sağol canım söylenecek çok söz yok.desteğiniz için teşekkür ederim.Ne diyim cnm şuan sana ne desek saçma ve boş gelecek..vardır allahımın bir bildiği bol bol dua et cnm
bebek 7 haftalık ebatta kalmış canım.büyümemiş.biraz daha geç kalsak beni zehirlermiş.vardır allahın bir bildiği diyecek başka bir şey yok.sabrediyorum.çok geçmiş olsun üzüldüm canım ama kalbinin hiç atmadığını nerden biliyorlar ki sonuçta kalp 7.haftanın içindeyken atmaya başlıyor ve sen 12.haftada kalmışsın herşeyin hayırlısı tabi ki Allah tez zamanda tekrardan nasip etsin sağlıkla inşallah..
Eklemcim cnm 300 tane daha okudum sanaevet canım haklısın
Allah sabır versin,inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi şekilde yine bebeğiniz olur.arkadaşlar hepinize merhaba.cumartesi gecesi bebeğimi maalesef kaybettimben epilepsi hastasıyım cumartesi gecesi ufak bir nöbet geçirdim.bebeğe zarar gelip gelmediğini öğrenmek için hastaneye gittik eşimle bir baktıkki bebeğimizin kalbi atmıyor.pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidecektik ama bebeğimin hiç kalbi atmamış nöbetle hiç alakası yokmuş.cumartesi gecesi acilen yatış verdiler ve kürtaj oldum.tarif edilemez bir acı allahım hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlarım.sadece paylaşmak istedim kendinize çok iyi bakın dikkat edin bütün kontrollerinizi yaptırın.allahım bu acıyı sizlere yaşatmasın
Cnm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi inan bilmiyorum bizlerde yaşatık bu acıyo çok zor dayanmak zorundayız allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda tekrar nasip edee cnmben şimdi çıkıyorum hepinize çok teşekkür ederim canlar.allahım bu acıyı sizlere yaşatmasın.
iyi geceler,bence kötü düşünme,hep iyi düşünmeye çalış, hepimiz dua ediyoruz ama başkada yapacak bir şey yok. Rabbim korusun bebeklerimizi.inşallah minnoşlarımızı alıcaz kucağımıza,belki gün olacak yaramazlıklarını konuşucaz burada,bak ben daha kalp atışlarını duymadan ne kadar hayal kuruyorumİyi geceler kızlar bende aksam eşimle alışverişe gittik bana bişeyler aldık hamile pantolonu aldım erken den ne bilim hiç bileyım olmuyordu sanki böyle hamile kıyafetleri alınca sevincim kusragımda kalıcak diye ödüm kopuyor
canım Allah razı olsunEklemcim cnm 300 tane daha okudum sana
iyi geceler canım kıyafetlerin olmuyorsa alcaksın tabi iyi yaptın güle güle giy hepsini...İyi geceler kızlar bende aksam eşimle alışverişe gittik bana bişeyler aldık hamile pantolonu aldım erken den ne bilim hiç bileyım olmuyordu sanki böyle hamile kıyafetleri alınca sevincim kusragımda kalıcak diye ödüm kopuyor
Ne demek cnm çalışmalar başlamadan bitirelim duanı:)canım Allah razı olsun
Saol cnm gece eşin yokmuş sende takılsaydın peşine eşinin peki tutabılmşmi balıkiyi geceler canım kıyafetlerin olmuyorsa alcaksın tabi iyi yaptın güle güle giy hepsini...
eskiye göre daha iiyim ama geçtide diyemem buna şükür cnm bnm :) sen ne durumdasın mide bulantın yok galiba :)miden ne durumda geçmiştir artık dimi?
cnm bende 15 haftaya girdik alllahın izni ile inş saglıkla kucagımıza almak nasıp olur.bende 1 kaybım var ilk gebeliğim di bu ikinci gebeliğim kayıplarımız son olur inşcanım sen kaç haftalık hamilesin benim 3. hamilelğim ilki kalp atışlrı olmadı 2, cisi 3 yaşında kızım var buda 3. hamilşliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?