yaaaa benden başka kimse girmiyor sayfaya nerdesiniz kızlar
slm canım bugün yoğundum biraz pek giremedim kk ya akşam yine annemdeyim eşimin maçı varmış ben de evde tek kalmak istemedim bi de canım kek istiyor anneme yaptırırım diye gidiyom valla.Dr kontrolüme de 1 hafta var daha haftaya bugün gidicem de kızlar şimdi ben kısmetse haftaya bugün 11+5 olucam bu ikili test ne zaman yapılıyor geç kalmayayım sonra arkadaşım 14.haftasında gitmiş geç kaldın demişler de.
ohhh ohh aşermeler başlamış ne güzel iyi yapmışşın cnm annene gitmekle bende aksam anneme yemege gidiyoruz bayadır gıtmedım ikli test için gec kalmıyorsun cnm haftaya dr gittiğinde yaparlar veya gun verırler benın gıbı ben 12+4 yaptırdım gec kalmassın cnmslm canım bugün yoğundum biraz pek giremedim kk ya akşam yine annemdeyim eşimin maçı varmış ben de evde tek kalmak istemedim bi de canım kek istiyor anneme yaptırırım diye gidiyom valla.Dr kontrolüme de 1 hafta var daha haftaya bugün gidicem de kızlar şimdi ben kısmetse haftaya bugün 11+5 olucam bu ikili test ne zaman yapılıyor geç kalmayayım sonra arkadaşım 14.haftasında gitmiş geç kaldın demişler de.
Cnm 11 ila 14 arası yapıyorlar..çoğunlukta 12 haftada yapıyorlar seninde 12 haftan dolmak üzere 2 gün sonra 13 başlayacaksın bu hafta yaptır bence..bu arada zaman nasılda geçmiş daha dün gibi sankislm canım bugün yoğundum biraz pek giremedim kk ya akşam yine annemdeyim eşimin maçı varmış ben de evde tek kalmak istemedim bi de canım kek istiyor anneme yaptırırım diye gidiyom valla.Dr kontrolüme de 1 hafta var daha haftaya bugün gidicem de kızlar şimdi ben kısmetse haftaya bugün 11+5 olucam bu ikili test ne zaman yapılıyor geç kalmayayım sonra arkadaşım 14.haftasında gitmiş geç kaldın demişler de.
Canim annemde yatiyorum iki gündürGünaydınnnnnn hanımlarrrr nerelerdesinizzz
Kalp atislari içinmi gerginlik canim. Allahin izniyle duyacagiz inşallah. Bende sali günü gideceğim ama korkular içindeyim bende. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda.. Midem azicik bulanmasi dinse eyvah birşeymi oldu diyorum. Korkuyorum ama korkunun hiç bir faydasi olmuyor onuda cçok iyi biliyorum..mrb arkadaşlar nasılsınız?ben bugünlerde çok gerginim, Bi hafta sonra kalp atışları için gidicez, bu Bi hafta su gibi geçsin istiyorum. Ayşegül sen kontrole daha gitmemiştin değilmi, ne zaman gidiceksin?
Gecmis olsun canim sana ne oldu hayirdir yordun mu kendinimerhaba hanımlar bugun evde yatıyorum kalçamda ve bacagımda agrı var yuruyemıyorum evde yatıyorum
Hoşgeldin cnm aramıza Allah tamamına erdirsin.kızceni sağ salim kucağına almak nasip olsun inşMrb kızlar yeni katıldım aranıza bende ilk bebeğimi bekliyorum Allah nasip ederse güzeller güzeli bir kızım olacak
Cnm geçmiş olsun dikkat et ters hareket falanmı yaptın neden ağrıyorki acabamerhaba hanımlar bugun evde yatıyorum kalçamda ve bacagımda agrı var yuruyemıyorum evde yatıyorum
Başka şeylerle oyalanmaya çalış düşünme cnm zaman geçmez başka türlü.hayırlısıyla hayırlı haberlerle geleceksinmrb arkadaşlar nasılsınız?ben bugünlerde çok gerginim, Bi hafta sonra kalp atışları için gidicez, bu Bi hafta su gibi geçsin istiyorum. Ayşegül sen kontrole daha gitmemiştin değilmi, ne zaman gidiceksin?
Amin canım Allah hepimizin kucagını bebişlerle doldursunperidrol8 ost: 37688390 .!.:Hoşgeldin cnm aramıza Allah tamamına erdirsin.kızceni sağ salim kucağına almak nasip olsun inş
saol cnm yormadım benım kalçamda doku zedelenmesı var 4 senedir ara ara böyle agrıyor yürüyemez oluyorum .. ilaçta kullanamıyorum inş en kısa zamanda gecerCanim annemde yatiyorum iki gündür
Midemden dolayı. Bir şey yapamiyorum annem bakiyor bize saolsun.
Kalp atislari içinmi gerginlik canim. Allahin izniyle duyacagiz inşallah. Bende sali günü gideceğim ama korkular içindeyim bende. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda.. Midem azicik bulanmasi dinse eyvah birşeymi oldu diyorum. Korkuyorum ama korkunun hiç bir faydasi olmuyor onuda cçok iyi biliyorum..
Gecmis olsun canim sana ne oldu hayirdir yordun mu kendini
benım ara ara agrır bacagım ve kalçam doku zedelenmesı var 4 senedır çekıyorum bu acıyı dr öneli görmüyor bi kaç kez iğne ve ilaö tedavısı oldum ama faydasını görmedım inş allah nasıp ederse bebegım olduktan sonra tekrardan dr gidicem hamıle kalmak ıcın dr gıtmedın iğne ilaçlar kullandırıyorlardı oyuzden bıraz erteledım şimdi birazdaha iyiyim gecelerı cok agrıyor yatamıyorumCnm geçmiş olsun dikkat et ters hareket falanmı yaptın neden ağrıyorki acaba
geçmiş olsun..merhaba hanımlar bugun evde yatıyorum kalçamda ve bacagımda agrı var yuruyemıyorum evde yatıyorum
Canim annemde yatiyorum iki gündür
Midemden dolayı. Bir şey yapamiyorum annem bakiyor bize saolsun.
Kalp atislari içinmi gerginlik canim. Allahin izniyle duyacagiz inşallah. Bende sali günü gideceğim ama korkular içindeyim bende. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda.. Midem azicik bulanmasi dinse eyvah birşeymi oldu diyorum. Korkuyorum ama korkunun hiç bir faydasi olmuyor onuda cçok iyi biliyorum..
Gecmis olsun canim sana ne oldu hayirdir yordun mu kendini
inşallah..bugün biraz dışarıya çıktık eşimle biraz kendine geldim.evet bu haftayı yoğun geçirsem haftaya doktora gidip rahatlarım inşallah...Başka şeylerle oyalanmaya çalış düşünme cnm zaman geçmez başka türlü.hayırlısıyla hayırlı haberlerle geleceksin
saol cnmgeçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?