bak senınde kızın olucak ama allah gönlüne göre versin cnm ilk başta sağlıklı olmaları tabıkıherkes kız istiyo bi ben mi erkek istiyorum ama zaten ben de artık hayırlısı diyorum benim eşimde kız istiyor.
bak senınde kızın olucak ama allah gönlüne göre versin cnm ilk başta sağlıklı olmaları tabıkı
ben gidememki oğlum uykuda oluyor o saatte... baya tutmuş çinekopSaol cnm gece eşin yokmuş sende takılsaydın peşine eşinin peki tutabılmşmi balık
hayırlı olsun canım inşallahsağlıkla devam eder...kızlar bugün keseyi gördüm 16 mm miş haftasını söylemedi ama ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi haftaya bebeğimi görmeye gidecem inşallah
ay yerim o çinekopları ben ahh eşimin işleri yoğun olmasada bızde gıtsek ne guzel olurben gidememki oğlum uykuda oluyor o saatte... baya tutmuş çinekop
hayırlı olsun canım inşallahsağlıkla devam eder...
NE GÜZEL CNM YAA ÇOK ŞANLISIN VALLA :)bende yok canım dün akşam minibüste ters oturdum midem bulandı eve gittim yattım 2 saat falan bi tuhaftı midem sonra tam geçti yatmadan yine bi tuhaf oldu gece uyandım yine tuhaftı sabah iyiydim ama çok şükür.Arada çok hafif tuhaflaşıyo ama geçiyo benim hemen.
hayırlı olsun canım,bir an önce pıt pıtlarını da duysakdık rahatlıycaz inşallah :)kızlar bugün keseyi gördüm 16 mm miş haftasını söylemedi ama ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi haftaya bebeğimi görmeye gidecem inşallah
yakın olsak verirdim canım şimdi canın çeker belkiay yerim o çinekopları ben ahh eşimin işleri yoğun olmasada bızde gıtsek ne guzel olur
çok saol cnm daha dün yedim aldım canım çekmez merak etmeyakın olsak verirdim canım şimdi canın çeker belki
bencede kendını ev işlerine verdi bizi unuttuayşegül evde toz alıyo çamaşır yıkıyo
iyi akşamlar inşallah bebeğin çook iyidir...kızlar herkese ıyı aksamlar bende işten çıkıyorum eve gidip yemek işim var
yarın saat 9:30 doktor randevum var dua edin kızlar güzel haberlerle döneyim sizlere
kızlar herkese ıyı aksamlar bende işten çıkıyorum eve gidip yemek işim var
yarın saat 9:30 doktor randevum var dua edin kızlar güzel haberlerle döneyim sizlere
Canim evde o kadar cabuk geçiyor ki zamanayse-gul yok nerelerde acaba merak ettim ben
Ay bayilirim cinekopa canim ne guzel Yaaaben gidememki oğlum uykuda oluyor o saatte...
hayırlı olsun canım inşallahsağlıkla devam eder...
Ahh canim evi zor supurdum yemek falan yapamiyorum..ayşegül evde toz alıyo çamaşır yıkıyo
Canim evde o kadar cabuk geçiyor ki zaman
Ay bayilirim cinekopa canim ne guzel Yaaa
Ahh canim evi zor supurdum yemek falan yapamiyorum..
kızlar ben geldim doktordan kızım çok iyimiş kilosu 98 gr olmus benım kızımallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
cnm şimdi sıra sende güzel haberlerle geliceksin inşşükür canım çok sevindim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?