bebeğimi beklerken......

o programı bende izledim

Cnm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi inan bilmiyorum bizlerde yaşatık bu acıyo çok zor dayanmak zorundayız allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda tekrar nasip edee cnm
amin canım.çok teşekkür ederim.allahım sizlere yaşatmasın.çok dikkat edin kendinize

eskiye göre daha iiyim ama geçtide diyemem buna şükür cnm bnm :) sen ne durumdasın mide bulantın yok galiba :)

bende yok canım dün akşam minibüste ters oturdum midem bulandı eve gittim yattım 2 saat falan bi tuhaftı midem sonra tam geçti yatmadan yine bi tuhaf oldu gece uyandım yine tuhaftı sabah iyiydim ama çok şükür.Arada çok hafif tuhaflaşıyo ama geçiyo benim hemen.

bende bugün kan ve idrar tahlillerimi aldım sorun yok gibi idrar kültürü temiz çıkmış haftaya cuma akşamı randevum daha çokkkkkkkkkkkkkkk var bugün kasık ağrım çok hafif bel ağrımda çok hafif durumlar böyle bende de.

cnm dikkat et kendıne bende dun aksam otobusle gittim eve hıç sevmiyorum otobüsü çok kötü kokuyo ters oturunca mıden bulanıyor benımde pek bısey yok oturmaktan kalcalarım acıyo aksamları

Cnm çok sevindim hep böyle iyi haberler alalım inş

herkes kız istiyo bi ben mi erkek istiyorum ama zaten ben de artık hayırlısı diyorum benim eşimde kız istiyor.

benimkide kız manyağı bende diyorum ki bak bende kız olmasını çook istyorum ama hayırlı ve sağlıklı olsun de tmm mı diyorum anlaştık yani elbet herkesin gönlünde bişeler yatar yani inşallah da öyle olur bakalım kısmet beni gören şimdiden güzelleşmişsin oğlun olacak yok öbürü diyor çirkinleşmişin yüzün solmuş iyice oğlun olcak herkes bişeler diyo görümcemde rüyasında görmüş hediye almış küçük bilezik benimkine çevre baya etkiliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…