- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Ben çok tehlikeli buluyorum. Yaşı hiç önemli değil yalnız bırakılmamalı. Deprem olur yangın olur hırsız girer ya da çocuk kendisine zarar verebilir.Günaydın hanımlar.
Sakince işe geldim. Ama aklıma geldikçe hala geriliyorum.
Bugün oğluma k.validem bakıyor.
Annemler, kayınvalidem ben aynı apartmandayız.
Çıktığımda oğlan uyuyordu, aşağı indim apartmandan çıkınca kendi annemlerden bir şey almam gerektiği için döndüm. Onlardan tekrar çıkıp asansörü çağırdım. Asansör kayınvalidenin katından indi ve asansörde k.validem vardı. Bi an şok geçirdim. Oğlum 15 aylık ve yanında değil.
Çamaşır makinesinde çamaşır varmış, makinesi bitmiş mi diye bakmaya inmiş evine
Oğlan uyuyordu merak etme dedi.
Bendeki tedirginliği görünce çıkınca resim gönderirim dedi.
Anne uyanırsa çok korkar dedim sadece.
Bu arada kendi yatağında yatmıyordu, benim yatağımdaydı. Daha önce bir kez yataktan düştü. Yanları korunaklı aslında yastıkla falan ama henüz yürümese de yataktan falan inmeye çalışıyor.
Belki 5dk ama içim çok çekildi.
Kayınvalidemi çok severim, aramız iyidir, oğluma da allah için iyi bakar fakat bu durum beni çok gerdi. Kendisine herhangi olumsuz bir şey söylemedim.
Siz bu duruma nasıl yaklaşırsınız?
Asacak kadar aralık yoktu, prizden çekmeye inmiş sadece.Beş dakika mıymış makinadan çamaşır çıkarıo asmak vs
Eve gittiğinde konuş kv nle , bir daha yalnız bırakmasın
Zaten normalde annem bakar oğluma. Annemin temizliği olduğundan kayınvalidem aldı. Zaman zaman annemi dinlendirmek için kayınvalidem bakar.kendi anneniz bakabilecek durumdaysa ona bıraksaydınız
İşte kestiremiyorum. Ama en kötüsünü düşünüyorum. Anahtarı içeride unutabilir, asansörde kalabilir.Uyuyan cocugu evde birakip markete gitmemis sonucta nolcakki 2 3 dk da
Allah Allah??Kadındaki rahatlığa bak ya... Çocuk uyanıp yataktan inse uyku sersemliği ile balkon kapısı penceresinden atlayıverse bu vebali kim ödeyecek? Uyusa bile evde ol yalnız bırakma diye tembih edin ev kazaları dediğimiz şeyler hep saniyelik işler. Allah korusun.
Oğlum henüz yürüyemiyor. Sanırım bundan dolayı.Kadındaki rahatlığa bak ya... Çocuk uyanıp yataktan inse uyku sersemliği ile balkon kapısı penceresinden atlayıverse bu vebali kim ödeyecek? Uyusa bile evde ol yalnız bırakma diye tembih edin ev kazaları dediğimiz şeyler hep saniyelik işler. Allah korusun.
Kokmasın tabi. 1 saatte kokmaz zaten. Oğlan uyanınca kendi evine iniyorlar.Düğmeyi kapatıp çamaşırları çıkarıp asmadan geri döner
Koksun mu çamaşırlar
Valla mum gibi başında beklesen de birşey olcak oldu mu oluyor
Bu kadar gerilmeye gerek yok
Evde olup tuvalete girmenizle başka bir eve gidip çamaşır toplamak aynı şey değil bence. Ne kadar ev güvenlikli olursa olsun 15aylık çocuğun başına yalnız bırakıldığı 10 dk. Da herşey gelebilir göz önünden ayırmamakta fayda var. 5 çocuk da büyütse onların başına bir şey gelmedi diye şu an baktığı çocuğun sorunsuz büyüyeceğinin bir garantisi var mı yok.Allah Allah??
Çocuğun uyku sersemi pencereden atlayivermesi kayinvalidenin suçu olmaz bence. Evi güvenlikli hale getirmek lazım her zaman. Sonuçta çocuk uyuyor banyoya gireyim, bı wcye gireyim diyoruz. Bunlarda bile beş on dk çocuk yalnız kalıyor. Galiba genç anneler çoğu zaman k validelerin de bir zamanlar çocuk büyüttüğünü unutuyor
Aman kuzum benim kıyamam. Allah korumuş sizin yavrunuzu da.Bunu benim annem de yapıyordu malesef ve çok tartışırdık. Kendisi aman nolacak ki diye baktığı için düzelme de olmuyordu. Hiç unutmuyorum çünkü bir yazım var bununla ilgili,kızım 20 aylıkken uyanmış,kimbilir kac kere annemi cagirmis aramis, en son merdivene cıkmış ve korkuyorum korkuyorum diye ağlamış,annem de üst katta kendi evinde işle güçle ugrasiyor. Bir de bana anlatmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?