sevgili
http
konularınızı okumuştum ama aklımdakiler zaten yazıldığı için mesaj yazma gereği duymamıştım. verdiğiniz karar hakkında bir yorumum olamaz zaten, kendiniz için en doğru şeyi, neyi istediğinizi bizden daha iyi biliyorsunuzdur elbet. son yazdığınız mesaj gösteriyorki bu adam hayatınızdan çıkmayacak, doğru bir karar olmuş aslında bebeğiniz için. şuan hamilelik hormonları sizi hassaslaştırmıştır, hamilelik ilerledikçe daha da hassaslaşacaksınız, lohusalığınızda da. bu adam böyle ani çıkışlar yapacak belli, huyu bu. kendinizi bunlara mümkün olduğunca hazırlayıp canınızın sıkılmasını asgariye indirmeye çalışın. tek başıma yapamıyorum derseniz bir uzmandan yardım almaktan çekinmeyin. ne kadar huzurlu hamilelik, ne kadar huzurlu anne o kadar huzurlu bebek bunu unutmayın. kendinizi dingin tutmaya çalışın. işiniz gerçekten zor, çok cesur bir karar verdiniz, eski eşinizin huzurunuzu bozmasına müsade etmeyin. belki son bir kez ne yapacağınızı karşılıklı konuşup sonrasında muhattap olmayı bile kesebilirsiniz. anneniz, babanız aracılığıyla size ulaşsın. kolaylıklar diliyorum