Bebeğimi kaybettim içim acıyor ...

Sizlere en çok şaşırdığım konulardan bahsedeyim... Ümmü sübyan duası alanlar anlatıyorlar, Kadın diyor ki hocam benim beynim yüzde 40'ı çalışmıyordu oturduğumda kalıyordum ayağa kalkamıyordum şu an inanın yürüyorum dedi kendi anlatıyor... Biri diyor doktorlar kalp pili takacaklardı artık kalbimin ritmi bozulmuş doktorlar gün verdi, eşim sizden dua almış taktım doktora gittim doktor dediki gerek kalmamış kalbinin ritmi düzelmiş... Ne alkol ne esrar ne intiharın eşiğinden dönenler aradı. Lütfen bi kulak verin ben öz anneme çocuklarıma bile aldım.. Ama maalesef yurtdışında olduğum İçin annemde kaldılar.

Biraz daha açıklar misiniz gerek olduğunu nerden anladınız nerden nasıl aldınız ve içinde tam olarak ne var?

Bende 18 saat süren zorlu bir doğum sonrası bebeğimin acısı alev alev ken eltimin hamile olduğunu öğrendim çok iyi taniyorumki benimkiyle yarış olsun diye yaptı ve kazandı aramiz zaten kötü kaynanamda hep onu över ufff Rabbim Sabırlar versin bizlere canim

Bizdede aynı şeyler vardı lakin ben aramadım sormadım kimseyi çektim kendimi eşimle kendimi düşündüm şimdi tam tersi oldu beni ve eşimi çok seviyorlar eşime sürekli mükemmel eşin var diyorlar sende üzülme takma kendi hayatına bak ben 2 gün önce gebelik testinde hamile çıktım inşallah sağlıkla kucağıma alırım Rabbim kötülerden belalardan korusun bizleri

Ayyy canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah yaralarına merhem olacak bu bebek. Gözün aydın :) Rabbime hayırlı bir kul, size hayırlı bir evlat olur inşallah. Sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah. 2015 yılında bebeğini kaybeden melek annelerine 2016 iyi gelecek inşallah. Ben inanıyorum 2016 bizim için çok güzel olacak...

Âmin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin bende öyle diyorum 2016 yılı güzel olucak diye inşallah öyle olur hepimiz için

Nasil ulasabilitz ki mumkun mu ulasmak
nasil ulasabilirz ki mumkun mu ulasmak

Seni cok iyi anliyorum benim de kuzenim aynisini yapti Rabbim sabrimizi artirsin onlardaki bu fesat dusunceyi de alsin insalalh

Kuşum sen hamile misin?çok sevindim.
aklına kötü şeyler getirme.eski yaşadıklarını unut.
Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin.

Lütfen gebelik, doğum sonrası komplikasyonlar ve tüm sağlık sorunları için doktorlarınıza güvenin, burada iyi niyetle verilen tavsiyeler sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yuce rabb hepimize sabir versin bemimde bebgim 37 haftalikti hersey normaldi kontrol icin dr gittigimdr bebegin beyin kanamsi gecirdigi soylediler bebegim yasamadi. Ve bebektr alinan kanda anti trombosit antikoru pozitiif cikti ne dir bilen varmi hersey cok aci gecti cok yikici

Bende minik melegimi 37haftalikkem kaybettim hersey normaldi dr komt gittogimde dr beyin kanasi gecirdigini soyledi ve bebegim yasamadi bebekten aliman kanda anti trombosit antikoru lozitif cikti icim aciyor allah sabir versin hepimiEze

14 martta ölü doğum yaptım. Eltim yanımızda gittikten sonra faceden bildirimler gelmeye başladı hamilelikle ilgili şeyler beğeniyor. Ve 2. Ayda hamile.anliycagin canımızı yakmak için hamile kaldı resmen.de anlamıyorum insan sırf başkasına inat olsun diye nasıl böyle bi karar verebiliyor anlamıyorum. Kayınvalide ME dedim bize inat yapar gibi gitti hemen hamile kaldı. Ne dese beğenirsiniz .herkes evli barkli elinde sonunda bigün olucak.gülmekten ağzı kulaklarında. Öyle sevindi ki .bari sevindigini belli etme be kadın.

Can'ım bende ekim 14 te doğurdum 28 haftalık ölmüş bebeğimi etlimin yüzünde Bi gülümseme ile geliyordu her gün hastaneye 5 gün kaldım ve gelip hep başını açıyordu bende abla hergün duş alıyorsun hasta olucaksın diyordum meğersem ben kaybettiğim de o başlamış çalışmalara 1 ayı kaldı doğumuna şuan , 3 ay gelmedi evime en son lohusalığın bitti mezarlığa gidicem geldi ben hamileyim diye sevinerek söyledi o an anladım ben insanları , her konuda hırs sahibi bazıları , Rabbim görüyor biliyor bizlerin de onların da kalplerinden geçenleri

Üzüldüm çünkü çocuk konusunda hassas bi dönemden geçiyorum. Rabbim bizlerede nasip edecektir inşallah. Hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar.amin...

Üzüldüm çünkü çocuk konusunda hassas bi dönemden geçiyorum. Rabbim bizlerede nasip edecektir inşallah. Hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar.amin...

Âmin canım boşver ben kızım olursa bu isim olsun istiyorum demiştim bana utanmadan ben koysam olur mu Dedi hayır diyince de başka benzer isim koyup benle görüşmemeye başladı, biz böyle takıyoruz diye bazı şeyler oluyor rahat insanlarda böyle şey nadir oluyor bu da bizim imtihanımız

Vallahi eltiyi anlıyorum da kaynanaların gicikligini anlamıyorum canım, sanki ondan olan torun da bizimki elin torunu

Vallahi eltiyi anlıyorum da kaynanaların gicikligini anlamıyorum canım, sanki ondan olan torun da bizimki elin torunu
Ben eşime kızıyorum bu noktada . Çok annecidir kendisi.hep anne ağzına baktı. Evliligimizi çok yıpratti.kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük annesinin yüzünden.sevmesem bigün bile katlanmazdim.kardeşi evlendı de biraz anlamaya başladı neyin ne olduğunu. Kaynim hiç karistirmiyor evliliğine. Toz kondurmuyor resmen.eşime dedim böyle böyle uğruna evliliğini yıkmayı bile göze aldığın kişinin umrunda bile değilsin bugün. Annede olsa babada olsa herkesin dur noktası olmali

Sakın kafayla oturup düşündüm de aslında böylesi benim için çok daha hayırlı. ilk gelin olmak zor.ağzımla kuş tutsam yaranamadim.ne varki ilk eltimin bebeği olmuş. Herkesin çocuğu kendine.Rabbim herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…