- 15 Ekim 2016
- 7.104
- 12.735
- 248
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Kusabilir ve kusmugunda bogulabilir AZ vijdan ya ne kadar rahatsiniz kizim 1 yasinda basladi yurumeye parkta 4 yasinda hala pesinde gezerim milletin cocugu orda burda dusup yarim saat annesini Ariyo Kadin sermis yesillige ortusunu h. Yvn gibi cekirdek citleyip karilar la dedikodu yapiyo o cocuk kacirilabilir o cocuk kaybolabilir baska cocuklar tarafindan darp edilebilir boyle ve sizin zihniyetinizdekiler neden Anne olurki23 günlük bebek ne yapacak,koltuktan atlayacak mı?
Bence Kadin sermeye indi gelinini kapida girup3 sok olunca kivirdi ahh muge anlidan kapiyoruz bir seyler sadece makinaya bakmak ve ya bitmismi diye inilmez her makina bitince kapanir zaten ben asla bir cocugun yasi kac olursa olsun tek birakilmasina karsiyimhenuz yuruyemeyen bir bebek, yatarken kenarlarını yastıkalrla falan korumaya aldıgınızı söylüyorsunuz, zaten kv sadece bakmaya inmiş evine, saydıgınız ihtimaller ( asansor bozulması vs vs ) % kaç olabılır kı, yani bence fazla gerilmişsiniz...
Sıkıyorsa bas hadiBu zihniyete Küfüru basacanda boyleleri için banlanmaya degmez zaten olacaksa olur ne demek ya. Herkes dogurur ama herkes Anne OLAMAZ
Sen bu zihniyetle bu üslupla anneliğin hakkını veriyorum diyorsan herkes verir merak etme. Burda sövülen kvlerden olursun sen kesinBu zihniyete Küfüru basacanda boyleleri için banlanmaya degmez zaten olacaksa olur ne demek ya. Herkes dogurur ama herkes Anne OLAMAZ
Eee benim cocuklarım da 10 aylık yürüdü, nereye varıyorsun anlamadım.Kusabilir ve kusmugunda bogulabilir AZ vijdan ya ne kadar rahatsiniz kizim 1 yasinda basladi yurumeye parkta 4 yasinda hala pesinde gezerim milletin cocugu orda burda dusup yarim saat annesini Ariyo Kadin sermis yesillige ortusunu h. Yvn gibi cekirdek citleyip karilar la dedikodu yapiyo o cocuk kacirilabilir o cocuk kaybolabilir baska cocuklar tarafindan darp edilebilir boyle ve sizin zihniyetinizdekiler neden Anne olurki
pardon da wc'ye girmekle dışarı çıkmayı nasıl bir tutarsınızAllah Allah??
Çocuğun uyku sersemi pencereden atlayivermesi kayinvalidenin suçu olmaz bence. Evi güvenlikli hale getirmek lazım her zaman. Sonuçta çocuk uyuyor banyoya gireyim, bı wcye gireyim diyoruz. Bunlarda bile beş on dk çocuk yalnız kalıyor. Galiba genç anneler çoğu zaman k validelerin de bir zamanlar çocuk büyüttüğünü unutuyor
İçerde yanlış anlamadiysam 9 yaslarinda bir kardeş daha var ...çocuğu o tutmuş...alt kat komşusu canını hiçe sayıp pencere kenarına çıkıyorŞimdi tvde gördüm 2.5 yaşındaki çocuğu annesi evde bırakıp bi yere gitmiş
Çocuk pencereden çıkıp korkuluklara sıkışmış
Mahalleli kapıyı kırıp girip kurtarmış Eki Görüntüle 2551605
pardon da wc'ye girmekle dışarı çıkmayı nasıl bir tutarsınız
evet vakit olarak belki aynı ama wcdeyken çocuk ses çıkardı mı duyarsınız ama dışarıda çocuk kendini yırtsa nasıl duyacaksınız acaba??
Senin gibi zavalliyla ugrasacak vaktim yok o cocuklarina yazikSen bu zihniyetle bu üslupla anneliğin hakkını veriyorum diyorsan herkes verir merak etme. Burda sövülen kvlerden olursun sen kesinklavye artisti seni.
Ne kendi capinda gaz veriyorsun senin gibisi için banlanmaya degmez yazdim zaten cewap ayrintida gizli yediremedigin o kadar bellikiSıkıyorsa bas hadi
Ahahahaha bu ne laa millete vitamin eksikligi musallat olmus Ben cocugum erken yurudu kiyasi yapmiyorumki nerenizle okuyonuz aaaa tovbe yarabbim iste egitim sart ben yazmisim IQ 0 bacim ne anlamis ahahahahEee benim cocuklarım da 10 aylık yürüdü, nereye varıyorsun anlamadım.
Şimdi tvde gördüm 2.5 yaşındaki çocuğu annesi evde bırakıp bi yere gitmiş
Çocuk pencereden çıkıp korkuluklara sıkışmış
Mahalleli kapıyı kırıp girip kurtarmış Eki Görüntüle 2551605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?