Bebeğimi evde yalnız bırakan kayınvalidem

Çocuğa bir şey oldu mu?
 
Bu konuda haklısınız fakat ben yatağımdayken asla yanlız bırakmıyorum ki.

Anladım yok artık yorumunu yatakta yatırmayın diyen arkadaşa yazdığınızı sandığım için öyle dedim.
Bence kv ile güzellikle konuşun, tekrar baktiracaginiz zaman mesela. "Annecim yapılması gereken birşey varsa ben yapayım, ya da ben bekleyeyim sen yap. X i yalnız bırakmayalım uyanabilir, bu aralar pek düzgün uyumuyor" diyebilirsiniz, anlayacaktır bence. İletişim kurmak lazım, kibarca anlatın derim ben.
 
Oğlum 15 aylık, yatağın üzerine koyduğunuz yastık bir koruma değil, pekala o yastıklara rağmen düşebilir. Kayınvalideniz evde olduğunda da başında bekleyemecegine göre, çocuğu yatakta bırakmamanız lazım odadan çıkarken, kendi yatağında yatması en güzeli.

Bugün makineyi kapatmaya iner yarın daha uzun kalır ve alışkanlık olabilir bu durum. Laf arasında soylebilirsiniz bunu, kırmadan

Zaten uyanınca evine geçiyormuş, çamaşırlar biraz makine de kalsa birşey olmaz.
 
15 aylık çocuk yürümese de döner, yüksek yataktan pekala düşer.Yastıklar buna engel değil.
Kayınvalideniz mutfakta oyalanırken de düşebilir mesela.
Olacak olan olur. Ama - teşbihte hata olmaz- insan eşeğini sağlam kazığa bağlamalı. Evden çıkmak da tedbirsizlik olabilir. Bugun çamaşır der yarın market derse sıkıntı olabilir.
Kırmadan söyleyebilirsiniz.
 
Hergün bakmıyormus zaten,camasırını da aksam yıkasın,siz isten gelince yıkasın.Allah korusun ya inmeye calıssa yataaktan,ya dönse.
Hep söylerim babanneyle büyüyen cocuklarda disiplin,düzen olmuyor.
İstisnalar vardır ama babanneler genelde rahat.
 
Offff dehşet bi örnek ya
İyi ki beklemişsin bebeğini
 
Evde de olsa başında beklemiycek ya hemen bakıp indiyse sorun olacak bişey değil bence..
 
kesenmakas bunu anlat kv ne , asansörle inmiş , asansörde kalabilir , eve girip çıkarken kilit bozulabilir , bi şeyler olabilir yani , o sırada çocuk uyansa ?
 
Tehlikeli keşke lafını esirgemeseydin ki geçen yıllarda bir kaynana yine namaz kılarken çocuk pencereden düşüp ölüyor
 
Benim kızım da öyleydi beşikte asla yatmazdı ya da sürekli döndüğü için uyanırdı. Yanımda yatardı o zaman da hem yanına yastık koyar hem yere elyaf yastıkları dizerdim birkaç kez gece tüm barikatları aşıp yanımdan düştü sesine uyandım. Şimdi çareyi puf yatak yaptırmakta buldum gece de gündüz de düşme tehlikesi yok döne döne yatıyor.
 
Oğluna yalnız bakıyorum
Kisti soğuktu onunla çıkmamak için uyurken markete gitmiştim.güvenliğini tehlikeye sokacak Bir sey yoktu.hatta bir sey olur asansörde kalırım diye merdiven kullandım.markette 5 dakikalık.ne zaman uzanacağını bildiğim için onan göre ayarlamıştım.ben mecburdum bırakacak kimse olmadığım için ama yuregim yine tedirgindi.sonuçta Allah biliyor dedim dua ettim
 
Ben tedirgin bir yapıya sahibim. Benim için kabus gibi birşey anlattınız..
Ama belki de 5 dk dan ne olacak diye düşünülebilir.. bilemedim..
 
Oğlumda yataktan düştüğünde 9 aylıktı, yanımda yatıyordu. O zamandan beri yatırmıyorum yanımda. Bizimkide beşiğinde yatmak istemiyor, sürekli döndüğünü için kafasını vuruyordu, kenarlara. Büyük bir yün döşek getirdim annemin evinden, şimdi döne döne uyuyor benimde içim rahat ediyor.
 
İşi olduğunda telefonla annenizi çağırsın o dursun yanında kv. gelene kadar. Bunu güzel bir dille anlat iş yerinde aklım kalıyor adapte olamıyorum işime falan diye de ekleyin.
 

Biz de öyle yaptık, yatağın bir tarafına beşiği koydum, yatakla birleştirdim önündeki korumasını çıkartıp. Uç tarafına da büyük iki tane yun yorgan katlayıp koydum, ben bile itemiyorum onu :))
Biz hala gece beraber uyuyoruz uykum hafiftir o yüzden uyanır uyanmaz farkediyorum ama yakında ayiracagim yatagini, yine yer yatağı yapmayı düşünüyorum kendi odasını yapana kadar :) içim rahat eder hiç değilse
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…