bebeğimi beklerken......

canım sen her hafta mı gidiyosun kontrole bizim dr 15 gün veriyo bi de ne dicem çoğu kişi ay da bir gidiyor aslında normali 1 ay ama benimki sıkı takip yapmak istediği için 15 gün diyor ben uzattım bu sefer asistandan zorla randevu aldım yoksa beni önümüzdeki pazartesiye atacaktı

BEN HER HAFTA GİDİYORDUM 15 GUN SONRA GEL DEDİ BUSEFER BIDE BAYRAMDA 15 GUN SONRA GEL DEDI NORMALDE HASTANE 1 HAFTA ÜCRET ÖDÜYORUM 1 HAFTA ÖDEMİYORUM ONUN İÇİN HER HAFTA GİTMİŞ OLUYORUM ŞİMDİ 15 GUN SONRA GIDICEM ÜCRET ÖDÜCEM SONRA DRUM HAFTA YA TEKRAR ÇAGIRACAK KONTROL OLARAK

bi de şöyle birşey var biz her hafta muayeneye gitsek nolucak ki yani dr bişey yapamıyor sonuçta sadece bakıyor o kadar yani hergün gitmekle ay da bir gitmek arasında fark yok bence

bi de şöyle birşey var biz her hafta muayeneye gitsek nolucak ki yani dr bişey yapamıyor sonuçta sadece bakıyor o kadar yani hergün gitmekle ay da bir gitmek arasında fark yok bence
OYLE TABİKİ SADECE BAKIYOR ÇAGIRIYORSA DR MECBUR GIDIYORSUN BİDE BEN İĞNE KULLANDIMYA MECBUR GIDIYORDUM HRHAFTAÇÜNKÜ İĞNEYE RAPOR CIKARTMAMISTIM HEMEN BITIYORDU YAZDIRMAK İÇİN

Kizlar sürekli ultrasona girmek çok gereksiz tabi bizim Durum biraz farkli korkuyoruz ama tüm gebelik boyunc 3 kez ultason yeterli diyorlar.. Hatta mümkünse ebe muayenesi en güzeli 22 haftalardan sonra..

selam kızlar ben geldimm...cuma kayınvalıdedeydim kuran okuttu hafta sonu annemlerdeydim sabahta temizlik falan derken ancak girebildim.....luck kendini yorma sakın canım ayakta fazla kalmamaya çalış...asim sabırlı olman lazım 15 gün nedirki iyi şeyler düşün...ayşegül yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım aklım sende...pericim sende yolu yarıladın canım alışverişe devam mı...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...

hoşgeldin canım Allah kabul etsin canım ben kendimi yormuyorum ki zaten cumartesi pazar hep yattım sayılır ama pazar sabahı yine geldi benimkiler cumartesi akşamı da salak gibi bebek odalarına baktım netten nasıllarmış diye artık bakasım da gelmiyor valla.

Canim sen napiyorsun basladin mi testlere

kızlar ayse-gul dr gıttı ve konustuk bebişimiz iyimiş kalp atışı başlamış allahım saglıklı kucagına almak nasıp etsın arkadasımın inş boyle guzel haberler almaya deva ederız hepımızden rabbım bebeklerımızı korusunn...... AMİN

amin,hadi bakalım hayırlı olsun... Darısı benim başıma bu günlerde ben de gidicem inşallah..

Hepinize selamlar kızlarrr..ayşegül cnm tebrik ederim hadi gözün Aydın inş bundan sonrada iyi haberler alıcaz hep allahım meleğini korusun Luck cnm sende iyi düşünmeye çalış bazı gebeliklerde böyle lekeler oluyor malesef Allah beterinden korusun cnm benim..âsim tatlım sen nasılsın nasıl oldu bacağın..eklem cnm sen naptın başladımı çalışmalar inş senden de bu sefer hayırlı haberleri alacağız..kızlar bu arada ben arada bazen hareketleri baya net hissediyorum ama bazende bi kaç gün hiç bişi olmuyor sizce normalmi..bu arada Dr söylemişti gerçi tam anlamıyla 23.24 haftalardan sonra net hissedersin diye ama insan tedirgin oluyor işte..ayrıca bende yarın ayrıntılı usg için randevu alıcam..inş hayırlı haberler le dönerim

Allah kabul etsin cnm..evet yolu yarıladık ama hala tedirginlik diz boyu malesef cnm..alışverişler ufaktan ufaktan bişeyler alıyorum ama büyük eşyalara başlamadım cnm tulum zıbın vs o tarz şeyler aldım bi kaçtane tam anlamıyla bir ay sonra falan başlarım heralde..bu arada sana 200 tane daha okudum cnm haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…