Bebeğimi kaybettim...Kocaman boşluk.

Canim benim benimde 2 kere geldi bu olay basima Allah dayanma gücü versin sana be de birkac gun once boyle bir konu acmistim dayan demek kolay ama hamileleri ve bebeklileri gorunce icimde haykira haykira aglamak geliyor ne denir bilmiyorum ki bana kim ne dese fayda etmiyor sadece dua edip Rabbime sigin

Rabbim sabır versin canım gerçekten çok zor. Ama veren de alan da Allah Rabbim yerini doldursun inşallah Senin kaçıncı haftalarda oldu kayıpların ? Sebebi neymiş? Benim 13 haftadaydı

beterin beteri vardır derler ya kardeşim öyle düşün ,evladının yüzünü görüp kaybetmek var büyütüp kaybetmek var vs imtihan dünyasındayız isyan etmemek rabbimin vardır bundada bir bildiği teyip tevekkül etmek çok önemli emin ol dert edip kafaya takmak senin sağlıgını bozar inşallah hayatta hersey istediğin gibi olur sevgiyle

Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim Dilerim sen yavrunu sağlıkla kucağına alırsın ve en kısa zamanda bana da nasip olur İnşallah zamanla daha iyi olacağım evet bu bir sınav vardır rabbimin bildiği . Veren de o alan da. Her şeyde bir hayır vardır diyorum nasip böyleymiş

Amin canim t rahim kan pihtilasmasi bu ikisi vardi rahim icin ameliyat oldum beklemedeyim bakalim inslah bu ay tutturmusuzdur
İnşallah canım benim güzel haberlerini alırız burdan Rabbim sağlıkla nasip etsin Hangi genlerinde pıhtılaşma çıktı ? İğne kullanman gerekecek mi?

Tebrik ediyorum sizi inşallah darısı başıma Doktorunuz kimdi acaba önerebilir misiniz ? Benim pıhtılaşma testlerimde sorun çıkmamıştı ama acaba yine mi yaptırsam diyorum

Insallah dilegine kavusursun. Benim de az bir pıhtılaşmam vardı. Doktorum pek testlere önem vermedi zaten. Her halukarda bu ilaçları kullanacaksın dedi. Hamilelik sürecimi takip eden doktorum Denizli'de Prof. Nazan Başak Yıldırım'dı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum Denizli yakın değilse gebe kaldıktan sonra bulundugun ilde ya da yakın bir yerde riskli gebelik uzmani bulmanı tavsiye ediyorum. Sık sık gitmen gerekiyor.

Bilmiyorum içimden sana yazmak geldi. Geçecek arkadaşım inan geçecek. İnsanlardan nefret etmiştim o dönemde.. Normal hareketleri, konuşmaları, gülmeleri her şey çok anlamsızdı. Kendimle baş başa kaldığımda hıçkırıklar eşlik ederdi bana. Bebeğimin patoloji sonucunda o parmaklarının kaç mm olduğuna baka baka ağladığımı bilirim... Hala yüreğim sızlar o zamanki halimi düşündükçe... Üstelik ben sadece tüp bebekle hamile kalabiliyordum. Ama oluyormuş be arkadaşım, geçiyormuş. Sonra yorgunluktan, uykusuzluktan şikayet bile ediyorsun. Bu kadar zormuymuş anne olmak diyorsun... o denli unutuyorsun yaşadığın acıları. Tekrar tekrar söylüyorum HEPSİ GEÇEÇEK.. o yorgun yüreğinden öperim.

Canım bu gebeliğimde perinatoloji uzmanına gittim üç ay boyunca hem de Prof ama olmayınca olmadı

İSTANbul da yaşıyorum canım. umarım bidaha hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…