Haklisiniz ben herseyin farkindayim ama beynimdeki olumsuz dusunceler veni esir almis berbatim gercekten olumlu dusunemiyorum ;(oo hooooo daha yolun basında depresan kullanmayı dusunursen vay halıne
bebegın daha kucuk beden yorgunlugun var
bıde buyuyunce kafa beyın yorgunlugun olacak
sana bısey soyleyımmı cocugunun en guzel zamanları kıymetını bıl
bende ıkı tane cocuk buyuttum 12 - 9 yasındalarHaklisiniz ben herseyin farkindayim ama beynimdeki olumsuz dusunceler veni esir almis berbatim gercekten olumlu dusunemiyorum ;(
Her annenin bir dönem yaşadıklarını yaşıyorsun şuan.Hepimiz bebeğimiz uyusada uyusak diye bekledik,işlere yetişemedik,bunaldık,uyuyamadık,dinlenemedik.Haklisiniz ben herseyin farkindayim ama beynimdeki olumsuz dusunceler veni esir almis berbatim gercekten olumlu dusunemiyorum ;(
Bebwgimi sallarken internete takiliyorum veya kitap okuyorumMaddi imkanınız varsa temizliğe yardımcı çağırabilirsiniz. Devamlı aynı şeylerle uğraşmak insanda bıkkınlık oluşturuyor bu çok normal. Kendinize yeni bir hobi edinin. Atıyorum bebeği ayağınızda sallarken bir yandan örgü örün :) apartmanda sevdiğiniz komşunuz varsa 10 dk çay kahveye gidin. Azıcık kendinize gelirsiniz. Bir de doktora gidip vitaminlerinize filan baktırın belki ondan böyle hissediyor olabilirsiniz.
GeçerUykusuzlugu atamiyorum
Hep enerjm yerlerde
Cocuk gozunu yumunca ben yatakda
InssGeçer
İki sene sonra özlersin bile bu zamanlarını :)
Gayet anlatabiliyorsun, çünkü hepimiz geçtik o durumlardan. Seni çok iyi anlar pek çok bebek annesi şu anda. Emin ol geçecek ve ozleyeceksin bile o zamanları. Havanın soğuk olması da biraz etkiliyor. E bebekle de kolay cikilmiyor. Benim arkadaşlarım vardı, benim bebeğim varken onlar bekar. Kalkıyoruz derlerdi, pat kalkarlardi, ben de sasirirdim, bu kadar kolay çıkmaları bile; ben kıyafet koy, emZir, bilmem ne filan diye 1 saat olurdu çıkmam. Şimdi ben büyüttüm, onların bebekleri var, ben hadi oglum.diyorum 5 dakka, onlar kırk saatte :) hatta artık bebek özlüyorum, ikinci için sabirsizlaniyorum. Hiç dert etme kendine, cok normal hissiyatinInss
Sanirim ben psikolojiyle baska cocuk dusunmemeliyim ilerde
Bebegime asigim iyiki var iki saat uyusa ozluyorum ama ona bakmak cok zor geliyor bilmiyorum anlatamiyorum belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?