bebeğimi beklerken......

yaaaa benden başka kimse girmiyor sayfaya nerdesiniz kızlar

yaaaa benden başka kimse girmiyor sayfaya nerdesiniz kızlar

slm canım bugün yoğundum biraz pek giremedim kk ya akşam yine annemdeyim eşimin maçı varmış ben de evde tek kalmak istemedim bi de canım kek istiyor anneme yaptırırım diye gidiyom valla.Dr kontrolüme de 1 hafta var daha haftaya bugün gidicem de kızlar şimdi ben kısmetse haftaya bugün 11+5 olucam bu ikili test ne zaman yapılıyor geç kalmayayım sonra arkadaşım 14.haftasında gitmiş geç kaldın demişler de.

onu doktor söylemiyomu ki

ohhh ohh aşermeler başlamış ne güzel iyi yapmışşın cnm annene gitmekle bende aksam anneme yemege gidiyoruz bayadır gıtmedım ikli test için gec kalmıyorsun cnm haftaya dr gittiğinde yaparlar veya gun verırler benın gıbı ben 12+4 yaptırdım gec kalmassın cnm

Cnm 11 ila 14 arası yapıyorlar..çoğunlukta 12 haftada yapıyorlar seninde 12 haftan dolmak üzere 2 gün sonra 13 başlayacaksın bu hafta yaptır bence..bu arada zaman nasılda geçmiş daha dün gibi sanki

mrb arkadaşlar nasılsınız?ben bugünlerde çok gerginim, Bi hafta sonra kalp atışları için gidicez, bu Bi hafta su gibi geçsin istiyorum. Ayşegül sen kontrole daha gitmemiştin değilmi, ne zaman gidiceksin?

merhaba hanımlar bugun evde yatıyorum kalçamda ve bacagımda agrı var yuruyemıyorum evde yatıyorum

Günaydınnnnnn hanımlarrrr nerelerdesinizzz
Canim annemde yatiyorum iki gündür
Midemden dolayı. Bir şey yapamiyorum annem bakiyor bize saolsun.
mrb arkadaşlar nasılsınız?ben bugünlerde çok gerginim, Bi hafta sonra kalp atışları için gidicez, bu Bi hafta su gibi geçsin istiyorum. Ayşegül sen kontrole daha gitmemiştin değilmi, ne zaman gidiceksin?
Kalp atislari içinmi gerginlik canim. Allahin izniyle duyacagiz inşallah. Bende sali günü gideceğim ama korkular içindeyim bende. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda.. Midem azicik bulanmasi dinse eyvah birşeymi oldu diyorum. Korkuyorum ama korkunun hiç bir faydasi olmuyor onuda cçok iyi biliyorum..

merhaba hanımlar bugun evde yatıyorum kalçamda ve bacagımda agrı var yuruyemıyorum evde yatıyorum
Gecmis olsun canim sana ne oldu hayirdir yordun mu kendini

Başka şeylerle oyalanmaya çalış düşünme cnm zaman geçmez başka türlü.hayırlısıyla hayırlı haberlerle geleceksin

saol cnm yormadım benım kalçamda doku zedelenmesı var 4 senedir ara ara böyle agrıyor yürüyemez oluyorum .. ilaçta kullanamıyorum inş en kısa zamanda gecer

Cnm geçmiş olsun dikkat et ters hareket falanmı yaptın neden ağrıyorki acaba
benım ara ara agrır bacagım ve kalçam doku zedelenmesı var 4 senedır çekıyorum bu acıyı dr öneli görmüyor bi kaç kez iğne ve ilaö tedavısı oldum ama faydasını görmedım inş allah nasıp ederse bebegım olduktan sonra tekrardan dr gidicem hamıle kalmak ıcın dr gıtmedın iğne ilaçlar kullandırıyorlardı oyuzden bıraz erteledım şimdi birazdaha iyiyim gecelerı cok agrıyor yatamıyorum

evet kalp atışları için, benim bulantım var bazen, ama olmadığı zaman,Bi de göğüslerim hassasiyetini iyice kaaybetti, Bi iki gündür iyice tedirgin olmaya başladım.ben de önuümüzdeki hafta gidicem inşallah.bakalım rabbim hayırlarla karşılaştırsın..

Başka şeylerle oyalanmaya çalış düşünme cnm zaman geçmez başka türlü.hayırlısıyla hayırlı haberlerle geleceksin
inşallah..bugün biraz dışarıya çıktık eşimle biraz kendine geldim.evet bu haftayı yoğun geçirsem haftaya doktora gidip rahatlarım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…