- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi ikincielci
-
Canım Allah razı olsun acımı paylaşman beni çok mutlu etti duaların için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kader bu ne olacağı belli değil belki yarın da biz olmayız.Siz sonucun böyle olacağını bilseniz bir saniye bile beklemezdiniz ki. Bilemezdiniz, bilemeyiz birçok hakikati. Allah’ım size sabır versin. Her şey Allah’tan. Bunun bir imtihan olduğuna inanın ve dua edin. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın, kimse böyle bir acıyla imtihan edilmesin. Evli değilim, evlenip anne olabilir miyim, bu duyguyu ölmeden tadabilir miyim bilmiyorum ancak okurken ben bu denli üzülüyorsam, kalbime sızı giriyorsa, sizin hislerinizi, acınızı tam anlamıyla anlayabilmem imkansızdır sanırım. Allah gönlünüze ferahlık versin. Bol bol dua edin. Dilerim Allah sizi evladınızla cennette buluşturur.
Amin canım Allah razı olsunÇok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun,
İnşallah tekrarını yaşatmasın,
Saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet canım biraz zaman lazım yine de aşamazsam profesyonel bir destek almayı düşünüyorum. Duaların için Allah razı olsunBaşınız sağ olsun, travmatik bir durum yaşamışsınız gerçekten. Psikoterapi almayı düşünebilirsiniz, travmayla yaşamak çok zordur çünkü hem bedenen hem ruhen çok örselenirsiniz. Allah tekrarını yaşatmasın, en kısa sürede psikolojik sağlığınızın toparlanması ve sağlıklı bir evlada kavuşmanız dileğiyle...
Canım benim çok teşekkür ederim acını benimle paylaştın tekrar hatırladın üzdüm seni kusura bakma. Dediğin gibi şu an anne olamayacağım korkusu yok ama olursam aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu var biraz da Miraç ımın acısını yaşamak hakkını vermek istiyorum onun gidişinin. Hayat güzellikler getirsin sana da hep. Bebeğin sağlıkla doğsun inşallahAyy beni ağlattın canım gece gece. Allah sabır versın. Bende evladımın o şeffaf vücudunu unutamıyorum gozlerı çöp gibi incecik parmakları ayakları pipisi hala aklımda. Sımdı hamıleyım ama hala unutamıyorum. 12haftamda kaybetmıstım bende. Sen daha buyuk kaybetmıssın. Hala aklımda ona aldıgım esyaları sımdı kardesı gıyecek ıcım oyle cok acıyo kı tarıfı yok. Gercekten allah kanlı bıcaklı dusmanımı bıle evladıyla sınamasın. Kadın dogum servısıne gıdıpte elı bombos cıkmak yada karnını artık ovusturamamak ne demek bende cok ıyı bılırım. Allaha dua et tevekkulu elden bırakma. Acın daha cok taze ama bu acı her zaman taze kalıyo canım asla unutulmuyo. Ben sımdıkı bebegımı ogrendıgımde cok sevındım ama cok agladım hep aklımda oglum vardı. Ona doyamadan allah aldı yanına ınsallah bunun yuzunu gormeyı kokusunu ıcıme cekmeyı nasıp etsın. Tez zamanda sende hamıle kalır kucagına alırsın ınsallah. Kac ay korunma verdı bılmıyorum ama en az hem psıkolojık hem fızyolojık olarak 6ay korun. Acın da dınsın bıraz kendınde toparlanmıs olursun. Insan bıdaha hıc anne olamıcam sanıyo ama allah hıc ummadıgın anda verıyo o mutlulugu. Yazmak ve rahatlamak ıstersen her zaman burdayım canım
Insallah canım saol. Sen ıyı ol saglıklı ol bebek tekrar olurCanım benim çok teşekkür ederim acını benimle paylaştın tekrar hatırladın üzdüm seni kusura bakma. Dediğin gibi şu an anne olamayacağım korkusu yok ama olursam aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu var biraz da Miraç ımın acısını yaşamak hakkını vermek istiyorum onun gidişinin. Hayat güzellikler getirsin sana da hep. Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah
Biliyorum olacak bebeğimiz bize mutluluk sevinç getirecek Allahın izniyle. İnşallah karşılığını alırız rabbimin verdiğine de aldığına da şükür. Biz insanız üzülüyoruz şer görüyoruz ama O bizim bilmediğimizi biliyorKızımın doğum günü 7 Kasım.
Onda önce 2 kaybım var.
Biri sizin gibi karnımda öldü.(sizinki kadar büyük değildi)
Acınızı az çok anlayabiliyorum.
Merak etmeyin onca acı onca ağlama onca isyan...hepsi karşılık bulacak.
Hiç unutmıcaksınız meleğinizi ama sağ salim sağlıkla doğan bebeğiniz gelince , Allaha fazlasıyla şükredeceksiniz.
Senin de başın sağolsun canım. Allah razı olsun duaların için. Senin ne zaman oldu kaybınÇok üzüldüm, ne dersek diyelim acını hafifletmeye yetmez bende kürtaj oldum küçüktü benim bbegim yüzünü bile gormedim seni cok iyi anliyorum canim Allah sabrını bol versin
basin sag olsun canim sozun bittigi yer ciger acisi gibidir. ates dustugu yeri yakiyor yanliz o atesi hic bir soz sondurmuyor zamnn sadece zamn zamn senin merhemin ve ilacin olacaktr cennet o mis kokan melegine ozlemini doyasiya alacaksin sana sefeaat olcak o kucuk melek senin icin yapacagim tek sey sana zamanin gecmesi icin dua etmek kendine sakin kizma yiyecek ekmegi yokmusÇok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
İnşallah canım inşallah kavuşacağızyanliz degilsin canim.. meleklerimiz bizi bekliyorlar
Biliyorum canım ama elimde değil hep hayal ediyorum erken gitseydim böyle olurdu diyeAsla ke dini suçlama melegimizin vadesi bolemis allah bir sebeb verdi ona yanına aldı asla kendini saçmalama kuzum.
Canım duan için çok teşekkür ederim Allah razı olsun kabul etsin. Hayırla yeni kardeşler versin kuzuma rabbimbasin sag olsun canim sozun bittigi yer ciger acisi gibidir. ates dustugu yeri yakiyor yanliz o atesi hic bir soz sondurmuyor zamnn sadece zamn zamn senin merhemin ve ilacin olacaktr cennet o mis kokan melegine ozlemini doyasiya alacaksin sana sefeaat olcak o kucuk melek senin icin yapacagim tek sey sana zamanin gecmesi icin dua etmek kendine sakin kizma yiyecek ekmegi yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?