Ayyy bende yapmayayim ya iki gun ictim insallah bisey olmaz ;sbugün bir tanıdığım yapma dedi. aynı senin dediğin gibi konuştu. vazgeçtim.
Insallah Rabbim bu yarim kalan mutlulugumuzu tamamlatsin bizeTekrar hamile kalıp alıcaz kucagımıza
Incir kuru nasil acaba o da ayni mikibugün bir tanıdığım yapma dedi. aynı senin dediğin gibi konuştu. vazgeçtim.
her tansiyon yüksekliği anında doğuma alınmaz ki.Nasil iki saat beklettiler senibebeğini neden kontrol edemedi hastane.. Bence hastanenin hatasi geldi.. Tansiyon çok kotu bende oğlumu tansiyondan kaybettim. Ama bekletmedi zaten bebek çoktan ölmüstu tansiyon yukseliyorsa hemen doğuma alinmaliydi kalp atislari varsa hepimizin basit sağolsun yine olur bebeğimiz çok zor
Merhaba canım Rabbim sabırlar versin ne kadar süre bekledin acaba ben 27 haftalikken kaybettim bebeğimi doktor süre vermedi ama etrafimdakiler hemen yapmazsan bir daha çocuğun olmaz diye korkutuyorlar daha 3 ay oldu ama kendimi toparlayamiyorum çok kararsızbenimde şimdi tekrar deneme zamanım. istiyorum ama korkuyorumsonra kendimi gaza getiriyorum. kafa karmakarışık....
Merhaba canım Rabbim sabırlar versin ne kadar süre bekledin acaba ben 27 haftalikken kaybettim bebeğimi doktor süre vermedi ama etrafimdakiler hemen yapmazsan bir daha çocuğun olmaz diye korkutuyorlar daha 3 ay oldu ama kendimi toparlayamiyorum çok kararsız
teşekkür ederim canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniben çok erken kaybettim, 6-7 haftalık. 1 adet geçirdim. şimdi tekrar deniyoruz. belkide hamileyimdir, bilmiyorum. 3 ay bence yeterli. inşallah bir daha sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
teşekkür ederim canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Bebeğimi kaybedeli iki ay oldu ve iki eltimde 2 aylık hamile olduklarını dediler şimdi elim ayağım titriyor dün öğrendim ağladım durdum sanki inat yarışı gibi geldi bi an gaza geldim 3. Ay bende denicem diye ama benim hala adetim olmadı kanamalarım 40 günden fazla sürdü ama bi ara azalmışken 3 gün artmıştı bu kanama doktor adet olabilir demişti o dediğine göre bugünler de adet olmam lazım ama olamadım henüz olsam 2 3 ay düzenini kontrol ettikten sonra kalmayı düşünüyorum
Ben iki ay bekledim benim de kanamam 7zun surdu ama ikinci adetim lekelenme seklinde oldu kistten dolayi dedi doktor ama bebek dusunebilirsin bi sikinti yok dedi adetime 4 gun var ve merakla bekliyorum ...
Allah sabir versin sana da ben tahmin edemiyorum senin yasadigin aciyi Rabbim bi evlat daha versin saglikli sihhatli digerinin acisini dindirmez ama merhem olur insallhCok gecmis olsun canim. Bende plesenta previa sebebiyle 23 haftalikken erken dogum yaptim.19 gun kuvezde yasadi bebegimi kaybettim. Hergun aglayarak hastaneye gittim ordaki dr larin umitsizce konusmalari yasasa bile cokk sıkıntili olacagini soylemeleri beni o kadar cok etkilediki hala aklimdan gozlerimin onunden gitmiyor uykularim kaciyor aldigim esyalara dokunamiyorum Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin cok zor ve isteyen herkeze saglikli evlatlar nasip etsin
şu an kollarımda uyuması gerek meleklerimiz toprağın altındaozlmer bebeğimiz yarin doğmak üzere allah sabirlar versin bende hamilelik takvimi yapmisim ama doğuma kadar takip ettim 30 ağustosta kaybettim ama doğum tahmin tarihi 29 ekimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?