Emzirmeyi birakmayi dusunmeyin bile. Psikolaga gidip alacaginiz o ilaclar size enerji degil uyusukluluk verecektir.Kizlar cok kotuyum psikolojim berbat beynimin ici bir milyon Allahim olucek gibiyim
Hasta olduk bebegimle 10 gunde atlattik sukur iyiyiz ama insanin cani hic mi bisey istemez?
Ne yemek yapmak ne ev toplamak ne de baska bisey ev su an berbat hic yapmadim dogrudurust 10 gundur
Bebeğim uyur uyumaz yataga kosuyorum
Sadece yillarca uyusam
Bebegimi oyalamak bi iskence enerjim 0
Onu benim herseyim ama neden boyleyim
Hep imreniyorum gezip tozanlara
12 ye kadar yatanlara
Kurslara vs gidenlere
Esim is saatleri uzun bana yardimi sifir
Cok bubaliyorum
Bi yere cikmak olum geliyor esyalari hazirla 3. Kattan asagi in oglum 6 aylik 11 kilo cok yoruluyorum onu tasirken
Bu hastalik doneminde zorlandk baya ama gecti
Sukur saglikli bebegim var
Ben herseyi biliyorum ama beynimin icindeki susmuyor
Olmek istiyorum
Gecicek mi bu gunler emzirmeyi birakip psilolaga gidip ilac mi kullansam cok kotuyum
MaşallahTesekkur ederim allah bagislasin sizinkink de :) kv cok yardimci oluyor sagolsun bir de cocuklarimin bir uyku düzeni var kişiye ve duruma göre degistirmem kati kurallarim var o yüzden kendime vakit ayirabiliyorum.. normal parka falan giderken kv ile ben cikiyorum sadece ikiz 2 tane bebek arabamiz var ikisini arabaya koyuyorum asansore yerlestiriyorum arabayi ve iki cocugu da aliyorz ikimiz yetiyoruz:) ev gezmesine falan esim kv kp falan hep beraber cikiyoruz
Bakın şöyle birşey var. Annenin psikolojik durumu ilaç tedavisi gerektiriyorsa, doktor emzirmeyi kesip ilaç tedavisi kararı alır. Anne iyi olmassa bebek de iyi olamaz.Emzirmeyi birakmayi dusunmeyin bile. Psikolaga gidip alacaginiz o ilaclar size enerji degil uyusukluluk verecektir.
Ustelik bebeginizin anne sutune ihtiyaci var bu keyfinize gore kesebileceginiz bir sey degil.
Doktora gidin. Kan tahlili yaptırın. Kansızlık, demir düşüklüğü olumsuz duygulara, enerji kaybına, tahammülsüzlüğe neden olur. Emzirdiğiniz için kendinize çok iyi bakmalı, dengeli beslenmelisin.Kizlar cok kotuyum psikolojim berbat beynimin ici bir milyon Allahim olucek gibiyim
Hasta olduk bebegimle 10 gunde atlattik sukur iyiyiz ama insanin cani hic mi bisey istemez?
Ne yemek yapmak ne ev toplamak ne de baska bisey ev su an berbat hic yapmadim dogrudurust 10 gundur
Bebeğim uyur uyumaz yataga kosuyorum
Sadece yillarca uyusam
Bebegimi oyalamak bi iskence enerjim 0
Onu benim herseyim ama neden boyleyim
Hep imreniyorum gezip tozanlara
12 ye kadar yatanlara
Kurslara vs gidenlere
Esim is saatleri uzun bana yardimi sifir
Cok bubaliyorum
Bi yere cikmak olum geliyor esyalari hazirla 3. Kattan asagi in oglum 6 aylik 11 kilo cok yoruluyorum onu tasirken
Bu hastalik doneminde zorlandk baya ama gecti
Sukur saglikli bebegim var
Ben herseyi biliyorum ama beynimin icindeki susmuyor
Olmek istiyorum
Gecicek mi bu gunler emzirmeyi birakip psilolaga gidip ilac mi kullansam cok kotuyum
Yazdiginiza katiliyorum. Ben konu sahibinin yazdiklarindan cikarimimi soyledim. Ev isi , yemek vs yapamiyor olabilir. Cok bunalmista olabilir ama bunun ilk caresi doktora gidip ilac almak mi.Bakın şöyle birşey var. Annenin psikolojik durumu ilaç tedavisi gerektiriyorsa, doktor emzirmeyi kesip ilaç tedavisi kararı alır. Anne iyi olmassa bebek de iyi olamaz.
Tesekkur ederim. Allah razı olsunMasallah
Bır tanesıne bakarken yıldıgım su zamanlarda kendımden utandım resmen
Allsh kolaylıklar versın. Yedirmesı, gıydırmesı altını alması hepsı ayrı ıs. Valla helal olsun.
7 aylik dogdular 2 ay kuvezde kaldilar rabbim sabrini veriyor gercekten yapi meselesi birazda sanirim icimdekk anac yön dışa vurdu4üz müüüü kz nasıl doğurdun onları ben bitaneyi nasıl doğurcam diye her gece kara kara düşünüyorummaşaaallah vala 4 tane bebek aynı evde hayali bile adrenalin :)
Ilk 5 gun kv yoktu tek başıma ilgilendim 2 saat belki uyuyordum ..tabiki eşim bittigim anlarda destek cikti konu sahibine de söylemiştim eşin yardimci olmasi cok onemliMaşallah
Onlar minicik doğmuştur ilk günler nasıl başa çıktınız helal size ben bir tanesine ancak yetişebilmiştim.
