- Konu Sahibi murakami2501
-
Canim benim benimde 2 kere geldi bu olay basima Allah dayanma gücü versin sana be de birkac gun once boyle bir konu acmistim dayan demek kolay ama hamileleri ve bebeklileri gorunce icimde haykira haykira aglamak geliyor ne denir bilmiyorum ki bana kim ne dese fayda etmiyor sadece dua edip Rabbime siginMerhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Rabbim sabır versin canım gerçekten çok zor. Ama veren de alan da AllahCanim benim benimde 2 kere geldi bu olay basima Allah dayanma gücü versin sana be de birkac gun once boyle bir konu acmistim dayan demek kolay ama hamileleri ve bebeklileri gorunce icimde haykira haykira aglamak geliyor ne denir bilmiyorum ki bana kim ne dese fayda etmiyor sadece dua edip Rabbime sigin
Sorma hastanenin psikoloğu ile görüştüm iki defa iyi geldi ama karantina yüzünden gidemiyorum şu sıraEvet bende aynı şeyleri yaşamaktan şuan çok korkuyorum.
Bnde kontrle gidicem gidemiyorumSorma hastanenin psikoloğu ile görüştüm iki defa iyi geldi ama karantina yüzünden gidemiyorum şu sıra
Biri 7 biri 13 benimde canimRabbim sabır versin canım gerçekten çok zor. Ama veren de alan da AllahRabbim yerini doldursun inşallah Senin kaçıncı haftalarda oldu kayıpların ? Sebebi neymiş? Benim 13 haftadaydı
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim sabrını versin inşallah en kısa zamanda yerini doldursunBiri
Biri 7 biri 13 benimde canim
Ben mecbur cuma gidicem kürtaj kontrolü içinBnde kontrle gidicem gidemiyorum
Amin canim t rahim kan pihtilasmasi bu ikisi vardi rahim icin ameliyat oldum beklemedeyim bakalim inslah bu ay tutturmusuzdurÇok geçmiş olsun canım benim rabbim sabrını versin inşallah en kısa zamanda yerini doldursunSebebini söylediler mi?
Canım benim desteğin için çok teşekkür ederimbeterin beteri vardır derler ya kardeşim öyle düşün ,evladının yüzünü görüp kaybetmek var büyütüp kaybetmek var vs imtihan dünyasındayız isyan etmemek rabbimin vardır bundada bir bildiği teyip tevekkül etmek çok önemli emin ol dert edip kafaya takmak senin sağlıgını bozar inşallah hayatta hersey istediğin gibi olur sevgiyle
İnşallah canım benim güzel haberlerini alırız burdanAmin canim t rahim kan pihtilasmasi bu ikisi vardi rahim icin ameliyat oldum beklemedeyim bakalim inslah bu ay tutturmusuzdur
Evet canım.Tüp bebek mi yaptırdı? Tebrik ediyorum kardeşinizi
Çok teşekkürlerEvet canım.
Tüp bebekte gerçekten bir numaralar.
Tebrik ediyorum sizi inşallah darısı başımaDoktorunuz kimdi acaba önerebilir misiniz ? Benim pıhtılaşma testlerimde sorun çıkmamıştı ama acaba yine mi yaptırsam diyorum
Bilmiyorum içimden sana yazmak geldi. Geçecek arkadaşım inan geçecek. İnsanlardan nefret etmiştim o dönemde.. Normal hareketleri, konuşmaları, gülmeleri her şey çok anlamsızdı. Kendimle baş başa kaldığımda hıçkırıklar eşlik ederdi bana. Bebeğimin patoloji sonucunda o parmaklarının kaç mm olduğuna baka baka ağladığımı bilirim... Hala yüreğim sızlar o zamanki halimi düşündükçe... Üstelik ben sadece tüp bebekle hamile kalabiliyordum. Ama oluyormuş be arkadaşım, geçiyormuş. Sonra yorgunluktan, uykusuzluktan şikayet bile ediyorsun. Bu kadar zormuymuş anne olmak diyorsun... o denli unutuyorsun yaşadığın acıları. Tekrar tekrar söylüyorum HEPSİ GEÇEÇEK.. o yorgun yüreğinden öperim.Yazılarını okurken aslında tam da iyileştim selcan derken aynı şeyleri bir kez daha seninşe yaşadım. Aynı durumdayız... bebeğimi 10 gin önce kaybettim. Ve şuan gerçekten boşluktayom. Bence sende bende anne olucaz. Sıkma canını desem de duymicaksın. Üzme kendini desem de üzüveksin. Üz ve ne olursa olsun içine kapanma. Bende 10 gündür eşimi dahi görmek istemiyorum... seni en iyi ben anlarım.
Canım bu gebeliğimde perinatoloji uzmanına gittim üç ay boyunca hem de Prof ama olmayınca olmadıInsallah dilegine kavusursun. Benim de az bir pıhtılaşmam vardı. Doktorum pek testlere önem vermedi zaten. Her halukarda bu ilaçları kullanacaksın dedi. Hamilelik sürecimi takip eden doktorum Denizli'de Prof. Nazan Başak Yıldırım'dı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum Denizli yakın değilse gebe kaldıktan sonra bulundugun ilde ya da yakın bir yerde riskli gebelik uzmani bulmanı tavsiye ediyorum. Sık sık gitmen gerekiyor.
ay anliyorsan bak resmini atayim sana canim igne sartmis evet simdi bile 100 lik aspirin iciyorumİnşallah canım benim güzel haberlerini alırız burdanRabbim sağlıkla nasip etsin Hangi genlerinde pıhtılaşma çıktı ? İğne kullanman gerekecek mi?
At canım o kadar araştırdım ki az çok anlarımay anliyorsan bak resmini atayim sana canim igne sartmis evet simdi bile 100 lik aspirin iciyorum
İSTANbul da yaşıyorum canım. umarım bidaha hamile kalabilirimInsallah dilegine kavusursun. Benim de az bir pıhtılaşmam vardı. Doktorum pek testlere önem vermedi zaten. Her halukarda bu ilaçları kullanacaksın dedi. Hamilelik sürecimi takip eden doktorum Denizli'de Prof. Nazan Başak Yıldırım'dı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum Denizli yakın değilse gebe kaldıktan sonra bulundugun ilde ya da yakın bir yerde riskli gebelik uzmani bulmanı tavsiye ediyorum. Sık sık gitmen gerekiyor.
At canım anladığım kadarıyla yorumlarımay anliyorsan bak resmini atayim sana canim igne sartmis evet simdi bile 100 lik aspirin iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?