Bebeğimi kaybettim içim acıyor ...

Saol arkadasim seninde basin saolsun malesef goremedim melegimi kanamaya bagli bobrek yetmezligi gelisti bende yogun bakimda yattim defnedildiginde haberim bile yoktu

rabbim sabırlar versin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah

Canım geçmiş olsun. Yıpratma kendini, yalnız değilsin. Ben 40a 1 gün kala kaybettim kızımı. 2 aynoldu henüz. Olanda vardır bir hayr. Rabbim sana sağlık sıhhat versin. Hayırlı zamanda sıhhatli bir yavru nasip etsin inşallah.

Saol arkadasim seninde basin saolsun malesef goremedim melegimi kanamaya bagli bobrek yetmezligi gelisti bende yogun bakimda yattim defnedildiginde haberim bile yoktu

Kıyamam canım ben sana yaaa... Çok şükür ki sen iyisin ve sağlıklısın. Tekrar bebek sahibi olabilirsin inşallah Allah'ın izniyle. Daha kötüsünü de yaşayabilirdik. Rabbim'e binlerce şükürler olsun bu günümüze. Sen doktorları çok dinleme. Daha doğrusu 2 yıl diyenleri çok dinleme. Bizim diğer forumda kızlar var, bizim gibi sezaryenle bebeğini doğurup, kaybetmiş. Aralarında yeniden hamile olanlar ve hatta bebeği olanlar var. Genelde 4-5 ay sonra hamile kalmışlar tekrar ve hiç bir sorun yaşamamışlar. Ayrıca senin yaşın da genç. O yüzden vücudun bize nazaran daha çabuk toparlar. Ben Ocak ayında doktora gidip genel bir kontrol yaptıracağım. Her şey iyi olursa tekrar denemeye başlayacağım. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten... En hayırlı zamanda Rabbim bize en hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebekler nasip etsin inşallah...

Her okuduğum hayat beni daha da etkiliyor daha önce böyle olayları sadece ya öyle mi deyip geçerken şimdi kendi acım gibi yaşıyorum ve bazen benim acım şükür dedirtiyor... Dün dra gittim herşey yolunda hemen düşünebilirsiniz dedi ama öyle korkuyorum ki tekrar yaşarım diye

benimde şimdi tekrar deneme zamanım. istiyorum ama korkuyorum sonra kendimi gaza getiriyorum. kafa karmakarışık....

Nasil iki saat beklettiler seni bebeğini neden kontrol edemedi hastane.. Bence hastanenin hatasi geldi.. Tansiyon çok kotu bende oğlumu tansiyondan kaybettim. Ama bekletmedi zaten bebek çoktan ölmüstu tansiyon yukseliyorsa hemen doğuma alinmaliydi kalp atislari varsa hepimizin basit sağolsun yine olur bebeğimiz çok zor

Kozlar ben hamile olabilir miyim bilmiyorum korunuyoruz esimle.. Ama Adet günüm bi gün gecikti. Dünden beri bekliyorum gelmiyor. Korkuyorum.. Beklemem lazimdi 6-8 ay yaa ((

benimde şimdi tekrar deneme zamanım. istiyorum ama korkuyorum sonra kendimi gaza getiriyorum. kafa karmakarışık....
Aynen ama söyle de bi durum var dünden beri içimde huzurlu bir heyecan var soğan kürü ne baslamak istiyorum ama ondan da tere

Kozlar ben hamile olabilir miyim bilmiyorum korunuyoruz esimle.. Ama Adet günüm bi gün gecikti. Dünden beri bekliyorum gelmiyor. Korkuyorum.. Beklemem lazimdi 6-8 ay yaa ((
Niye korkuyorsun ki canım. Hamileysen ne güzel. Korunmanıza rağmen hamile kaldıysan bir de demek ki Rabbim öyle istemiş diye düşün. Korkma o yüzden...

Aynı korkuları ben de yaşıyorum. Üstelik hiç bir sebep yokken kaybettim ben oğlumu o yüzden her şey iyi gitse de hamileliğim süresince hep bunu yaşayacağım sanırım Bununla savaşmak için psikologa da gidiyorum... Umarım hepimiz için her şey güzel olur...

Canım seni çok ıyı anlıyorum ıkı bucuk ay once dort aylik bebegımı kaybettim sureklı aglıodum atlatamam dıe dusunuodum goz pınarlarım kurumuştu ustelik doktor rahim ağzı genişliği var dikis atılması gerekıo dedi hamılelegın 12.haftasında ona da cok Üzüldüm ama ümitliyim hamile kalıp saglıklı bı bebek sahibi olacağıma kendını uzme toparlan da yeni bı bebek ıcın hazırla kendını ye iç saglıklı olmalısın sımdı allahıma cok şükür ıyıyım tek

Tekrar hamile kalıp alıcaz kucagımıza

Iki hafta soğan kürü arkasından da incir kürü deniliyor ama soğan kürü adet söktürür ya o sırada hamile kalirsak düşüge sebeb olur mu ki diye endiseliyim

Bence bu kürü yaparken korunmakta fayda var. Ben bu kür bebeği düşürebilir diye biliyorum...

Iki hafta soğan kürü arkasından da incir kürü deniliyor ama soğan kürü adet söktürür ya o sırada hamile kalirsak düşüge sebeb olur mu ki diye endiseliyim

bugün bir tanıdığım yapma dedi. aynı senin dediğin gibi konuştu. vazgeçtim.

Canım çok üzgünüm Allah sabır versin. 15.11.2015te ilk defa anne oldum. 39 haftalık sağlıklı bir bebek getirdim dünyaya ama canım oğlum 5 gün Yaşadı . Ani bebek ölümü sendromu dedi doktorlar. Hiç bir sebep bulunamadı.melek oldu oğlum. Hala lohusayım ama yavrum yok . Kokusu ve eşyaları kaldı bana . Allah'ım sana bana ve tüm bizim gibi olanlara uzun Ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbim sabir versin canim Rabbim acisini dindirsin en yakin vakitte yeni bir umut daha versin insallah sana ya;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…