bebegimi dogurmaya karar verdim

Bende bu düşüncedeyim. :super:
Ama bu düşüncede olmasaydım da saygı duyardım çünkü başkasının değer yargılarını eleştirmek bana düşmez.
Bu haddi aşmaktır.

Umarım konu sahibinin hamileliği güzel geçer ve çocuğunu sağlıkla kucağına alır.
Amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin :KK200:

Değil mi oysa yüzyüze konuşuyor olsak bu kelimeleri bu kadar rahat söyleyemezler yüzümüze maalesef. Buradan öfke ve mutsuzluklarını başkalarına kusarak mutlu olmaya çalışıyor arkadaşımız.
Yahu siz iyi misiniz önce siz bana kötü bis üslupla yazdiniz bende size uygun üslupla cevap verdim burda aldırıp aldırmamak tartisilmiyor...sizin gibi bir kaç zihniyet babasız büyüyen çocukları özgüven siz vs gibi değerlendiriyor bu kanıya nereden varılıyor...Bursalı konulardan görüyoruz bir çok kadın boşanmak istiyor ama cesaret edemiyor bile kendi mutsuzluklarinda çocuklarını buyutuyorlar...ama buna cesaret etmis kendi başına cocuklarini büyüten kadınlara diyorsunuz ki çocuklar yetersiz ..gerçek hayatta karşımda olsanız daha ağır konuşurdum ..çocuğuma haksız saçma cahilce söylemleri kaldiramam tirnaklarimi geciririm

Ya

Burda boyle birbirimizi gormeden konusuyoruz diye bu kadar kaba ve cirkin konusmak zorunda degiliz sanirim... ne kadar ayıp...
Size ayıp asıl önce karşıdaki çirkin üslupla yazdı bende ona karşılık yazdım üstelik yazdığı şeyler kabul edilir değil burda aldırıp aldırmamak tartisilmiyor ..babasız büyüyen cocuklarin eksik olacağı savunuluyor ...böyle bir genelleme yapılamaz ...bir çok kadın boşanmak istiyor ama cesaretleri yok..şimdi onlar mutsuz bir şekilde hzuursuz ev ortamında çocuk buyutunce onların çocukları daha mı özgüvenli oluyor Muş ..cesaret gösteren kadinlarinda bu şekilde kimse moralini bozamaz

Yahu siz iyi misiniz önce siz bana kötü bis üslupla yazdiniz bende size uygun üslupla cevap verdim burda aldırıp aldırmamak tartisilmiyor...sizin gibi bir kaç zihniyet babasız büyüyen çocukları özgüven siz vs gibi değerlendiriyor bu kanıya nereden varılıyor...Bursalı konulardan görüyoruz bir çok kadın boşanmak istiyor ama cesaret edemiyor bile kendi mutsuzluklarinda çocuklarını buyutuyorlar...ama buna cesaret etmis kendi başına cocuklarini büyüten kadınlara diyorsunuz ki çocuklar yetersiz ..gerçek hayatta karşımda olsanız daha ağır konuşurdum ..çocuğuma haksız saçma cahilce söylemleri kaldiramam tirnaklarimi geciririm
Hayır yanlışın var bu söylediklerinin hiçbirini yazmadım ben başkasıyla karıstırdın sanırım. İlk olarak bana " Allah vermiş doğuruyor sen kimsin " yazmışsın ben de haklı olarak tepki gösterdim. Benim yorumum kimseyi ilgilendirmez konu sahibine yazdım çünkü. Babasız büyüyen çocuklara özgüvensiz yetişiyor diye bir cümlem de yok .
"Ya seni kimse begenmezse " cümleye bak gerçekten cevap vererek kendimi bozmak istemiyorum.

Bu nasıl bir laf?:skandal::KK57:
Bir hemcinsinize bu lafı nasıl diyebiliyorsunuz?
Sizin adınıza şu an çok utandım.
Çok ağır bir laf bu.
Sizi kınıyorum.
Dilin bir ayarı olmalı.

@Mune
Kendisi yazmış çocuklu bayanı kabul etmez karşıdaki erkek diye..bende ona diyorum karşıdaki erkeklere göre yaşasın hayatını diye ayna tuttum sadece ;)

Kendisi yazmış çocuklu bayanı kabul etmez karşıdaki erkek diye..bende ona diyorum karşıdaki erkeklere göre yaşasın hayatını diye ayna tuttum sadece :KK66:
Ben mi yazmışım çocuklu bayanı kabul etmez erkek diye, psikolojik tedavi öneriyorum şiddetle.

