Bebeğimi karnımda kaybettim

Ne desem ki ... meleğini kaybetmene çok çok üzüldüm. Sakın kendini suçlama.unutma ki hayatta bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil.eşinin ne düşündüğünü nasıl baktığını yorumlama. Çünkü şu anda yaşadığın zor durum ve hormonal değişiklikler nedeniyle değerlendirmelerin pek sağlıklı olmayabilir. Kafana takılan şeyleri açık açık sor ve rahatla.
Üç meleğimi kaybettim. Benimkiler çok küçüktü. Acını taa kalbimde hissettim. En kısa zamanda kendini toparlaman ve yeni bebişini ya da Bebişlerini kucağına almanı yürekten diliyorum.

Kader işte bazen mucizesiyle sevindiriyor bazen de dertleriyle kederlendiriyor. Allah bağışlasın hayırla gelsin inşallah
İnşallah cnm.
Tavsiye üzerine çok iyi bi hekim takibindeyim.
O fark etti her şeyi, her hafta iğne ve her gün fitil kullanıyorum. Her hafta da kontrole gidicem.

Sana kim ne derse o an icin sadece oyalanmis olacaksin.aci biraz zaman istiyor
Bende 11 yil once 6 aylik bebegimi kaybettim karnimda.
Allah sabrini versin sana da arkadasim.meleginle ins cennette kavusursunuz.

Diyecek bısey bulamiyorum, evet babalık ta onemlı ama suanda annelik ve bedenen ve ruhen sızın durumunuz ondan on kat daha zor. Kendinize bunu yaptırmayın gercekten . Siz bu kadar yazınca merak ettim hakketten siz napmıs olabilirsinız ki. Benim ilk oglum da ikincide perıntalogta dogdu. Benımde Baska Baska problemlerim vardı bundan sonra mutlaka perıntalogta kontrol olmalısın gebelikte ve oncesınde. Benden bilgi istersen ilki vefat etti ama ikinci in bilgilerini verebilirim.
Sancın vardı doğuö başladı neden söylemedin gidelim demedin hastaneye diye kızıyor bana içten içe

Sana kim ne derse o an icin sadece oyalanmis olacaksin.aci biraz zaman istiyor
Bende 11 yil once 6 aylik bebegimi kaybettim karnimda.
Allah sabrini versin sana da arkadasim.meleginle ins cennette kavusursunuz.
Asla unutulmaz sanırım değil mi. Sizin de başınız sağolsun

Ne desem ki ... meleğini kaybetmene çok çok üzüldüm. Sakın kendini suçlama.unutma ki hayatta bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil.eşinin ne düşündüğünü nasıl baktığını yorumlama. Çünkü şu anda yaşadığın zor durum ve hormonal değişiklikler nedeniyle değerlendirmelerin pek sağlıklı olmayabilir. Kafana takılan şeyleri açık açık sor ve rahatla.
Üç meleğimi kaybettim. Benimkiler çok küçüktü. Acını taa kalbimde hissettim. En kısa zamanda kendini toparlaman ve yeni bebişini ya da Bebişlerini kucağına almanı yürekten diliyorum.
Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah. Sizin de başınız sağolsun. Var mı peki çocuğunuz

Asla unutulmaz sanırım değil mi. Sizin de başınız sağolsun
Cok saolun.ben arkasindan hemen hamile kalmistim.10 yasinda bir kizim var simdi.kaynettigim bebektende 1 cift ayakkabi sakladim
Kizima verdim yasasaydi abimin olacakti diye dua eder abisine hep
Simdi kardesine ediyor saglikla gelsin diye.
Allah ole guzel tesellisini veriyor ki inanin.saglikla guzellikle yeniden anne olursunuz ins.
Acinizi tekrar tekrar en icten paylaşıyorum.

Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim sabırlar versin hepinize.
İhmalkarligim mi buna sebep oldu diye kahretmeyin kendinizi. Zira belirtiler normal seyrinde ilerlemiş. Günlerce bekleme söz konusu değil. Kaldı ki buyuk ihtimalle hastane yolunda kalbi durmuş gibi duruyor. Öncesinde olsa hissederdiniz. Hareketsizliğini, karnınız çok sertlesmesini vs. Yahut tecrubeniz yok anlamayabilirsiniz de bu sizin sucunuz değil. Kırkıncı haftayı geçer kirkbir, kırk iki olur anlarım da vaktiniz de varmış. Kimse bu şekilde aklından geçirmez. Bu sebepten uzmeyin kendinizi ve vicdan sorgulaması yapıp da aciniza acı katmayin lütfen. Takdiri ilahi. Rabbim en kısa zamanda yenisinin mujdesiyle ferahlatsin kalbinizi insaallah.
Çok teşekkür ederim yzdıklarınız içimi çok rahatlattı doğrusu. Duanız da kabul olsun inşallah Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin inşallah, başın sağolsun. İçim yandı okurken rabbim size sabır versin. Ben 12 haftalık kaybettim geçen yıl bebeğimi çok zor günler atlattım. Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün hayırlı bir evlat versin inşallah. Allah büyük veren de alan da O inancımız sonsuz.

