rabbim sabırlar versin canım, en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallahmerhabalar.ben 42 yaşındayım ve 4,tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım.28.haftaya kadar hamileliğim yolunda giderken suyum geldi ve apar topar bebeğim sezeryan ile alındı.800 gr doğdu miniğim.kuvözde 12 gün yaşıyabildi ve 9 kasımda bebeğimi kaybettim.şu an acım çok taze.yıllar geçsede bu acı geçermi bilmiyorum ama çok zor bir acı.bu yaştan sonra tekrar çocuğum olurmu bilmiyorum.hem giden evladıma yanıyorum hemde kendime.
Merhabalar
Bende 37 haftalikken oglumu kaybettim hamilelik boyunca hicbir sikinti yasamadim .bogaz agrisi ve ates sikayetiyle gece acile gittim tansiyonum yukseldi yatis verdiler iki saat sonra kanama nedeniule acil sezeryana alindim.ne yazikki minik yavrumu kaybettim tansiyon sebebiyle bebegin eşi parcalanmis yavrum nefes alamamis 1 ay oldu ama hala agliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum ama drlar 2 yil diyolar ne yapcami bilemiyorum artik kafayı yemek üzereyim
Saol arkadasim seninde basin saolsun malesef goremedim melegimi kanamaya bagli bobrek yetmezligi gelisti bende yogun bakimda yattim defnedildiginde haberim bile yoktu
Her okuduğum hayat beni daha da etkiliyor daha önce böyle olayları sadece ya öyle mi deyip geçerken şimdi kendi acım gibi yaşıyorum ve bazen benim acım şükür dedirtiyor... Dün dra gittim herşey yolunda hemen düşünebilirsiniz dedi ama öyle korkuyorum ki tekrar yaşarım diye
Nasil iki saat beklettiler seniMerhabalar
Bende 37 haftalikken oglumu kaybettim hamilelik boyunca hicbir sikinti yasamadim .bogaz agrisi ve ates sikayetiyle gece acile gittim tansiyonum yukseldi yatis verdiler iki saat sonra kanama nedeniule acil sezeryana alindim.ne yazikki minik yavrumu kaybettim tansiyon sebebiyle bebegin eşi parcalanmis yavrum nefes alamamis 1 ay oldu ama hala agliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum ama drlar 2 yil diyolar ne yapcami bilemiyorum artik kafayı yemek üzereyim
Aynen ama söyle de bi durum var dünden beri içimde huzurlu bir heyecan var soğan kürü ne baslamak istiyorum ama ondan da terebenimde şimdi tekrar deneme zamanım. istiyorum ama korkuyorumsonra kendimi gaza getiriyorum. kafa karmakarışık....
Aynen ama söyle de bi durum var dünden beri içimde huzurlu bir heyecan var soğan kürü ne baslamak istiyorum ama ondan da tere
Niye korkuyorsun ki canım. Hamileysen ne güzel. Korunmanıza rağmen hamile kaldıysan bir de demek ki Rabbim öyle istemiş diye düşün. Korkma o yüzden...Kozlar ben hamile olabilir miyim bilmiyorum korunuyoruz esimle.. Ama Adet günüm bi gün gecikti. Dünden beri bekliyorum gelmiyor. Korkuyorum.. Beklemem lazimdi 6-8 ay yaa((
Her okuduğum hayat beni daha da etkiliyor daha önce böyle olayları sadece ya öyle mi deyip geçerken şimdi kendi acım gibi yaşıyorum ve bazen benim acım şükür dedirtiyor... Dün dra gittim herşey yolunda hemen düşünebilirsiniz dedi ama öyle korkuyorum ki tekrar yaşarım diye
Hic bilmiyorum hala adet olamadimNiye korkuyorsun ki canım. Hamileysen ne güzel. Korunmanıza rağmen hamile kaldıysan bir de demek ki Rabbim öyle istemiş diye düşün. Korkma o yüzden...
Canım seni çok ıyı anlıyorum ıkı bucuk ay once dort aylik bebegımı kaybettim sureklı aglıodum atlatamam dıe dusunuodum goz pınarlarım kurumuştu ustelik doktor rahim ağzı genişliği var dikis atılması gerekıo dedi hamılelegın 12.haftasında ona da cok Üzüldüm ama ümitliyim hamile kalıp saglıklı bı bebek sahibi olacağıma kendını uzme toparlan da yeni bı bebek ıcın hazırla kendını ye iç saglıklı olmalısın sımdı allahıma cok şükür ıyıyım tekİki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
Tekrar hamile kalıp alıcaz kucagımızaCanım seni çok ıyı anlıyorum ıkı bucuk ay once dort aylik bebegımı kaybettim sureklı aglıodum atlatamam dıe dusunuodum goz pınarlarım kurumuştu ustelik doktor rahim ağzı genişliği var dikis atılması gerekıo dedi hamılelegın 12.haftasında ona da cok Üzüldüm ama ümitliyim hamile kalıp saglıklı bı bebek sahibi olacağıma kendını uzme toparlan da yeni bı bebek ıcın hazırla kendını ye iç saglıklı olmalısın sımdı allahıma cok şükür ıyıyım tek
Iki hafta soğan kürü arkasından da incir kürü deniliyor ama soğan kürü adet söktürür ya o sırada hamile kalirsak düşüge sebeb olur mu ki diye endiseliyimbende çok duydum onu. adetim bitince deneyeyim bari :) 2 hafta yeter mi ki :)
Iki hafta soğan kürü arkasından da incir kürü deniliyor ama soğan kürü adet söktürür ya o sırada hamile kalirsak düşüge sebeb olur mu ki diye endiseliyim
Iki hafta soğan kürü arkasından da incir kürü deniliyor ama soğan kürü adet söktürür ya o sırada hamile kalirsak düşüge sebeb olur mu ki diye endiseliyim
Rabbim sabir versin canim Rabbim acisini dindirsin en yakin vakitte yeni bir umut daha versin insallah sana ya;(Canım çok üzgünüm Allah sabır versin. 15.11.2015te ilk defa anne oldum. 39 haftalık sağlıklı bir bebek getirdim dünyaya ama canım oğlum 5 gün Yaşadı . Ani bebek ölümü sendromu dedi doktorlar. Hiç bir sebep bulunamadı.melek oldu oğlum. Hala lohusayım ama yavrum yok . Kokusu ve eşyaları kaldı bana . Allah'ım sana bana ve tüm bizim gibi olanlara uzun Ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?