güzelmiş canım peki sıkılmıyormuEvet. İyi ve güzel bir okul. Tam gün egitim. 9-dan 2.30 a kadar
gerçi benim oğlumda ilk okulda anaokuluna göre daha az kaldığını zannediyor şebeğim benim aslında anaokulunda daha az kalıyordu da farkına varamadı tenefüste kudurmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor...Evet. İyi ve güzel bir okul. Tam gün egitim. 9-dan 2.30 a kadar
ilk önce saglıklı olması tabıkıde yanı 5 tane erkek çocum olmus fark etmez kız erkek sadece merak benımkısıinşallah canım zaten önemli olan sağlıklı olması
evet canım seni çok iyi anlıyorum bu günlere gelmek kolay değil.ilk önce saglıklı olması tabıkıde yanı 5 tane erkek çocum olmus fark etmez kız erkek sadece merak benımkısı
evt bu haftalara geldıgımı inanamıyorum zaten ben inş hamılelıgım ıyı gecer bebeğimi saglıklı şekilde kucagıma alırım tabıkı arkadaslarımla hep beraber..evet canım seni çok iyi anlıyorum bu günlere gelmek kolay değil.
amin aminRabbim güzelliklerini bahşetsin hepimize.. Yaşananlar kolay değil...zor ve yipratici
hadi güle güle git güle güle gel canım hayırlı haberlerlekızlar sevgili kocişim patronum eve erken gitmem için izin verdi ben cıkıyorum kızlar yarın dr kontrolum var benım için dua edın neolur yarın dr gelince yazarım sizlere herkese hayırlı aksamlar
Hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz cnmkızlar sevgili kocişim patronum eve erken gitmem için izin verdi ben cıkıyorum kızlar yarın dr kontrolum var benım için dua edın neolur yarın dr gelince yazarım sizlere herkese hayırlı aksamlar
Masallahhhh canim yaa ne güzel cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin inşallah bizlere de nasip olsun boyle güzel haberler vermek... Ya çok mutlu oldum ya bi haberleri duyunca içim aciliyorKızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
Amin cnm inş kucagıma almakta nasıp olurMasallahhhh canim yaa ne güzel cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin inşallah bizlere de nasip olsun boyle güzel haberler vermek... Ya çok mutlu oldum ya bi haberleri duyunca içim aciliyor
Kızlar ben geldim ikili testimiz güzel çıktı gayet iyi dedi bebegin veeeeeee cinsiyet için kıza benziyor dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama kız desi çok mutluyum 83 gr dedi kilosu
Benim ilk tahminim perinin ki erkek senin kiz idi ilk içimden gecen.. Önceki yorumlarda varastahminim37537568 .!.:Amidi ilk nm inş kucagıma almakta nasıp olur
Hayirli olsun canim bebeğin saglicakla al kucagina insallah... İlk mimelekkkkkk .!.:merhabalar bende sizler gibi kuzumu bekliyorum ...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?