- Konu Sahibi murakami2501
-
Amin arkadaşım inşallahAmin insallah. Bana kadin dogum doktorum asilamam tutmayinca "zamani vardır, hic uzulme vakti saati gelince olur" dedi. Onun dedigi gibi zamani gelmeyince ne yapsan bos. Istersen 9 ay hic kalkma, kus sutuyle beslen olmayinca olmuyor. Allah nasip ederse de spiralden gecip oluyor. Allah hayirlisiyla en kisa surede hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
İnşallah en kısa ,en güzel zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsunAmin insallah. Bana kadin dogum doktorum asilamam tutmayinca "zamani vardır, hic uzulme vakti saati gelince olur" dedi. Onun dedigi gibi zamani gelmeyince ne yapsan bos. Istersen 9 ay hic kalkma, kus sutuyle beslen olmayinca olmuyor. Allah nasip ederse de spiralden gecip oluyor. Allah hayirlisiyla en kisa surede hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Evet her şeyin vakti var demek kiBu sürecte biz de cok yiprandik filan. Çok hikaayeler duydum. Bir keresinde sperm testi sonucunu yorumlatmaya gitmiştik. Kafeteryada bir kadinla konuştuk. 7 8 düşükden sonra 9 ay yatarak hamile kalmiş ve oğlu olmuş. 9 ay kalkmamiş hiç kimse yardim etmemiş filan. Diyeceğim o ki nasip de varsa olur. Rabbim saglikla tez zamanda nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Şu mübarek günde tüm isteyenlete nasip etsinnAh canım benim rabbim sana da sabır versinÇok zor çok. Benim düşmeden dakikalar önce bile kalbi atıyordu o kadar üzgünüm ki anlatamam ... kendini hazır hissediyorsan tabii ki ne güzel inşallah bir sonrakinde sağlıklı gebeliklerimiz olur
Amin canım benimÇok teşekkür ederim canım benim Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı. Şu mübarek günde tüm isteyenlete nasip etsinnsenin sebebi buldular mı
İzmirde canım.Doktorunuz İstanbul’da mı acaba?
Ben İstanbuldayım maalesefİzmirde canım.
İstanbuldada kardeşim bebek sahibi oldu.Ben İstanbuldayım maalesef
Ben de 11 haftalık hamileyim her gün pıhtılaşma için iğne oluyorum.8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu sonra genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı.Allahım korusun okuyunca ben de korktum.Rabbim bir daha yaşatmasın canım inş yeniden bebek sahibi olursunMerhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Canım pıhtılaşma sonucun duruyorsa atabilir misinÇok sevindim bana pıhtılaşma testi yapıldı pıhtılaşma sorunum yokmuş. Yaptırmadığım bir tek genetik test kaldı.
Tüp bebek mi yaptırdı? Tebrik ediyorum kardeşiniziİstanbuldada kardeşim bebek sahibi oldu.
Bahçeci kliniğine gitti mustafa bahceciye .
Benimde öğrendiğimden beri kanamalıydı ikili testi temiz çıkmıştıKaybınız için çok üzgünüm
Doktorum bana ilk 3 ayki düşüklerin %90 ının patolojik yani sağlıksız bebekler olduğunu söylemişti. İlk 4 ayım kanamalı geçti. Progestan kullandım. Sen ne kullanırsan kullan bebek sağlıksızsa düşer böyle olması emin ol daha iyi demişti. Sağlıklı olan her bebek anneye tutunur demişti.
İnşallahhhh Rabbim bidaha nasip etsin kucağınıza alıp koklayacağınız günler gelsin♥
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun... Bir perinatolog a görünün neden öyle oluyormuş iyice araştırıp ona göre tedavi uyguluyorlar.
Bu korona sürecinin geçmesini bekleyin riskli bir durum sağlığınız bozulmasın. İnşallah sağlıkli bir evladınız olur
Evet gerçekten öyle benim de bundan önce iki kimyasal düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum insan umutlanıyorAğlamak isyan ama bende çok ağladım olmadı olmadı olmadı düşük oldu adetim sonra 4 gün geçti umutlandım ama yine hüsran rabbim verir rabbim alır sabredelim belki de olursa sıkıntı verecek su aralar bebekler bize her serde br hayırvar
Canım benim demekki o bebeğin bu dünyada içecek bir damla sütü yokmuş cennete şefaatçi kazandınız. Sadece sabr3t.veren de alanda rabbimiz.Evet gerçekten öyle benim de bundan önce iki kimyasal düşüğüm oldu seni çok iyi anlıyorum insan umutlanıyorRabbim hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah . Ben de hamile kaldım ama üçüncü ay geçti tam sevindik riskli süreci atlattık diye hatta bi gün önce cinsiyetini öğrendik hiçbir sorun yoktu ertesi gün düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?