- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Hepinize selamlar kızlarrr..ayşegül cnm tebrik ederim hadi gözün Aydın inş bundan sonrada iyi haberler alıcaz hep allahım meleğini korusunLuck cnm sende iyi düşünmeye çalış bazı gebeliklerde böyle lekeler oluyor malesef Allah beterinden korusun cnm benim..âsim tatlım sen nasılsın nasıl oldu bacağın..eklem cnm sen naptın başladımı çalışmalar inş senden de bu sefer hayırlı haberleri alacağız..kızlar bu arada ben arada bazen hareketleri baya net hissediyorum ama bazende bi kaç gün hiç bişi olmuyor sizce normalmi..bu arada Dr söylemişti gerçi tam anlamıyla 23.24 haftalardan sonra net hissedersin diye ama insan tedirgin oluyor işte..ayrıca bende yarın ayrıntılı usg için randevu alıcam..inş hayırlı haberler le dönerim
Hepinize selamlar kızlarrr..ayşegül cnm tebrik ederim hadi gözün Aydın inş bundan sonrada iyi haberler alıcaz hep allahım meleğini korusunLuck cnm sende iyi düşünmeye çalış bazı gebeliklerde böyle lekeler oluyor malesef Allah beterinden korusun cnm benim..âsim tatlım sen nasılsın nasıl oldu bacağın..eklem cnm sen naptın başladımı çalışmalar inş senden de bu sefer hayırlı haberleri alacağız..kızlar bu arada ben arada bazen hareketleri baya net hissediyorum ama bazende bi kaç gün hiç bişi olmuyor sizce normalmi..bu arada Dr söylemişti gerçi tam anlamıyla 23.24 haftalardan sonra net hissedersin diye ama insan tedirgin oluyor işte..ayrıca bende yarın ayrıntılı usg için randevu alıcam..inş hayırlı haberler le dönerim
Valla cnm aslında ben hep Dr çağırdığı zamanlarda gidiyorum kontrole oda 20 günde bir çağırıyor.sadece iki kere buradaki hastaneye gittim oda tedirginliğimi atabilmek için.bide bütün testleri yaptırmaya kalkınca zaten ömrümüz hastanede geçiyor..hayırlısıyla bu benim son testim olacak sonrasında sadece şeker yüklemesi kalıyor geriye onuda yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.bu arada bende de var o akıntı ama beyaz akıntı son zamanlarda daha da çoğaldı ama normal bu
cnm bende iyiyim tatlım bacagımın agrısı gectı dınlendım inş tekrarlamaz pericim sen hissetmeye başlamıssın bebegının hareketlerını bısey sorucam sana dun aksam söylemesı ayıp aşure yedın aç karnıma uzandım koltuga boyle karnımda 1 kaç defa bişey kıpradı hemen durdu sonra tekrardan aşure yedım tekrar 1 defa bişey attı sankı göbeğimin altında belki saçmalaıyorumdur ama bebegımın hareketını hıssetmiş olabılırmıyım acaba daha olmadı ondan sonra yada ben oyle sandım belkıde bagırsak hareketlerımdır dıye dusunuyorum bişeyler hissettim o an sen tecrubelisin cnmHepinize selamlar kızlarrr..ayşegül cnm tebrik ederim hadi gözün Aydın inş bundan sonrada iyi haberler alıcaz hep allahım meleğini korusunLuck cnm sende iyi düşünmeye çalış bazı gebeliklerde böyle lekeler oluyor malesef Allah beterinden korusun cnm benim..âsim tatlım sen nasılsın nasıl oldu bacağın..eklem cnm sen naptın başladımı çalışmalar inş senden de bu sefer hayırlı haberleri alacağız..kızlar bu arada ben arada bazen hareketleri baya net hissediyorum ama bazende bi kaç gün hiç bişi olmuyor sizce normalmi..bu arada Dr söylemişti gerçi tam anlamıyla 23.24 haftalardan sonra net hissedersin diye ama insan tedirgin oluyor işte..ayrıca bende yarın ayrıntılı usg için randevu alıcam..inş hayırlı haberler le dönerim
cnm sulu akıntı oluyor bu haftalar bende hatırlarsan cok korkmustum ıslaklık hıssettim diye dr bende sormustum dr normal dedi cnm olur akıntı dedıkız siz ne çok dr a gidiyosunuz ben dün dr u aradım lekelenmem var dedim ne yapayım dedim olabilir dedi içindeki kan temizleniyodur dedi sen cuma günkü randevuna gel şu an gelmene gerek yok dedi bana.Hayırlısı artık.Ya bi de kızlar siz de sulu akıntı var mı bende çok oluyo ya sinirim bozuluyo acaba diyorum amniyon sıvısı sızıntı mı yapıyo onu da söyledim dr a sulu akıntım oluyo dedim progestandandır dedi neyse ultrasonda çıkar heralde azalma varsa.
