Bebeğimi evde yalnız bırakan kayınvalidem

Bence ne kadar kollarsan kolla olacağı varsa oluyor ..onun şimdi en yaramaz dönemleri sizin yanınızda da olsa aynı olabilir sebepsiz yere kadını üzmeyin bence...

Evet 1 yaşında uçuyordu, Allaha şükür burunları kanamadan büyüdüler, sadece kendini iyi anne olarak gösterme cicim

Bu kadarmi issizsin ahhahhahah benim hayatim kk Dan ibaret degil cicimm
Evet işsizim ama çok şükür hadsiz değilim
Evet hayatının KKdan ibaret olmadığını anladım
Muhtemelen parkta çocuğunun peşinden koşturup rahatça oynamasına bile izin vermiyorsundur evde olduğun zamanlarda da komşularınla gıybet yapıyorsundur

Ayyy krize girdim ben harika Anne degilim ama isini garantiye Alan anneyim kaza geliyirum demez ama ben onlemimi aldiktan sonra kafam rahat kizim Cokta guzel oynuyor abisiyle parklarda dustude kalktida heryer pedofoli sapik doluyken heryer manyak doluyken hicc de bile pisman degilim ben pesinde kostuma sizin agzinizdan cikan 5 paralik sozle ugrasamam simdi git kible kucuk zaferinle buyuk sevincler yasa zavallicik seni kk Dan bi cik disardada hayat var

Benden alıntı yapmışsınız da ben sizin önceki mesajlarınızı görmedim. Evlerin bebek için güvenli hale getirilmesi gerektiği konusunda çok haklısınız.
Bana kalırsa evdeyken çocuğa bişey olsa (mesela benimki az önce gözümün önünde ayağa kalkmaya çalışırken geri yuvarlanmak suretiyle başını duvara vurdu güm diye) kendimi suçlarım. Ama ben dışarıdayken bişey olsa kendimi 10 kat daha fazla suçlarım. Mesela az önceki olayda gelip boynuma sarılıp sakinleşti. Kendi başına olsa deliler gibi ağlayacağını düşünüyorum. Bazen güvenli olduĞu için odasında kapıyı kapalı bırakıp mutfak vs işimi yapmaya gidiyorum. Geçen gün kapının arkasına oturmuş çekilmiyor. Orada ağlayıp duruyordu. Bu yüzden tercihim bebeği evde tek başına bırakıp gitmekten yana olmaz. Hele ki emanet bebeği asla bırakamam annesine nasıl hesap veririm diye düşünürüm

Bebek veya çocuk farketmez evde tek basina bırakılmamalı. Ne oluyorsa saniyede oluyor zaten. Hırsızı var deprem yangın herhangi birsey olmayacağının garantisi var mı

Bunu başka bir arkadaş da sormuştu. Aile apartmanı değil bizimkisi. Çocuk olmadan önce kayınvalidemle 1 hafta annemlerle 3 4 gün görüşmediğim oluyordu.
Kayınvalidem öyle gelinden iş bekleyen biri falan değil asla. Kapısını çalmasam rahatsız etmeyim diye çıkıp gelmez mesela. Aksine bana iş yapar.
Zor yanları da yok değil fakat ben çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…