canım sen kaç haftalık hamilesin benim 3. hamilelğim ilki kalp atışlrı olmadı 2, cisi 3 yaşında kızım var buda 3. hamilşliğimbiliyorum korkma desem bıle içinde hep korku olacak cnm bende senın gıbıyım kafamda kurup acaba normalmi acaba bişey oldumu dıye düşünmekte kendımı alamıyorum hep endişeli hep korku içindeyim ilk hamıleliğinmi cnm
cnmm bnmmm bende devamlı konuşuyorum ve her defasında kıpırtılarıyla cevap veriyor :) rabbim her bayana bu duyguyu tattırsın :)ben bugün ilk defe bebeğimle konuştum sabah karnımı sevdim biz seni çok seviyoruz dedim çok garip bir duygu
cnmm bnmmm bende devamlı konuşuyorum ve her defasında kıpırtılarıyla cevap veriyor :) rabbim her bayana bu duyguyu tattırsın :)
MerhabA kizlar... Unuturmuyum sizi hic... Takipteyim..Evde gerçekten vakit cabuk geçiyor.. Nasil aksam oluyor anlamiyorum. Maalesef çeşit çeşit yemek olayi yok midem bulaniyor.yemek istemiyorum. Herşey kokuyor.. Õööv modundayim..bebis iyi olsun da raziyim..
Bugün ikiz bebek bekleyen akrabamiz acil srzaryana alindi. 7 aylikti.. bebeklerden biri ölmüş..diğeri şuan kuvozde durumu riskli. Onlari ziyarete gittim. Rabbim ne verirse hayirlisini versin insallah
ewet şükürler olsun hissediyorum yaklaşık 3 haftadır, son günlerde gayet tepik yiyorum :) bnm ikinci gebelik olduğu için erken hissetmeye başladım ilkimde 20. haftamda ancak hissetmiştim :) sende o günleri göreceksin annesi biraz sabır inşallahhhhhhhhhayy sen hissediyorsundur ne güzellll ben kendi kendime konuşuyorum şu an
ewet şükürler olsun hissediyorum yaklaşık 3 haftadır, son günlerde gayet tepik yiyorum :) bnm ikinci gebelik olduğu için erken hissetmeye başladım ilkimde 20. haftamda ancak hissetmiştim :) sende o günleri göreceksin annesi biraz sabır inşallahhhhhhhhh
canım ya çok geçmiş olsun Allah diğerini annesine bağışlasın inşallah.MerhabA kizlar... Unuturmuyum sizi hic... Takipteyim..Evde gerçekten vakit cabuk geçiyor.. Nasil aksam oluyor anlamiyorum. Maalesef çeşit çeşit yemek olayi yok midem bulaniyor.yemek istemiyorum. Herşey kokuyor.. Õööv modundayim..bebis iyi olsun da raziyim..
Bugün ikiz bebek bekleyen akrabamiz acil srzaryana alindi. 7 aylikti.. bebeklerden biri ölmüş..diğeri şuan kuvozde durumu riskli. Onlari ziyarete gittim. Rabbim ne verirse hayirlisini versin insallah
Başa çıkmak zorundayız cnm pozitif olalım iyi şeyler düşünmeye çalışalımyok cnm iyiyim sadece korkuyorum bişey olmuşmudur dıye düşünüyorum korkuyorum .. nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin...arkadaşlar hepinize merhaba.cumartesi gecesi bebeğimi maalesef kaybettimben epilepsi hastasıyım cumartesi gecesi ufak bir nöbet geçirdim.bebeğe zarar gelip gelmediğini öğrenmek için hastaneye gittik eşimle bir baktıkki bebeğimizin kalbi atmıyor.pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidecektik ama bebeğimin hiç kalbi atmamış nöbetle hiç alakası yokmuş.cumartesi gecesi acilen yatış verdiler ve kürtaj oldum.tarif edilemez bir acı allahım hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlarım.sadece paylaşmak istedim kendinize çok iyi bakın dikkat edin bütün kontrollerinizi yaptırın.allahım bu acıyı sizlere yaşatmasın
teşekkür edrim canım allah kimseye yaşatmasıncanım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin...
Canım yaaa kıyamamm..böyle durumlarda ne denilebilirki çok çok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamıyorum..allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş sanaarkadaşlar hepinize merhaba.cumartesi gecesi bebeğimi maalesef kaybettimben epilepsi hastasıyım cumartesi gecesi ufak bir nöbet geçirdim.bebeğe zarar gelip gelmediğini öğrenmek için hastaneye gittik eşimle bir baktıkki bebeğimizin kalbi atmıyor.pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidecektik ama bebeğimin hiç kalbi atmamış nöbetle hiç alakası yokmuş.cumartesi gecesi acilen yatış verdiler ve kürtaj oldum.tarif edilemez bir acı allahım hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlarım.sadece paylaşmak istedim kendinize çok iyi bakın dikkat edin bütün kontrollerinizi yaptırın.allahım bu acıyı sizlere yaşatmasın
amin canım.çok teşekkür ederim.herşey kısmet ne yapalım bunu yaşayacakmışızCanım yaaa kıyamamm..böyle durumlarda ne denilebilirki çok çok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamıyorum..allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş sana
amin canım.çok teşekkür ederim.herşey kısmet ne yapalım bunu yaşayacakmışız
Ne diyim cnm şuan sana ne desek saçma ve boş gelecek..vardır allahımın bir bildiği bol bol dua et cnmamin canım.çok teşekkür ederim.herşey kısmet ne yapalım bunu yaşayacakmışız
çok teşekkür ederim canım.inşallah.rahmim geride olduğu için duymamışlardı.zaten hiç atmamış.bebeğim 10 haftalıktı ama 7 haftadan sonra büyümemiş kalbi atmadığı için.base2012
Cok gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsun. Sen kalp atisini duymamis miydin . çok zor Rabbim güç kuvvet versin.. Biz hepimiz yasadik bunu tarifi zor yasayan bilir. Üzülme demek olmaz ama geçecek inşallah ve yeniden umutlanacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?