin kız canım bana göre yani bendeki belirtilere göre bemde düşüklerde böyle uyuyordum...

E="asi_m, post: 37526888, member: 169811"]AY NEGUZEL 11 GÜNCÜKMÜŞ YAA TAM KOSKOCA 2 HAFTA VAR DAHA EGER SEN BURAYA BEN DR GITMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM YAZ BEN SANA HATIRLATICAM BUGUNLERİNİ
Tamam canim
[/QUOTE]
sen işten çıkınca uyukuya dalıp bizi unutta ben o zaman sorucam sana

sen işten çıkınca uyukuya dalıp bizi unutta ben o zamkalkmayaam sana [/QUOTE]
Yok canim yaa benimde basimin derdidir uykusuzluk.. Oglum 8 de gidiyor kalktigim zaman bir daha uyuyamam zaten alisigim erken kalkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…