ay çok heyecanlı ya kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor :))Ay çok yazdım ama kıyamadım sana İçini ferahlatmak için yazıyorum.. bebeğimi ameliyatta gördüm çok küçüktü kilosu boyu ben yaşayacak mı diye düşünüyordum hep ameliyatın başından ta ki onun ağlama sesini duyup onu görene kadar.. ben öyle bir ağlamaya başladım ki sedye oynadı resmen zaten orda bi miktar narkoz yedim uyandığımda herşey bitmiş ameliyathaneden çıkıyordum :)
Az seni ferahlatayımKızlar hiç iyi değilim korkudan, stresten iki gündür kusmalarım arttı. Uykularım kaçtı. Benden kaynaklı zorunlu sezeryan olacağım. Doktor 15 ekime gün verdi. Spinal olacağım sanırım. Ama o kadar çok korkuyorum ki. Ben normal istiyordum. Ama olmadı, olamadı.
Her gün başka bi şey düşünüyorum. Rüyalarım alt üst. Sürekli midem bulanıyor. Yemek yiyemiyorum.
1. Hiç ameliyat olmadım. Diş çekimi için çenemin uyuşturulmasından başka uyuşma bilmem. Belimden iğne yemek çok irrite edici. Korkuyorum. Bel ağsırı olacak mı? Ameliyattan snra ameliyat yerim ağrıyacak mı? Hayatım boyunca sezaryanli yerim ağrır mı? Lanetler eder miyim? Alttan sonda takıyorlarmış, acıtır mı?
2. Bebeğimi hazır olmadığı bi anda yanlış bir yerden çıkartacaklar. Korkar mı? Üzülür mü? Bana kızar mı?
3. Bebeğimi benden alacaklar. Onun içimdeki hallerini özleyeceğim. Hem de çok özleyeceğim.
4. Herkes bana olumsuz sezaryan öyküleri anlatıyor
Psikolojim bozuldu.
hamile kalmadan önce yoktu. Planlı gebelik değil benmki, iyiki olmuş o ayrı. Hamile kalmadan önce açıkçası hiç aklıma gelmiyordu. Hamileliğin başlarında bile gelmiyordu aklıma böyle şeyler. doktor sezeryan günü verdikten sonra başladı.Sırf meraktan soruyorum yanlış anlamayın, bu korkular hamile kalmadan önce yok muydu ? Yeni mi oluştu ? Sonuçta bebeği vazgeçip geri gönderemeyeceğinize göre biliyordunuz yaşanacak zorlukları değil mi ?
Ayrıca yaşadığınız doğal bir durum, dünyaya bir canlı getirmek kolay mı ? İlla kötü konuşanlar olur onları duymayın, dinlemeyin.
bende anneciğime güveniyorum bana bakması konusunda :)) inşallah haftaya yazacğım buraya kızlar bebeğims kavuşmak acılarımı unuttrdu diyeceğim :)Az seni ferahlatayımhem sezeryan gibi kist ameliyatı oldum hem belden uyuşturmalı varis ameliyatı hiç korkucak birşey yok hiç birsey hissetmiyorsun sezeryan yerlerinde bir kaç gün zorluğu var (ben ertesi gün yüruyordum rahatlıkla sezeryandan bahsediyorum) zaten sen yeni doğum yaptığından sana yardımcı olacak insanlar olur kendini korkutma boşuna ne olduğunu amlamadan biticek
hamile kalmadan önce yoktu. Planlı gebelik değil benmki, iyiki olmuş o ayrı. Hamile kalmadan önce açıkçası hiç aklıma gelmiyordu. Hamileliğin başlarında bile gelmiyordu aklıma böyle şeyler. doktor sezeryan günü verdikten sonra başladı.
Acı pek olmaz bence üzülme boşuna evham yapıyorsun bebişine odaklanbende anneciğime güveniyorum bana bakması konusunda :)) inşallah haftaya yazacğım buraya kızlar bebeğims kavuşmak acılarımı unuttrdu diyeceğim :)
Ne avazı kıss hop diye vericekler kucağınaKorkmayın , arkadaşlar da demiş korkulacak bir şey olmadığını zaten. Hepimiz ameliyat öncesi heyecanlanır ve korkarız bu çok doğal. Allah bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ne avazı kıss hop diye vericekler kucağına
profil fotoğrafın mükemmeeeelBen genel anestezi ile dogum yaptim 1sene önce şuan hic bir agrim sizim kalmadi hicte lanet etmedim.
Sondayı rica ettim bayılttıktan sonra taktılar.
Ve bebeğimin hâlâ karnimdaki hâllerini o kadar özlüyorum ki ama dışardaki halleri adım atması anne demesi bunlar coktan onun yerini aldı ve dahada muazzam duygular korkmamanizi tavsiye ederim
Teşekkür ederim :) size doğumdan iki gün önce göğüslerinize akşamları soğan koymanizi tavsiye ederim yara olmasini büyük ölçüde engelliyor birde sütümün hemen gelmesi için rezene anason ve çörek otu kaynatip içtim ve süt problemi hiç yaşamadım çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın meleğinizi inşallahprofil fotoğrafın mükemmeeeelteşekkür ederim yorumun için :)
Yok ya cahil cahil konuşuyorlar. Normal doğumda içeriye paspas mi atıyormuş doktor da tertemiz oluyormuş.teslim ol. Anahtar cümle bu sanırım benim için. Keşke bazı insanlara susturucu takabilsem.
Çok cesur bi insanımdır normalde. Yamaç paraşütüyle onlarca kez atladım. Gözüm karadır. Korkmam. Heyecana odaklanırım.
Ama bu kez olumsuzluklar içinde yüzüyorum. Anne olmak ne zormuş. Bi de şu içindeki pislikler kalacak diyenler yok mu. Normal doğum olsam içimdeki pis kan kalmyormş ama bende kalırmış. Sanki ben istedim böyle olmasını
vajinusmus. Bebeğin gelişini geciktirecileceğimi söyledi doktorum.Canım niye sezeryan oluyorsun peki sorun ne?
Banada diyorlardı kaç sene geçti hala ağrıyo falan ama valla yalan abartıdan başka bişey değil zaten hala dikiş yerlerim uyuşuk hissetmiyorum bile bebek doğduktan sonra uykudan başka bişey düşünmedim bol bol uyu:)Bende doktoruma çook güveniyorum. Sonuçta hastanede olacağım dmi ne olanilir ki hep yanımda doktorlar hemşireler olacak. İnşallah benim bebeğim de sakin sakin uyur yanımda. İnşallah her şey güzel olur. Çok teşekkür ederim
amin inşallah. Ağrı illa ki olur ztn ama kimisi yok yatamadım yok öldüm bittim yıllar geçti hala ağrıyor falan diyor. Şaşırıyorum. Bi de sezaryan harici herkes ameliyat oluyor sonuçta. Yavrumla karnımda son günlerimiz. Tadını çıkarmaya çalışacağım haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?