Bebeğimi kaybettim içim acıyor ...

her tansiyon yüksekliği anında doğuma alınmaz ki.
plesante dekolmanı sebep olmuş, muhtemelen tansiyon yüzünden, yani bir anda olmuştur o, kanaması filan da yoksa başta anlaşılması zor.

benimde şimdi tekrar deneme zamanım. istiyorum ama korkuyorum sonra kendimi gaza getiriyorum. kafa karmakarışık....
Merhaba canım Rabbim sabırlar versin ne kadar süre bekledin acaba ben 27 haftalikken kaybettim bebeğimi doktor süre vermedi ama etrafimdakiler hemen yapmazsan bir daha çocuğun olmaz diye korkutuyorlar daha 3 ay oldu ama kendimi toparlayamiyorum çok kararsız

ben çok erken kaybettim, 6-7 haftalık. 1 adet geçirdim. şimdi tekrar deniyoruz. belkide hamileyimdir, bilmiyorum. 3 ay bence yeterli. inşallah bir daha sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

ben çok erken kaybettim, 6-7 haftalık. 1 adet geçirdim. şimdi tekrar deniyoruz. belkide hamileyimdir, bilmiyorum. 3 ay bence yeterli. inşallah bir daha sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
teşekkür ederim canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

teşekkür ederim canım rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
ozlmer bebeğimiz yarin doğmak üzere allah sabirlar versin bende hamilelik takvimi yapmisim ama doğuma kadar takip ettim 30 ağustosta kaybettim ama doğum tahmin tarihi 29 ekimdi

2 gündür kanamam var. Düşük tehlikem varmiş iğne vuruluyorum progestan. Çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum

Bebeğimi kaybedeli iki ay oldu ve iki eltimde 2 aylık hamile olduklarını dediler şimdi elim ayağım titriyor dün öğrendim ağladım durdum sanki inat yarışı gibi geldi bi an gaza geldim 3. Ay bende denicem diye ama benim hala adetim olmadı kanamalarım 40 günden fazla sürdü ama bi ara azalmışken 3 gün artmıştı bu kanama doktor adet olabilir demişti o dediğine göre bugünler de adet olmam lazım ama olamadım henüz olsam 2 3 ay düzenini kontrol ettikten sonra kalmayı düşünüyorum

Seni en iyi ben anlarim heralde benim de kuzenim hamile ayni aylardaydik benim bebegim melek oldu gecmis olsun diye aradi arar aramaz erkek annesi olmanin gururu diye paylasimlarda bulundu Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsin kimseyi mahcup birakmasin ama insanin cok zoruna gidiyor boyle davranmalari

Ben iki ay bekledim benim de kanamam 7zun surdu ama ikinci adetim lekelenme seklinde oldu kistten dolayi dedi doktor ama bebek dusunebilirsin bi sikinti yok dedi adetime 4 gun var ve merakla bekliyorum ...

Ben iki ay bekledim benim de kanamam 7zun surdu ama ikinci adetim lekelenme seklinde oldu kistten dolayi dedi doktor ama bebek dusunebilirsin bi sikinti yok dedi adetime 4 gun var ve merakla bekliyorum ...

Hayırlısı inşallah benim 16 sında adetim oldu bugün gelmedi bi kaç gün de kahverengi gelir diye umuyorum üç ay takip edicem not alıcam sürekli doktora söylicem sonra bi de bende sol tarafımda dehşet ağrı oluyor kist olabilir mi şüphesi düştü içime sadece kist olsa yine iyi kafamda binbir deli soru göğüslerim değişti acaba meme kanseri mi oldum o mu oldu bu mu oldu insan başına bir kötü bişey gelince artık tedirgin oluyor

Cok gecmis olsun canim. Bende plesenta previa sebebiyle 23 haftalikken erken dogum yaptim.19 gun kuvezde yasadi bebegimi kaybettim. Hergun aglayarak hastaneye gittim ordaki dr larin umitsizce konusmalari yasasa bile cokk sıkıntili olacagini soylemeleri beni o kadar cok etkilediki hala aklimdan gozlerimin onunden gitmiyor uykularim kaciyor aldigim esyalara dokunamiyorum Allah hic kimseye evlat acisi yasatmasin cok zor ve isteyen herkeze saglikli evlatlar nasip etsin

Allah sabir versin sana da ben tahmin edemiyorum senin yasadigin aciyi Rabbim bi evlat daha versin saglikli sihhatli digerinin acisini dindirmez ama merhem olur insallh

ozlmer bebeğimiz yarin doğmak üzere allah sabirlar versin bende hamilelik takvimi yapmisim ama doğuma kadar takip ettim 30 ağustosta kaybettim ama doğum tahmin tarihi 29 ekimdi
şu an kollarımda uyuması gerek meleklerimiz toprağın altında çok içim yanıyor rabbim sabırlar versin, tekrar nasıl cesaret edecem bilemiyorum

Ben ilk defa yazıyorum buraya o kadar acı ki 33 haftalıktı bebeğim herşeyi normaldi gelişimi iyiydi geçen ay tam bu saatlerde doğum yaptım çok özlüyorum oğlumu hastaneden eli boş dönmek o kadar zor ki hamileliğimde hep bana bişey olacakmış gibi geliyordu hiç oğluma bişey olacağı aklıma gelmedi herkesin tekrar olur demesi aaa farkedememiş mi demesi o kadar acı ki insanların sana acıyan gözle bakıp üzme kendini demesi cok kötü bir ay oldu hala dikişlerim düşmedi tansiyonum çıktı astım oldum hala çektiğim sancıyı o doğum odasını unutamıyorum Allah yardımcımız olsun

Alt katta ki bebeğin her sesini duyduğumda kötü oluyorum O ağladıkça ben daha çok ağlıyorum Allah ım hepimize sabır dayanma gücü versin

Allah hepimize sabır versin dilerim birdaha asla bu acıyı yasamayız dayanması cok zor. Tek tesellim verende alanda Allah. Bebeklerimizi Allah daha cok sevmiski yanına almıs diyip teselli olmaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…