- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Anladım cnm yatıp dinlenmekten başka çaren yok o zaman bol bol dinlenmeye çalışbenım ara ara agrır bacagım ve kalçam doku zedelenmesı var 4 senedır çekıyorum bu acıyı dr öneli görmüyor bi kaç kez iğne ve ilaö tedavısı oldum ama faydasını görmedım inş allah nasıp ederse bebegım olduktan sonra tekrardan dr gidicem hamıle kalmak ıcın dr gıtmedın iğne ilaçlar kullandırıyorlardı oyuzden bıraz erteledım şimdi birazdaha iyiyim gecelerı cok agrıyor yatamıyorum
evt cnm kimsecikler yok buralarda pazr gezmelere çıkmıslardır benım eşimde işte yanlız başıma oturuyordum aksam misafir bastırdı bi koşuşturma yemege gelen misafir çok yoruldum pazar gunu bacagımda agrıyor 8 kişilik yemek yapıp üstüne bacak agrısı ve sabah işimin başındayım çok uykum varrrrrrKimsecikler yok ortada herkez pazar keyfi yapıyor heralde kocişiyle..ama benim kocişim pazarları çalışıyor
gnydn cnm ilk randevun yarın ben senın adına cok heycanlıyım inş bir karar alıp ertelemessın ..Gunaydin kizlar hepinize.. Yeni umutlu bir hafta daha inşallah.. Yeni güzel haberler alacagimiz hayirli bir hafta olsun inşallah bu hafta kontrolü olanlar parmak kaldirsin.. :) yarin ben Allahin izniyle ilk randevum ve mutlu donerim inşallah .... Luck ve asim sizlerinde bu hafta kontrol var sanirim inşallah hepimiz güzel haberlerle donerizm peri zaten kidemli hamis o yolu yariladidarisi basimiza..
Ekleminde yeni umutlara yelken actigi günleri inşallah olsun...
Hayirlisi canim benim dayanirsin.. Nasil nasil derken 9 ay geçecek..gnydn cnm ilk randevun yarın ben senın adına cok heycanlıyım inş bir karar alıp ertelemessın ..
benım randevum haftaya cnm dr 15 gun sonra gel dedı ne yapıcam bılmıyorum nasıl dayanıcam ben dr gıtmeden inş hepimiz güzel haberlerle döneriz
Gunaydin Canim. Hayirlisi de dua et birseycik olmaz inşallah. Ya insan leke görüncede çok stres oluyor ama iyi dusunelim..kızlar hayırlı haftalar benim dündün beri kahverengi lekelenmeler başladı tekrardan cuma günü kontrolum ne düşüneceğimi bilmiyorum Allahtan hayırlısı rabbim hepimizin miniklerini korusun.
Gunaydin Canim. Hayirlisi de dua et birseycik olmaz inşallah. Ya insan leke görüncede çok stres oluyor ama iyi dusunelim..
gnydn cnm ilk randevun yarın ben senın adına cok heycanlıyım inş bir karar alıp ertelemessın ..
benım randevum haftaya cnm dr 15 gun sonra gel dedı ne yapıcam bılmıyorum nasıl dayanıcam ben dr gıtmeden inş hepimiz güzel haberlerle döneriz
Ya sabah beri ogurmekten cikartmaktan bir hal oldum.. Kahvalti yapamadim.. Nasil yiyeceğim bilmem.. Mutfağa giremiyorum..
Amin canim.. Cok yorulduk hepimiz..Allah hepimize kolaylıklar versin hepimizin sıkıntısı türlü türlü.
Amin canim.. Cok yorulduk hepimiz..
cnm inş geçer lekelenmelerın ben evt cok takıyorum ama kürtaj olmaktan çok korkluyorum aynı süreci yaşamaktan çok yıprandık hep beraber inş bizimde yüzümüz güler rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın ya korkunun ecele faydası yok eşim diyoki istiyorsan bu hafta gidelim dr bende dedim yok 15 gun sonra gidicem alışmam lazım uzun kontrollere dayanıcam allahım izni ile bende hiç belirti verden kalp atısı durmasından korkuyorum neyapim ya allah korktuklarımızla sınamasın hepimiziasim sen 15 güne dayanamıyorsun benim kahverengi akıntım var ve 21 gün olacak cuma günü çok kasıyorsun canım ya
yaaaaa yarın git dr ikinci kontrolunde eşinle gidersin . valla ben gelicem en sonunda yanına yanı ben meraktan çatladım sen sabır taşı çıktın mübarekHayirlisi canim benim dayanirsin.. Nasil nasil derken 9 ay geçecek..
Ya aslinda diyorum ki c.tesi esimle mi gitsem..yanimda olsun o da..
çok haklısın cnm bıze moral lazım ama olmuyor 1 gun ıyısek 2 gun moreller sıfır oluyor yaşadıklarımızdan ne hale geldık psıkolojımız alt üst oldu resmenBen dr a dedim çok yoruldum dedim geçen gittiğimde dr da bana daha yolun başındayız dedi haklı adam yani Allah beterinden korusundan da daha neler görücez bilmiyorum sorunsuz hamilelik geçirebilseydik keşke malesef bende kanama problemi var sende bulantı asim belirtisizlikten şikayetçi ayrıca bunun yanında kayıplarımız var psikoloji desen bazen iyi bazen kötü yani anlayacağın durumlar pek iç açıcı olmuyor bu şartlarda ben her gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum mesela Allah yardım etsin hepimize ne diyeyim eşim dün diyorki senin moralinin çok yüksek olması lazım evet biliyorum lazım lazım da işte.................................................
sizi zaten ayakta alkışlıyorum helal olsun size bana dr 15 gun sonra gel dedı ben dedim haftaya geleyım sen bılırsın dedı gülümsedi benım için sakınca yok diyince kadın suratıma baktı sankı nekadarda meraklı dr gelmeye dercesine ama dayanıcam 15 gun nedırkı rabbim nasip ettiyse bebeklerımız saglıkla dünyaya gelicek@luckystar_34 sen de benim gibi bu defa iyi dayandin he 21 gün iyiymis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?