- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
çok haklısın cnm bıze moral lazım ama olmuyor 1 gun ıyısek 2 gun moreller sıfır oluyor yaşadıklarımızdan ne hale geldık psıkolojımız alt üst oldu resmen
inş bebeklerımızı kucagımıza alınca tadını çıkarırızaynen canım hamileliğin tadını çıkaramadım hiç.
cnm inş geçer lekelenmelerın ben evt cok takıyorum ama kürtaj olmaktan çok korkluyorum aynı süreci yaşamaktan çok yıprandık hep beraber inş bizimde yüzümüz güler rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın ya korkunun ecele faydası yok eşim diyoki istiyorsan bu hafta gidelim dr bende dedim yok 15 gun sonra gidicem alışmam lazım uzun kontrollere dayanıcam allahım izni ile bende hiç belirti verden kalp atısı durmasından korkuyorum neyapim ya allah korktuklarımızla sınamasın hepimizi
BEN HER HAFTA GİDİYORDUM 15 GUN SONRA GEL DEDİ BUSEFER BIDE BAYRAMDA 15 GUN SONRA GEL DEDI NORMALDE HASTANE 1 HAFTA ÜCRET ÖDÜYORUM 1 HAFTA ÖDEMİYORUM ONUN İÇİN HER HAFTA GİTMİŞ OLUYORUM ŞİMDİ 15 GUN SONRA GIDICEM ÜCRET ÖDÜCEM SONRA DRUM HAFTA YA TEKRAR ÇAGIRACAK KONTROL OLARAKcanım sen her hafta mı gidiyosun kontrole bizim dr 15 gün veriyo bi de ne dicem çoğu kişi ay da bir gidiyor aslında normali 1 ay ama benimki sıkı takip yapmak istediği için 15 gün diyor ben uzattım bu sefer asistandan zorla randevu aldım yoksa beni önümüzdeki pazartesiye atacaktı
sizi zaten ayakta alkışlıyorum helal olsun size bana dr 15 gun sonra gel dedı ben dedim haftaya geleyım sen bılırsın dedı gülümsedi benım için sakınca yok diyince kadın suratıma baktı sankı nekadarda meraklı dr gelmeye dercesine ama dayanıcam 15 gun nedırkı rabbim nasip ettiyse bebeklerımız saglıkla dünyaya gelicek
OYLE TABİKİ SADECE BAKIYOR ÇAGIRIYORSA DR MECBUR GIDIYORSUN BİDE BEN İĞNE KULLANDIMYA MECBUR GIDIYORDUM HRHAFTAÇÜNKÜ İĞNEYE RAPOR CIKARTMAMISTIM HEMEN BITIYORDU YAZDIRMAK İÇİNbi de şöyle birşey var biz her hafta muayeneye gitsek nolucak ki yani dr bişey yapamıyor sonuçta sadece bakıyor o kadar yani hergün gitmekle ay da bir gitmek arasında fark yok bence
OYLE TABİKİ SADECE BAKIYOR ÇAGIRIYORSA DR MECBUR GIDIYORSUN BİDE BEN İĞNE KULLANDIMYA MECBUR GIDIYORDUM HRHAFTAÇÜNKÜ İĞNEYE RAPOR CIKARTMAMISTIM HEMEN BITIYORDU YAZDIRMAK İÇİN
selam kızlar ben geldimm...cuma kayınvalıdedeydim kuran okuttu hafta sonu annemlerdeydim sabahta temizlik falan derken ancak girebildim.....luck kendini yorma sakın canım ayakta fazla kalmamaya çalış...asim sabırlı olman lazım 15 gün nedirki iyi şeyler düşün...ayşegül yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım aklım sende...pericim sende yolu yarıladın canım alışverişe devam mı...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
hiç denemedın telefondan ama aklımda bulunsunben telefonla yazdırıyorum onu
Canim sen napiyorsun basladin mi testlereselam kızlar ben geldimm...cuma kayınvalıdedeydim kuran okuttu hafta sonu annemlerdeydim sabahta temizlik falan derken ancak girebildim.....luck kendini yorma sakın canım ayakta fazla kalmamaya çalış...asim sabırlı olman lazım 15 gün nedirki iyi şeyler düşün...ayşegül yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım aklım sende...pericim sende yolu yarıladın canım alışverişe devam mı...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
cnm kalbim küt küt atıyor bana ne oluyosa burda cnmdualrımız senınle tatlım hadi gelMerhaba..Dr. Kapisindayim kızlar
amin,hadi bakalım hayırlı olsun... Darısı benim başıma bu günlerde ben de gidicem inşallah..kızlarayse-gul dr gıttı ve konustuk bebişimiz iyimiş kalp atışı başlamış allahım saglıklı kucagına almak nasıp etsın arkadasımın inş boyle guzel haberler almaya deva ederız hepımızden rabbım bebeklerımızı korusunn...... AMİN
Merhaba..Dr. Kapisindayim kızlar
Allah kabul etsin cnm..evet yolu yarıladık ama hala tedirginlik diz boyu malesef cnm..alışverişler ufaktan ufaktan bişeyler alıyorum ama büyük eşyalara başlamadım cnm tulum zıbın vs o tarz şeyler aldım bi kaçtane tam anlamıyla bir ay sonra falan başlarım heralde..bu arada sana 200 tane daha okudum cnm haberin olsunselam kızlar ben geldimm...cuma kayınvalıdedeydim kuran okuttu hafta sonu annemlerdeydim sabahta temizlik falan derken ancak girebildim.....luck kendini yorma sakın canım ayakta fazla kalmamaya çalış...asim sabırlı olman lazım 15 gün nedirki iyi şeyler düşün...ayşegül yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım aklım sende...pericim sende yolu yarıladın canım alışverişe devam mı...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?