bebeğimi beklerken......

bebek 7 haftalık ebatta kalmış canım.büyümemiş.biraz daha geç kalsak beni zehirlermiş.vardır allahın bir bildiği diyecek başka bir şey yok.sabrediyorum.

Allah sabır versin,inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde yine bebeğiniz olur.

ben şimdi çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederim canlar.allahım bu acıyı sizlere yaşatmasın.
Cnm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi inan bilmiyorum bizlerde yaşatık bu acıyo çok zor dayanmak zorundayız allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda tekrar nasip edee cnm

ayse-gul cnm çok geçmiş olsun allah ailesine sabır versin diğer bebği allah ailesıne bağışlasın allah ona sağlıklı uzun ömür versin gerçekten çoğaldı artık bebek kayıpları allah kimseye yaşatmasın

İyi geceler kızlar bende aksam eşimle alışverişe gittik bana bişeyler aldık hamile pantolonu aldım erken den ne bilim hiç bileyım olmuyordu sanki böyle hamile kıyafetleri alınca sevincim kusragımda kalıcak diye ödüm kopuyor

iyi geceler,bence kötü düşünme,hep iyi düşünmeye çalış, hepimiz dua ediyoruz ama başkada yapacak bir şey yok. Rabbim korusun bebeklerimizi.inşallah minnoşlarımızı alıcaz kucağımıza,belki gün olacak yaramazlıklarını konuşucaz burada,bak ben daha kalp atışlarını duymadan ne kadar hayal kuruyorumama stres çok etkiliyo hamileliği unutmamamız lazım.

iyi geceler canım kıyafetlerin olmuyorsa alcaksın tabi iyi yaptın güle güle giy hepsini...

kızlar geçen gün tv de bi programda psikolog konuşuyordu eğer bir kadın herşey yolunda olupta hamile kalamıyorsa psikolojik olabiliyor dedi mesela şöyle örnek verdi bir kadın küçükken kardeş kayıbı yaşamıştır o durum bilinç altına yerleşmiştir tekrar kayıp yaşamaktan korktuğu için beyin vücuda sinyal gönderiyor ve bu durum gebelik oluşmasına engel oluyor dedi...bende o kadar düşük yaşadığım tekrar düşük olmasından korkuyorum her zaman diyorum düşücekse hiç hamile kalmıyım diye belkide bu yüzdendir sorunum...bide kızlar hamile arkadaşlarım sizlerde kafanızdan olumsuzlukları atın lütfen...

kızlar az önce 2014 kasım annelerinin forumuna baktım da herkes 39 haftalık hamile ne güzel son haftaları bende istiyoruuuuum hayırlısıyla...

off benim koca yok bu gece yine balıkta yalnızlıktan canım sıkılıyor

kızlar bu arada smile atarken bişey fark ettim 2 tane aynı var biri kk49 diğeri kk6

canım sen kaç haftalık hamilesin benim 3. hamilelğim ilki kalp atışlrı olmadı 2, cisi 3 yaşında kızım var buda 3. hamilşliğim
cnm bende 15 haftaya girdik alllahın izni ile inş saglıkla kucagımıza almak nasıp olur.bende 1 kaybım var ilk gebeliğim di bu ikinci gebeliğim kayıplarımız son olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…