Bebeğimi kaybettim...Kocaman boşluk.

Amin arkadaşım inşallah Dediğin gibi yakın arkadaşım hiç istemediği bir vakitte korunduğu halde hamile kaldı biraz da kısmet galiba bu işler Her şeyin takdiri Allahtan

İnşallah en kısa ,en güzel zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun

Bu sürecte biz de cok yiprandik filan. Çok hikaayeler duydum. Bir keresinde sperm testi sonucunu yorumlatmaya gitmiştik. Kafeteryada bir kadinla konuştuk. 7 8 düşükden sonra 9 ay yatarak hamile kalmiş ve oğlu olmuş. 9 ay kalkmamiş hiç kimse yardim etmemiş filan. Diyeceğim o ki nasip de varsa olur. Rabbim saglikla tez zamanda nasip etsin

Evet her şeyin vakti var demek ki Teşekkürler güzel dileğiniz için

Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Şu mübarek günde tüm isteyenlete nasip etsinn senin sebebi buldular mı

Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Şu mübarek günde tüm isteyenlete nasip etsinn senin sebebi buldular mı
Amin canım benim Patolojiye plesenta parçaları gönderildi ama doktorum pek bir şey çıkacağını sanmıyorum dedi. Bir ihtimal rahmimin kalp şeklinde olması sebep olabilirmiş onu da iki ay sonra gerekli görürlerse operasyonla düzelttireceğim. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına. Amin rabbim şu mübarek günde isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben de 11 haftalık hamileyim her gün pıhtılaşma için iğne oluyorum.8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu sonra genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı.Allahım korusun okuyunca ben de korktum.Rabbim bir daha yaşatmasın canım inş yeniden bebek sahibi olursun

Kaybınız için çok üzgünüm
Doktorum bana ilk 3 ayki düşüklerin %90 ının patolojik yani sağlıksız bebekler olduğunu söylemişti. İlk 4 ayım kanamalı geçti. Progestan kullandım. Sen ne kullanırsan kullan bebek sağlıksızsa düşer böyle olması emin ol daha iyi demişti. Sağlıklı olan her bebek anneye tutunur demişti.
İnşallahhhh Rabbim bidaha nasip etsin kucağınıza alıp koklayacağınız günler gelsin

Çok geçmiş olsun... Bir perinatolog a görünün neden öyle oluyormuş iyice araştırıp ona göre tedavi uyguluyorlar.
Bu korona sürecinin geçmesini bekleyin riskli bir durum sağlığınız bozulmasın. İnşallah sağlıkli bir evladınız olur

Benimde öğrendiğimden beri kanamalıydı ikili testi temiz çıkmıştı Sonra 13 haftada kaybettik bebeğimi

Ağlamak isyan ama bende çok ağladım olmadı olmadı olmadı düşük oldu adetim sonra 4 gün geçti umutlandım ama yine hüsran rabbim verir rabbim alır sabredelim belki de olursa sıkıntı verecek su aralar bebekler bize her serde br hayırvar

Allah razı olsun Ben kanamalı bir gebelik yaşadığım için Acıbadem’de Prof olan bir perinatoloji uzmanına gidiyordum zaten. Onun dışında da üç farklı kadın doğum uzmanına gittim ama yine çözüm bulamadık. Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı

Evet gerçekten öyle benim de bundan önce iki kimyasal düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum insan umutlanıyor Rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah . Ben de hamile kaldım ama üçüncü ay geçti tam sevindik riskli süreci atlattık diye hatta bi gün önce cinsiyetini öğrendik hiçbir sorun yoktu ertesi gün düşük yaptım

Canım benim demekki o bebeğin bu dünyada içecek bir damla sütü yokmuş cennete şefaatçi kazandınız. Sadece sabr3t.veren de alanda rabbimiz.

Benimde 3 düşüğüm oldu kan pıhtılaşma testi genetik test hepsi yapıldı ama hiç bir sorun bulunmadı en sonunda 4 hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum iğne verdi her gün oldum doğumdan 3 hafta önce bıraktım sadece ilk hamileligimde kullandım sonra gerek kalmadı şuan 3 çocuk annesiyim Rabbim dizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…