Şimdi onlar yürümeye başlayacak evde 4 tane yürümeye başlayan çocuk düşünemiyorum:)
Onceden profil fotosu yapiyordum artik koymuyorum alakasiz bi konuda yorum dahi yapsam dikkat cekiyor o yuzden koymuyorumresmi fotosu varmı dördüzlerin ya çok merak ettim :) Allah ömür versin sağlıkla mutlulukla büyütün..
Cok iyi anliyorum oglum 2yasinda hala zorlaniyorum gece uykuda hala agliyor 2-3kez hatta bende konu acmistim Cok caresizim diye. Onu Cok seviyorum Rabbime binlerce kez sükürler olsun ama zor büyüttüm bu yasa zor getirdim. Gececek daha ne huylar ögrenecek. Yürüyecek mutlu olcaksin disi cikacak mutlu olcaksin konusmaya baslicak herseyi unutacaksin. Simdiki cocuklar zor büyüyor eskisi gibi degilki. Ya Sabir Allah yardimcimiz olsun. Rabbim olmayanlarada nasip etsin bu zor ama güzel günleri.Inss
Sanirim ben psikolojiyle baska cocuk dusunmemeliyim ilerde
Bebegime asigim iyiki var iki saat uyusa ozluyorum ama ona bakmak cok zor geliyor bilmiyorum anlatamiyorum belkide
maşallah allah nazarlardan korusun , sağlıkla büyüsünler..Onceden profil fotosu yapiyordum artik koymuyorum alakasiz bi konuda yorum dahi yapsam dikkat cekiyor o yuzden koymuyorum
BOŞUNA 'CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR .. müjdesi verilmemiş. çok zor , meşakati çok büyük en az sevgileri kdar büyük. allah hepimize yardım etsinCok iyi anliyorum oglum 2yasinda hala zorlaniyorum gece uykuda hala agliyor 2-3kez hatta bende konu acmistim Cok caresizim diye. Onu Cok seviyorum Rabbime binlerce kez sükürler olsun ama zor büyüttüm bu yasa zor getirdim. Gececek daha ne huylar ögrenecek. Yürüyecek mutlu olcaksin disi cikacak mutlu olcaksin konusmaya baslicak herseyi unutacaksin. Simdiki cocuklar zor büyüyor eskisi gibi degilki. Ya Sabir Allah yardimcimiz olsun. Rabbim olmayanlarada nasip etsin bu zor ama güzel günleri.
Aminnnnn Cok dogru sevgileri kadar büyükBOŞUNA 'CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR .. müjdesi verilmemiş. çok zor , meşakati çok büyük en az sevgileri kdar büyük. allah hepimize yardım etsin
Cok teşekkür ederim. Aminmaşallah allah nazarlardan korusun , sağlıkla büyüsünler..
Bence bi kan degerlerinize baktirin demir eksikligi vb seyler olabilir. Eger normal cikar ise degerleriniz ozaman psikolojik bir durum sizinkisi ara ara normal cocuk buyuturken boyle seyler ama devamli bu ruh hali hic normal degil bebeginizede yazik ilgiye ihtiyaci var biran once tedavi olmalisiniz.Uykusuzlugu atamiyorum
Hep enerjm yerlerde
Cocuk gozunu yumunca ben yatakda
Kesinlille katiliyorum cok dogru yazmissiniz sorunu yanliztan basliyor.Benimde 10 aylik 4uz bebeklerm var cok ama cok mutluyum disari da cikiyoruz ev gezmesine aksam onlari uyutup kv ye birakip sinemaya da gidiyoruz.. uzun uzun anlatmayacagim ama herkes ayni degil tabiki..
Ben sizin asil yorgunlugunuzun yalnizlik oldugunu düşünüyorum yardimciyi kastetmiyorum eş çok önemli.. eşinizle konuşun bence size vakit ayirmasini cocukla biraz daha fazla ilgilenmesini söyleyin yoksa hayat size işkence olur.. paylasinca alinan huzur eşle mutlu olunca her seye olumlu bakar insan.
Gec uyuyor bazen indirmiyorum 1 saat uyanmasn diye o yuzden okurum cnmElif Safagin Siyah Sut diye bir kitabi var. Okumani tavsiye ederim iyi gelecek
uyuturken okuyabiliyorm dedgn icn onerdm aslnda kucuk bebegi olan anneye kitap okuma vakti de zordur
Ins ya cok motive edici bi yorum tesekkurlerrGayet anlatabiliyorsun, çünkü hepimiz geçtik o durumlardan. Seni çok iyi anlar pek çok bebek annesi şu anda. Emin ol geçecek ve ozleyeceksin bile o zamanları. Havanın soğuk olması da biraz etkiliyor. E bebekle de kolay cikilmiyor. Benim arkadaşlarım vardı, benim bebeğim varken onlar bekar. Kalkıyoruz derlerdi, pat kalkarlardi, ben de sasirirdim, bu kadar kolay çıkmaları bile; ben kıyafet koy, emZir, bilmem ne filan diye 1 saat olurdu çıkmam. Şimdi ben büyüttüm, onların bebekleri var, ben hadi oglum.diyorum 5 dakka, onlar kırk saatte :) hatta artık bebek özlüyorum, ikinci için sabirsizlaniyorum. Hiç dert etme kendine, cok normal hissiyatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?