- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM DARISIkızlar bugün keseyi gördüm 16 mm miş haftasını söylemedi ama ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi haftaya bebeğimi görmeye gidecem inşallah
HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM DARISIayse-gul BAŞINA İNŞ
evt çok sabırlı çıktıinşallah cnm Ayse daha bekliyo demi maşşalh ne sabır var bende haftaya tekrar gidecem bebişi görmeye
amin arkadaşım.çok teşekkür ederim canım.Allah sabır versin,inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde yine bebeğiniz olur.
kızlar geçen gün tv de bi programda psikolog konuşuyordu eğer bir kadın herşey yolunda olupta hamile kalamıyorsa psikolojik olabiliyor dedi mesela şöyle örnek verdi bir kadın küçükken kardeş kayıbı yaşamıştır o durum bilinç altına yerleşmiştir tekrar kayıp yaşamaktan korktuğu için beyin vücuda sinyal gönderiyor ve bu durum gebelik oluşmasına engel oluyor dedi...bende o kadar düşük yaşadığım tekrar düşük olmasından korkuyorum her zaman diyorum düşücekse hiç hamile kalmıyım diye belkide bu yüzdendir sorunum...bide kızlar hamile arkadaşlarım sizlerde kafanızdan olumsuzlukları atın lütfen...
amin canım.çok teşekkür ederim.allahım sizlere yaşatmasın.çok dikkat edin kendinizeCnm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi inan bilmiyorum bizlerde yaşatık bu acıyo çok zor dayanmak zorundayız allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda tekrar nasip edee cnm
evt çok sabırlı çıktıayse-gul artık haftalar gecmez cnm sana benımde yarın randevum var sabırsızlanıyorum dr gitmek için
eskiye göre daha iiyim ama geçtide diyemem buna şükür cnm bnm :) sen ne durumdasın mide bulantın yok galiba :)
evt geçen hafta dr tahmın ettı haftaya gel kesinleştırelım dedicinsiyet için mi gideceksin
cnm dikkat et kendıne bende dun aksam otobusle gittim eve hıç sevmiyorum otobüsü çok kötü kokuyo ters oturunca mıden bulanıyor benımde pek bısey yok oturmaktan kalcalarım acıyo aksamlarıbende bugün kan ve idrar tahlillerimi aldım sorun yok gibi idrar kültürü temiz çıkmış haftaya cuma akşamı randevum daha çokkkkkkkkkkkkkkk var bugün kasık ağrım çok hafif bel ağrımda çok hafif durumlar böyle bende de.
evt geçen hafta dr tahmın ettı haftaya gel kesinleştırelım dedi
Canım hadi inş hayırlı haberlerle gelevt çok sabırlı çıktıayse-gul artık haftalar gecmez cnm sana benımde yarın randevum var sabırsızlanıyorum dr gitmek için
Cnm çok sevindim hep böyle iyi haberler alalım inşbende bugün kan ve idrar tahlillerimi aldım sorun yok gibi idrar kültürü temiz çıkmış haftaya cuma akşamı randevum daha çokkkkkkkkkkkkkkk var bugün kasık ağrım çok hafif bel ağrımda çok hafif durumlar böyle bende de.
Hadi hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymak nasip olsun :)kızlar bugün keseyi gördüm 16 mm miş haftasını söylemedi ama ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi haftaya bebeğimi görmeye gidecem inşallah
herkes kız istiyo bi ben mi erkek istiyorum ama zaten ben de artık hayırlısı diyorum benim eşimde kız istiyor.
inş cnm güzel haberlerle gelirimCanım hadi inş hayırlı haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?