su gıbı akıntı normal tatlım sonradan koyulasıyor benım oyle oldu ılk haftalarda su gubu akıntı hıssederdım iç çamasırımı hep degıstırırdım hatta bıgun iş yerınde oldu gittim çamasırcıdan iç çamasır aldım oyle rahat ettım gunluk pedi sevmiyorum ben tahriş yapıyor benı o yuzden çantamda yedek çamasır bulunduruyoırum hepsulumuydu akıntın canım sadece su gibi miydi önceden?
su gıbı akıntı normal tatlım sonradan koyulasıyor benım oyle oldu ılk haftalarda su gubu akıntı hıssederdım iç çamasırımı hep degıstırırdım hatta bıgun iş yerınde oldu gittim çamasırcıdan iç çamasır aldım oyle rahat ettım gunluk pedi sevmiyorum ben tahriş yapıyor benı o yuzden çantamda yedek çamasır bulunduruyoırum hep
EVT CNM TAM OYLE OLUYOR SONRA GECIYOR CNM BENIM KALMADI YANI SU GİBİ AKINTIMnormal dimi seninde su gibi oluyo böyle altına yapmış gibi oluyo ıslaklık hissi oluyo sürekli tabi çok yoğun değilde böyle bir tatlı kaşığı kadar falan.
LUCK OKURKEN BILE STRESE GIRIYORUM VALLA ARTIK TAKMICAM METANETLİ OLUCAM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER....o kadar çok şey var ki yani doğum yapmak mucize gibi yok amniyon sıvısı azaldı yok çoğaldı yok kanama yok kalp var mı gelişimi normal mi günüyle uyumlu mu ikilisi üçlüsü detaylısı çok üzüyo bizi miniklerimiz.unutmadan bi de plesenta düzgün yerleşmiş mi......
