bebeğimi beklerken......

Evet. İyi ve güzel bir okul. Tam gün egitim. 9-dan 2.30 a kadar
gerçi benim oğlumda ilk okulda anaokuluna göre daha az kaldığını zannediyor şebeğim benim aslında anaokulunda daha az kalıyordu da farkına varamadı tenefüste kudurmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor...

ilk önce saglıklı olması tabıkıde yanı 5 tane erkek çocum olmus fark etmez kız erkek sadece merak benımkısı
evet canım seni çok iyi anlıyorum bu günlere gelmek kolay değil.

Rabbim güzelliklerini bahşetsin hepimize.. Yaşananlar kolay değil...zor ve yipratici

kızlar sevgili kocişim patronum eve erken gitmem için izin verdi ben cıkıyorum kızlar yarın dr kontrolum var benım için dua edın neolur yarın dr gelince yazarım sizlere herkese hayırlı aksamlar

kızlar sevgili kocişim patronum eve erken gitmem için izin verdi ben cıkıyorum kızlar yarın dr kontrolum var benım için dua edın neolur yarın dr gelince yazarım sizlere herkese hayırlı aksamlar
hadi güle güle git güle güle gel canım hayırlı haberlerle

Hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz cnm

asi_m asim panikli evhamli sabirsiz telasli arkadasim... İyi haberlerini bekliyorum canim

Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
Masallahhhh canim yaa ne güzel cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin inşallah bizlere de nasip olsun boyle güzel haberler vermek... Ya çok mutlu oldum ya bi haberleri duyunca içim aciliyor

Masallahhhh canim yaa ne güzel cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin inşallah bizlere de nasip olsun boyle güzel haberler vermek... Ya çok mutlu oldum ya bi haberleri duyunca içim aciliyor
Amin cnm inş kucagıma almakta nasıp olur

Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı bizlere inşallah.

melekkkkkk .!.:
merhabalar bende sizler gibi kuzumu bekliyorum ...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
Hayirli olsun canim bebeğin saglicakla al kucagina insallah... İlk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…