Allah yardimiciniz olsun.
Başınız sağolsun.

Çok zor biliyorum, seni çok iyi anlıyorum.
Zamana bırak kendini ben tam 1 sene ancak kendime geldi. Ve mümkünse biraz tatile çıkın, çünkü evde durdukça, o olayı düşünürsün.

Ben yatatktan çıkmazdı. İlk 6 ay çok kötüydüm. İnsanlara belli etmiyordum ama içim çok köyüydü. Bende senin gibiyim, gülüyorum, eğlenıyorum ama bir yanım hep yarım kalacak.

Canon ne istiyorsa onu yap. Ve zamanın akışına bırak kendini.
Tekrar başin sağolsun.

Cok saolun.ben arkasindan hemen hamile kalmistim.10 yasinda bir kizim var simdi.kaynettigim bebektende 1 cift ayakkabi sakladim
Kizima verdim yasasaydi abimin olacakti diye dua eder abisine hep
Simdi kardesine ediyor saglikla gelsin diye.
Allah ole guzel tesellisini veriyor ki inanin.saglikla guzellikle yeniden anne olursunuz ins.
Acinizi tekrar tekrar en icten paylaşıyorum.
Ne güzel yapmışsınız ben de saklıyorum herşeyini bebeğimin kardeşleri giysin diye. Anlatacağım onlara inşallah mezarına götüreceğim dua etmeyi öğrensinler ablalarını anıp dua etsinler inşallah

Allah yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin inşallah, başın sağolsun. İçim yandı okurken rabbim size sabır versin. Ben 12 haftalık kaybettim geçen yıl bebeğimi çok zor günler atlattım. Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün hayırlı bir evlat versin inşallah. Allah büyük veren de alan da O inancımız sonsuz.
Amin canım semin de başın sağolsun. Bebeğin de hayırla gelsin inşallah. Dualarınkabuş olsun

Allah yardimiciniz olsun.
Başınız sağolsun.

Çok zor biliyorum, seni çok iyi anlıyorum.
Zamana bırak kendini ben tam 1 sene ancak kendime geldi. Ve mümkünse biraz tatile çıkın, çünkü evde durdukça, o olayı düşünürsün.

Ben yatatktan çıkmazdı. İlk 6 ay çok kötüydüm. İnsanlara belli etmiyordum ama içim çok köyüydü. Bende senin gibiyim, gülüyorum, eğlenıyorum ama bir yanım hep yarım kalacak.

Canon ne istiyorsa onu yap. Ve zamanın akışına bırak kendini.
Tekrar başin sağolsun.
Amin canım. Memlekete geldik bir süre değişiklik olsun diye

Başınız sağ olsun, travmatik bir durum yaşamışsınız gerçekten. Psikoterapi almayı düşünebilirsiniz, travmayla yaşamak çok zordur çünkü hem bedenen hem ruhen çok örselenirsiniz. Allah tekrarını yaşatmasın, en kısa sürede psikolojik sağlığınızın toparlanması ve sağlıklı bir evlada kavuşmanız dileğiyle...

Siz sonucun böyle olacağını bilseniz bir saniye bile beklemezdiniz ki. Bilemezdiniz, bilemeyiz birçok hakikati. Allah’ım size sabır versin. Her şey Allah’tan. Bunun bir imtihan olduğuna inanın ve dua edin. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın, kimse böyle bir acıyla imtihan edilmesin. Evli değilim, evlenip anne olabilir miyim, bu duyguyu ölmeden tadabilir miyim bilmiyorum ancak okurken ben bu denli üzülüyorsam, kalbime sızı giriyorsa, sizin hislerinizi, acınızı tam anlamıyla anlayabilmem imkansızdır sanırım. Allah gönlünüze ferahlık versin. Bol bol dua edin. Dilerim Allah sizi evladınızla cennette buluşturur.

Back
X