bebeğimi beklerken......

kız siz ne çok dr a gidiyosunuz ben dün dr u aradım lekelenmem var dedim ne yapayım dedim olabilir dedi içindeki kan temizleniyodur dedi sen cuma günkü randevuna gel şu an gelmene gerek yok dedi bana.Hayırlısı artık.Ya bi de kızlar siz de sulu akıntı var mı bende çok oluyo ya sinirim bozuluyo acaba diyorum amniyon sıvısı sızıntı mı yapıyo onu da söyledim dr a sulu akıntım oluyo dedim progestandandır dedi neyse ultrasonda çıkar heralde azalma varsa.

Valla cnm aslında ben hep Dr çağırdığı zamanlarda gidiyorum kontrole oda 20 günde bir çağırıyor.sadece iki kere buradaki hastaneye gittim oda tedirginliğimi atabilmek için.bide bütün testleri yaptırmaya kalkınca zaten ömrümüz hastanede geçiyor..hayırlısıyla bu benim son testim olacak sonrasında sadece şeker yüklemesi kalıyor geriye onuda yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.bu arada bende de var o akıntı ama beyaz akıntı son zamanlarda daha da çoğaldı ama normal bu

şimdilik normal annesi,ilk çocuğu mu?git gide daha fazla hissedeceksin.son zamanlarda az hareket ederse korkmak gerekiyor,kızımın son günlerinde bütün bir gün hareket etmediği olurdu,fena korkardım, gece iki üç gibi uyanırdım bakardım kıpır kıpır:)

sulumuydu akıntın canım sadece su gibi miydi önceden?

cnm bende iyiyim tatlım bacagımın agrısı gectı dınlendım inş tekrarlamaz pericim sen hissetmeye başlamıssın bebegının hareketlerını bısey sorucam sana dun aksam söylemesı ayıp aşure yedın aç karnıma uzandım koltuga boyle karnımda 1 kaç defa bişey kıpradı hemen durdu sonra tekrardan aşure yedım tekrar 1 defa bişey attı sankı göbeğimin altında belki saçmalaıyorumdur ama bebegımın hareketını hıssetmiş olabılırmıyım acaba daha olmadı ondan sonra yada ben oyle sandım belkıde bagırsak hareketlerımdır dıye dusunuyorum bişeyler hissettim o an sen tecrubelisin cnm

cnm sulu akıntı oluyor bu haftalar bende hatırlarsan cok korkmustum ıslaklık hıssettim diye dr bende sormustum dr normal dedi cnm olur akıntı dedı

sulumuydu akıntın canım sadece su gibi miydi önceden?
su gıbı akıntı normal tatlım sonradan koyulasıyor benım oyle oldu ılk haftalarda su gubu akıntı hıssederdım iç çamasırımı hep degıstırırdım hatta bıgun iş yerınde oldu gittim çamasırcıdan iç çamasır aldım oyle rahat ettım gunluk pedi sevmiyorum ben tahriş yapıyor benı o yuzden çantamda yedek çamasır bulunduruyoırum hep

normal dimi seninde su gibi oluyo böyle altına yapmış gibi oluyo ıslaklık hissi oluyo sürekli tabi çok yoğun değilde böyle bir tatlı kaşığı kadar falan.

o kadar çok şey var ki yani doğum yapmak mucize gibi yok amniyon sıvısı azaldı yok çoğaldı yok kanama yok kalp var mı gelişimi normal mi günüyle uyumlu mu ikilisi üçlüsü detaylısı çok üzüyo bizi miniklerimiz.unutmadan bi de plesenta düzgün yerleşmiş mi......

normal dimi seninde su gibi oluyo böyle altına yapmış gibi oluyo ıslaklık hissi oluyo sürekli tabi çok yoğun değilde böyle bir tatlı kaşığı kadar falan.
EVT CNM TAM OYLE OLUYOR SONRA GECIYOR CNM BENIM KALMADI YANI SU GİBİ AKINTIM

LUCK OKURKEN BILE STRESE GIRIYORUM VALLA ARTIK TAKMICAM METANETLİ OLUCAM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER....

Kizlar saolun varolun. İnşallah hep güzel haberlerle dönmek nasip olur.
Su gibi akinti banada oluyor luck bbende bazen yasiyorum özellikle daha çok ayakta kalinca merak etme.
Az önce baska bir hastaneden geldim bir bebeğimiz oldu üst Komşum 3900 gr kizi oldu cok duygulandim RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN çok güzel bir sey Allahim gelecek mi o günler..

Kiiz bebistir o bebis... O an kimi düşündün acaba.. Bebek ilk kipirtisini hissettirdiginde kimi düşünürsen ona benzermis

Kiiz bebistir o bebis... O an kimi düşündün acaba.. Bebek ilk kipirtisini hissettirdiginde kimi düşünürsen ona benzermis
yaaaaaa eşimi düşünüyordum nezaman gelicek dıye ayyyy ona benzemesın bana benzesinnnnn
inş bebeğimi hissetmişimdir alt komsum kız bebekler erken hareketlenıyor demıstı

kızlar benımde yüzümde ince ince sivilceler bastı öyle çok deıl ama var gene
kız bebeklerde oyle oluyor dıyorlar

Canim sen napiyorsun basladin mi testlere
bu ay test yapmıycam canım bi işe yaramadı kendime göre çalışıcam
Merhaba..Dr. Kapisindayim kızlar
canım çok sevindim inşallah böyle devam edersin dr. ne dedi usg de ne kadarlık duruyo.
çalışmalar aralıksız devam ediyor canım...
amin canım Allah razı olsun...
canım bi arkadasımda da kaverengi akıntı olmuştu onada dr.u adetten kalan akıntı demişti...
canım kesin hareketiydi göbeğinin altında hissetmen lazım...bende oğlumu uzanırken hissettim ve 16 haftalıktı senin gibi bende ilk annemle kız kardeşime baktım bebekken anneme benziyordu şimdi kardeşime benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…