- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Benim kızım da öyleydi beşikte asla yatmazdı ya da sürekli döndüğü için uyanırdı. Yanımda yatardı o zaman da hem yanına yastık koyar hem yere elyaf yastıkları dizerdim birkaç kez gece tüm barikatları aşıp yanımdan düştü sesine uyandım. Şimdi çareyi puf yatak yaptırmakta buldum gece de gündüz de düşme tehlikesi yok döne döne yatıyor.
Buna çok üzüldüm.Annenize söylediniz mi böyle yapmamasını?Bunu benim annem de yapıyordu malesef ve çok tartışırdık. Kendisi aman nolacak ki diye baktığı için düzelme de olmuyordu. Hiç unutmuyorum çünkü bir yazım var bununla ilgili,kızım 20 aylıkken uyanmış,kimbilir kac kere annemi cagirmis aramis, en son merdivene cıkmış ve korkuyorum korkuyorum diye ağlamış,annem de üst katta kendi evinde işle güçle ugrasiyor. Bir de bana anlatmisti
Ve ekleyeyim benim içindeBi üye vardı konu açmıçtı yakın tarihte çin malı oyuncak vermiş eşinin ailesi diye uyku uyuyamıyordu cocugun cekmecesınde oyuncak aylarca durdu dıye.
O aklıma geldı kulakları cınlasın onun ıcın tam cinnet geçirilecek bir konu
Arkadaşın konusu çok uzakta değil...3.sayfadaBi üye vardı konu açmıçtı yakın tarihte çin malı oyuncak vermiş eşinin ailesi diye uyku uyuyamıyordu cocugun cekmecesınde oyuncak aylarca durdu dıye.
O aklıma geldı kulakları cınlasın onun ıcın tam cinnet geçirilecek bir konu
Dedım ya tarıh yakın ama yorum yazıp yazmadıgımı bıle hatırlayamadımArkadaşın konusu çok uzakta değil...3.sayfada
Tedbirli olmak diye birley varDüğmeyi kapatıp çamaşırları çıkarıp asmadan geri döner
Koksun mu çamaşırlar
Valla mum gibi başında beklesen de birşey olcak oldu mu oluyor
Bu kadar gerilmeye gerek yok
Allah Allah??
Çocuğun uyku sersemi pencereden atlayivermesi kayinvalidenin suçu olmaz bence. Evi güvenlikli hale getirmek lazım her zaman. Sonuçta çocuk uyuyor banyoya gireyim, bı wcye gireyim diyoruz. Bunlarda bile beş on dk çocuk yalnız kalıyor. Galiba genç anneler çoğu zaman k validelerin de bir zamanlar çocuk büyüttüğünü unutuyor
Bizi montesorri yatak paklar bacımEvet en iyisi öyle, ben yanımızdaki odaya yer yatağı yapacağım sütten keseceğim zaman. Yürümeye de başlasın ki istediği zaman yanıma çıkıp gelebilsin diyorum :)
Başlığı görünce bir an korktum ama korkulacak bir şey yok.
Ben bebiş uyuduğu zaman ablasını okuldan alıp geliyorum. Ama yerde yatırıyorum. Kapısını kapatıyorum, eğer biz gelmeden uyanırsa diye etrafına oyuncak koyuyorum.
Evet o konuda haklısınız. Fakat oğluma iyi bakıldıkça artık çamaşırı falan dert etmiyorum onlar zamanla aşılıyor da güvenlik olunca konu bilemedim. Bazen düşünüyorum ben mi çok pimpirikliyim bazen düşünüyorum çok mu galesiz bir anneyim.Ben size hak verdim.
Asansör bozulur, deprem olur.
Zaten olan şeyler saniyeler içinde oluyor hep.
Öyle saatlerce yalnız bırakmaya gerek yok.
Ama, bununla beraber anneniz de, kayınvalideniz de olsa, gönlünüzün istediği gibi bakmaları mümkün değil.
Daha önceki konularınız da hatırlıyorum, anneniz de çamaşırları lekeli bırakıyordu sanırım.
Buna benzer bir sıkıntınız vardı..
Yani malesef, çocuğunuza bakiyorlarsa mutlaka birşeylere de göz yummaniz gerekiyor..
Uyardığınız zaman da hiç belli olmaz, bu kadar düşünüyorsan çık işten kendin bak o zaman da diyebilirler.
Bunu da tartmak lazım...
Bırakacak kimsem yok maalesef. Bir kac kere komsuya biraktim. Alerjisi var, uyarmama ragmen sürekli öpmüş. çocuğun yüzü hep tükürük Uyanık olunca arabasıyla gidiyoruz zaten. Ama bazen uyuyor. Eğer alıp arabaya koysan hemen uyanır ve fizahi koparır.cok yanlis bence. bebek arabasına koyup goturseniz daha iyi degil mi. ne kadarlik bilmiyorim ama o sure icinde pek cok durum olabilir. en basiti apartmanda bir yangin ciksa siz alir cocugu hemen cikarsiniz disari dumandan etkilenmeden. o bebegi evde kim bilecek siz okuldan gelene kadar dumandan etkilenir faln. deprem bolgesindeyseniz deprem olabilir. kusar kusmugunu yutabilir falan . yani 1-2 dakika da müdahale edebileceginiz setler kacirirsiniz.
cocugunuzu servise verin eger bebek arabasiyla almiyorsaniz. 30 adim yer icin servise veren birini biliyorum. okul sitenin karsisinda ama bebegi var diye kadin servise vermis cocugunu.
Bırakacak kimsem yok maalesef. Bir kac kere komsuya biraktim. Alerjisi var, uyarmama ragmen sürekli öpmüş. çocuğun yüzü hep tükürük Uyanık olunca arabasıyla gidiyoruz zaten. Ama bazen uyuyor. Eğer alıp arabaya koysan hemen uyanır ve fizahi koparır.
Servisler de almıyorlar kısa mesafe olduğu için.
Eşim sabah bırakıyor ama alma şansı olmuyor
Bunların hepsini tabiki de düşünüyorum. Çaresizlik kötü bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?