Cahilce mi?
Lütfen biraz psikolog ve pedagoglarla konuşun bence. Çünkü çocuk psikolojisini bilmiyorsunuz.
O cahilce (!) zihniyetlerden biri de benim. Alanım olduğu için yazmıştım.
Bugün söylediklerimi 13431 kez açıkladım ama işte kişi anlamak istemiyorsa anlamıyor.
Ben Genellemeden bahsettim.Genelleme...
Sizin çocuğunuza kimse özgüvensiz demedi.Nereden uyduruyorsunuz bunları ya?
Burayı polemik yerine çeviriyorsunuz.
Ben kimsenin çocuğuna öz güvensiz demem.
İsterseniz tüm mesajlarımı okuyun. Ben konu sahibinin çocuğunu bile kast etmedim.Sizin çocuğunuza olay nasıl geldi çok ilginç. :KK57:

Son düzenleme:
Kendisi yazmış çocuklu bayanı kabul etmez karşıdaki erkek diye..bende ona diyorum karşıdaki erkeklere göre yaşasın hayatını diye ayna tuttum sadece :KK66:
Üslup olmamış hanımefendi.
O üye düşüncesini dile getirmiş. Yorumunu bende okudum,çünkü maalesef bazı sığ erkekler çocuklu kadınlara farklı bakıyor hiç onaylamasamda. Onu söylemiş.İyi niyetle demişti. Yoksa herkes zaten tepki gösterirdi. Burada çoğunluk çocuklu.
Farklı düşünebiliriz ama bunu doğru üslupla ifade edilmeliyiz.

Hepimiz kadınız.Kibar olmalıyız. :KK66:

Son düzenleme:
Size ayıp asıl önce karşıdaki çirkin üslupla yazdı bende ona karşılık yazdım üstelik yazdığı şeyler kabul edilir değil burda aldırıp aldırmamak tartisilmiyor ..babasız büyüyen cocuklarin eksik olacağı savunuluyor ...böyle bir genelleme yapılamaz ...bir çok kadın boşanmak istiyor ama cesaretleri yok..şimdi onlar mutsuz bir şekilde hzuursuz ev ortamında çocuk buyutunce onların çocukları daha mı özgüvenli oluyor Muş ..cesaret gösteren kadinlarinda bu şekilde kimse moralini bozamaz
İstenmeyen, ilgilenilmeyen babasız büyüyen çocuklarda genelde değersizlik duygusu olabilir demiştim.
Tüm çocuklar demedim.
Hangi mesajımdan özgüvensiz dediğimi çıkardınız???

"Canım inşallah çok mutlu olursun . Herkes destek olmuş kararında ama bilmiyorum kendi hayatından ödün vermiş olacaksın sanki. Hani tekrar evlenmek sevdiğin biriyle evlat sahibi olmak ihtimalleri de var. Tabi ki yine bunları yaşarsın ama ne bileyim sevmediğin adamdan çocuğun olduğunda hiçbir zaman ondan kurtulamayacaksın.
Yani çok düşündüm yazıp yazmamak için bunu ama yanlış anlama lütfen canım ." Ben konu sahibine bu yorumu yazmıstım.

halacocuksun halacocuksun "Bir arkadasta sevdiğin adamdan çocuk olsun felan demiş ..ya arkadaşım çocuğu veren Allah öyle taktir etmiş sen kim oluyorsun ...ayrıca kabul etmeyen benimsemeye adamlada konu sahibinin işi olmaz senin kadar aciz değil demek ki ..adamlar beni kabul etsin diye hayatını ona göre sekillendirmiyor..gururlu onurlu kadın ...az bile yazdım yinede " sen de bana bunu yazmışsın.
Şimdi burada nerede ben babasız büyüyen çocukları özgüvensiz diye hitap etmişim ?
Ben burada nerede çocuklu kadını kimse almaz demişim ?
Söylediklerinin hepsini kendi kafandan üretiyorsun bence. Aciz kelimesi için ben şimdi ne cevap vereyim geri iade ediyorum.