cnm bende iyiyim tatlım bacagımın agrısı gectı dınlendım inş tekrarlamaz pericim sen hissetmeye başlamıssın bebegının hareketlerını bısey sorucam sana dun aksam söylemesı ayıp aşure yedın aç karnıma uzandım koltuga boyle karnımda 1 kaç defa bişey kıpradı hemen durdu sonra tekrardan aşure yedım tekrar 1 defa bişey attı sankı göbeğimin altında belki saçmalaıyorumdur ama bebegımın hareketını hıssetmiş olabılırmıyım acaba daha olmadı ondan sonra yada ben oyle sandım belkıde bagırsak hareketlerımdır dıye dusunuyorum bişeyler hissettim o an sen tecrubelisin cnm
yaaaaaa eşimi düşünüyordum nezaman gelicek dıye ayyyy ona benzemesın bana benzesinnnnnKiiz bebistir o bebis... O an kimi düşündün acaba.. Bebek ilk kipirtisini hissettirdiginde kimi düşünürsen ona benzermis
bu ay test yapmıycam canım bi işe yaramadı kendime göre çalışıcamCanim sen napiyorsun basladin mi testlere
canım çok sevindim inşallah böyle devam edersin dr. ne dedi usg de ne kadarlık duruyo.Merhaba..Dr. Kapisindayim kızlar
çalışmalar aralıksız devam ediyor canım...Hepinize selamlar kızlarrr..ayşegül cnm tebrik ederim hadi gözün Aydın inş bundan sonrada iyi haberler alıcaz hep allahım meleğini korusunLuck cnm sende iyi düşünmeye çalış bazı gebeliklerde böyle lekeler oluyor malesef Allah beterinden korusun cnm benim..âsim tatlım sen nasılsın nasıl oldu bacağın..eklem cnm sen naptın başladımı çalışmalar inş senden de bu sefer hayırlı haberleri alacağız..kızlar bu arada ben arada bazen hareketleri baya net hissediyorum ama bazende bi kaç gün hiç bişi olmuyor sizce normalmi..bu arada Dr söylemişti gerçi tam anlamıyla 23.24 haftalardan sonra net hissedersin diye ama insan tedirgin oluyor işte..ayrıca bende yarın ayrıntılı usg için randevu alıcam..inş hayırlı haberler le dönerim
amin canım Allah razı olsun...Allah kabul etsin cnm..evet yolu yarıladık ama hala tedirginlik diz boyu malesef cnm..alışverişler ufaktan ufaktan bişeyler alıyorum ama büyük eşyalara başlamadım cnm tulum zıbın vs o tarz şeyler aldım bi kaçtane tam anlamıyla bir ay sonra falan başlarım heralde..bu arada sana 200 tane daha okudum cnm haberin olsun
canım bi arkadasımda da kaverengi akıntı olmuştu onada dr.u adetten kalan akıntı demişti...kız siz ne çok dr a gidiyosunuz ben dün dr u aradım lekelenmem var dedim ne yapayım dedim olabilir dedi içindeki kan temizleniyodur dedi sen cuma günkü randevuna gel şu an gelmene gerek yok dedi bana.Hayırlısı artık.Ya bi de kızlar siz de sulu akıntı var mı bende çok oluyo ya sinirim bozuluyo acaba diyorum amniyon sıvısı sızıntı mı yapıyo onu da söyledim dr a sulu akıntım oluyo dedim progestandandır dedi neyse ultrasonda çıkar heralde azalma varsa.
canım kesin hareketiydi göbeğinin altında hissetmen lazım...bende oğlumu uzanırken hissettim ve 16 haftalıktı senin gibi bende ilk annemle kız kardeşime baktım bebekken anneme benziyordu şimdi kardeşime benziyor...cnm bende iyiyim tatlım bacagımın agrısı gectı dınlendım inş tekrarlamaz pericim sen hissetmeye başlamıssın bebegının hareketlerını bısey sorucam sana dun aksam söylemesı ayıp aşure yedın aç karnıma uzandım koltuga boyle karnımda 1 kaç defa bişey kıpradı hemen durdu sonra tekrardan aşure yedım tekrar 1 defa bişey attı sankı göbeğimin altında belki saçmalaıyorumdur ama bebegımın hareketını hıssetmiş olabılırmıyım acaba daha olmadı ondan sonra yada ben oyle sandım belkıde bagırsak hareketlerımdır dıye dusunuyorum bişeyler hissettim o an sen tecrubelisin cnm
olsun canım geç döllenme olmuştur kalbi atıyoya zamanla o fark kapanır inşallaheklem ultrasona gore 6+2 cikti bir hafta fark var arada bakalim kismet...
cnm benımde 1 hfta vardı sonra fark 3 gune indi zamanla kapanıyoreklem ultrasona gore 6+2 cikti bir hafta fark var arada bakalim kismet...
Su gibide değil cnm ama yoğun gelen bi akıntı oluyor ama gebelikte normal zaten o akıntının olmasısulumuydu akıntın canım sadece su gibi miydi önceden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?