Hayır yanlışın var bu söylediklerinin hiçbirini yazmadım ben başkasıyla karıstırdın sanırım. İlk olarak bana " Allah vermiş doğuruyor sen kimsin " yazmışsın ben de haklı olarak tepki gösterdim. Benim yorumum kimseyi ilgilendirmez konu sahibine yazdım çünkü. Babasız büyüyen çocuklara özgüvensiz yetişiyor diye bir cümlem de yok .
"Ya seni kimse begenmezse " cümleye bak gerçekten cevap vererek kendimi bozmak istemiyorum.
Ok.

Of ne kadar sinirlisiniz...
Neyse isteyen dogurur istemeyen dogurmaz. Isteyen bosanir istemeyen bosanmaz... ben kimseyi yargilamiyorum sadece uslubunuza soylemistim..
Ama daha da yazmam size...

Sizin beta hcg düşüp tekrar mi yükselmişti? Yoksa yavaş mi ilerlemisti?

İnşallah toparlanabilirim tek düşüncem çocuğumun psikolojisi.Ben babasini kötülemem ve pedagoga'da götürücem.Bu sürecin altından tek başıma kalkamam.Bir iki defa mesaj attı bebeğim nasıl diye gelip görmek yok telefon babacılığı yapacak gibi görünüyor.Benim isteğim ya düzenli bir şekilde görsün evladını yada hiç görmesin.Ara sıra kafasına estiğinde görmeye gelirse çocuğumun psikolojisi daha kötü olur diye düşünüyorum.
İnşallah toparlanırsınız.
Yok ara sıra görmeye gelirse çocuğunuzla babası arasında güvenli bağlanma olmaz.
Bebeğin en temel ihtiyaçları; beslenme, güvenlik ve sevgidir. Babasından ilgiyi sürekli almazsa sorun olur, güvensiz bağlanma oluşur.
Bence bir kere konuşun çocuğunuz için. Eğer gönüllü olmazsa da kendi bilir.Düzenli çocuğu ile ilgilenmesi lazım.

Umarım çocuğunuz için ilgili bir baba olur. :dua:

Şu yazdığınız var ya, benim boşanma fikrini milyon kez düşünmemin tek sebebi. Hayatından çıkarıp atamazsın adamı. Çocuğunun babası olmaya devam edecek ve istemesen de görüşeceksin. Zamanla çocuğu da etkileyecek. Aslında hayatının tam ortasında olacak (çocuktan dolayı) ama sözde ayrılmış olacaksın.

Düşünsene öfkeden deliye de dönsen bir şey diyemiyor, yapamıyorsun. Muhtemelen boşandıktan sonra çirkef bir pisliğe dönüşecek olan adam, (boşanan adamların birçoğu böyle oluyor) oğlunı görmesin çirkefliğini bulaştırmasın isterken duvara tosluyorsun. Ama onun babası. Ne olursa olsun babası.

E hadi yeni hayat kurayım mümkünse ülke dışına kaçayım desen o da olmaz. Babasından ayıramazsın. Yeniden evlenmek falan zaten ayrı facia. Üvey baba tantanası. Hatta bu noktada iyice zıvanadan çıkıp "çocuğuma üvey baba-anne istemem" deyip her türlü pisliği yapan insan gördüm.

Velhasılı ortak çocuk varsa boşanamıyorsun. Yok yani öyle bir şey. En fazla kağıt üstünde eşin olmuyor ama hep hayatında kalıyor. Aman ruhum daraldı yine...
Böyle karamsar olmayın =( yazınızı okurken çok üzüldüm, sırf çocuk babasız kalacak diye mutsuz olduğunuz bi evliliği sürdürmemenizi isterdim, bu çaresiz oluşunuz nedense beni etkiledi =( kendinizi korkutarak, kafanızda bitmiş bi evliliği sürdürerek iyice kendinizi tüketmeyin nolur =( zaten mutsuzsunuz, en kötü ihtimalle yine mutsuz olacaksınız ama en azından kocanızı idare etmekten kurtulmuş olursunuz.
Benim çocuğum olmadığı halde bile boşanma kararını alırken binbir türlü olasılığı düşündüm, fakat şimdi boşandım ve ozamanlar ne kadarda kendimi içten içe yormuşum, keşke kolayca karar verseymişim dedim.
Daima verdiğiniz kararlara pozitif ve umut dolu bakmaya çalışın allah yardımcınız olsun =(

Back
X