- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi murakami2501
-
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Evet gerçekten zor ama inşallah rabbim sabrını verecek daha iyi olacağım zamanlaCanım benim demekki o bebeğin bu dünyada içecek bir damla sütü yokmuş cennete şefaatçi kazandınız. Sadece sabr3t.veren de alanda rabbimiz.
Sizin adınıza çok sevindim rabbim inşallah bana da tez zamanda kısmet ederBenimde 3 düşüğüm oldu kan pıhtılaşma testi genetik test hepsi yapıldı ama hiç bir sorun bulunmadı en sonunda 4 hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorum iğne verdi her gün oldum doğumdan 3 hafta önce bıraktım sadece ilk hamileligimde kullandım sonra gerek kalmadı şuan 3 çocuk annesiyim Rabbim dizede nasip etsin inşallah
Allah razı olsun ne kadar güzel kalbiniz var süreçle ilginiz olmadığı halde bana moral vermeye çalışıyorsunuzMerhabalar,
Benzer süreci teyzem de yaşadı. Yıllar önce o da hamile olmayı denedi, hem de doğal yollardan. Üç kez düşük yaptı kendisi. Zayıflığından mıdır, rahmine mi tutunamamıştır, bilemem. Daha sonra bir daha denediler yine doğal yoldan, 2017'de ilk çocuğunu kucağına aldı. İkinci çocuğu da geçen yıl doğdu.
Size diyeceğim odur ki, umudunuzu kaybetmeyin. Mucizelere inanmayan biri olarak teyzemin sabrını her zaman hatırlar ve takdir ederim. Sizin morale ihtiyacınız var bu dönemde ve umarım test sonuçlarınız olumlu çıkıyordur/çıkacaktır. Ben evli ve çocuk bekleyen kadın değilim, bilemiyorum o süreci.
Yürekten inanyorum ki, size elbette hayırlı bir kapı açılacaktır.
Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Tebrik ediyorum sizi inşallah darısı başımaAyni seyi yaşadim ben de... 14. Haftada buyuk bir kanamaya kaybettim bebegimi... hem de 2 yillik tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim... cok korkuyordum yine ayni seyi yasamaya, cok sukur 6ay sonra yine tedavi ile hamile kaldim. Riskli gebelik uzmanina gittim hemen. Clexan, ecopirin ve bemiks c kullanmam gerekiyormus. Simdi yanimda, dibimden ayrilmayan enneeee enneeee diye dolanan 19 aylik minik bir yakisikli var
Arkadaşınızı tebrik ediyorum inşallah en kısa zamanda darısı başımaBenim de arkadaşım 29 yaşında dış gebelik yaşadı.Tüpe yerleşmiş bebek.Kemoterapi iğneleriyle düşürmeye çalıştılar 1 aya yakın hastanede yattı.Artık baktılar düşmüyor kötü hissedersen gel dediler.Bikaç gün sonra ağrıyla gitti.Tüpü yırtılmış aldılar ameliyatla.
3-4 ay sonra hamile kaldı 6. Ayında şu an
Yazılarını okurken aslında tam da iyileştim selcan derken aynı şeyleri bir kez daha seninşe yaşadım. Aynı durumdayız... bebeğimi 10 gin önce kaybettim. Ve şuan gerçekten boşluktayom. Bence sende bende anne olucaz. Sıkma canını desem de duymicaksın. Üzme kendini desem de üzüveksin. Üz ve ne olursa olsun içine kapanma. Bende 10 gündür eşimi dahi görmek istemiyorum... seni en iyi ben anlarım.Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Canım benim şimdi yanında olsam da sana sarılabilsem hıçkıra hıçkıra ağlasam... Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor acımı anlatmaya çalıştıkça. Üstelik çok üzülen eşime karşı rol yapma durumunda kalıyorum. Gizli gizli banyoda tuvalette ağlıyorum. Rabbim acımızı hafifletsinYazılarını okurken aslında tam da iyileştim selcan derken aynı şeyleri bir kez daha seninşe yaşadım. Aynı durumdayız... bebeğimi 10 gin önce kaybettim. Ve şuan gerçekten boşluktayom. Bence sende bende anne olucaz. Sıkma canını desem de duymicaksın. Üzme kendini desem de üzüveksin. Üz ve ne olursa olsun içine kapanma. Bende 10 gündür eşimi dahi görmek istemiyorum... seni en iyi ben anlarım.
Evet bende yatarken eşim uyusun diye bir an önce dua ediyorum. Sonra kalkıp tuvalete gelip ağlıyorum. Karşı komşumun 20 günlük bebeği var o ağladıkça bende ağlıyorum benimde olcaktı diye. Ama isyan etmek istemiyorım. Olcak inanıyorum. Bende sende anne olacaksım. İnanmak istiyorum. Başka çarem kalmadı... yoksa kendi kendime kendimi kaybedicem...Canım benim şimdi yanında olsam da sana sarılabilsem hıçkıra hıçkıra ağlasam... Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor acımı anlatmaya çalıştıkça. Üstelik çok üzülen eşime karşı rol yapma durumunda kalıyorum. Gizli gizli banyoda tuvalette ağlıyorum. Rabbim acımızı hafifletsinTek dileğim kaybettiğim oğlumun yerini doldurabileceğim bir oğlum olsun önce
Lütfen yapma böyle tabii ki olacak en azından hamile kalabiliyoruz. Önemli olan da bu diyor doktorlar. Üzme kendini bak doğurganlığımızı etkileyen stres çok büyük bir faktör. Sabırlı olup yeniden denemeliyiz. İçin sıkıldıkça yaz bamaEvet bende yatarken eşim uyusun diye bir an önce dua ediyorum. Sonra kalkıp tuvalete gelip ağlıyorum. Karşı komşumun 20 günlük bebeği var o ağladıkça bende ağlıyorum benimde olcaktı diye. Ama isyan etmek istemiyorım. Olcak inanıyorum. Bende sende anne olacaksım. İnanmak istiyorum. Başka çarem kalmadı... yoksa kendi kendime kendimi kaybedicem...
Senin kaybın kaç haftalıktı canım herhangi bir sebep söylediler miEvet bende yatarken eşim uyusun diye bir an önce dua ediyorum. Sonra kalkıp tuvalete gelip ağlıyorum. Karşı komşumun 20 günlük bebeği var o ağladıkça bende ağlıyorum benimde olcaktı diye. Ama isyan etmek istemiyorım. Olcak inanıyorum. Bende sende anne olacaksım. İnanmak istiyorum. Başka çarem kalmadı... yoksa kendi kendime kendimi kaybedicem...
Hayor söylemediler 8 haftalıktı benimki olabilir fedi doktor sağlıksız dedi sadece o yüzden düşmüş bir anda şirkette kanamam oldu çünkü çpk korktuk anlayamadımSenin kaybın kaç haftalıktı canım herhangi bir sebep söylediler mi
Çok geçmiş olsun canım benimHayor söylemediler 8 haftalıktı benimki olabilir fedi doktor sağlıksız dedi sadece o yüzden düşmüş bir anda şirkette kanamam oldu çünkü çpk korktuk anlayamadım
Sende ğzme canım birbirimize destek olalımÇok geçmiş olsun canım benimLütfen üzme kendini içine de atma .
Kesinlikle canım . Ben hsg çektirdiğim ay hamile kalmıştım. Rahmimde 4 mm septum çıktı şu an elle tutulur tek sebep o olabilir dedi doktorum. İki ay sonra histereskopi ile bakılacak.Sende ğzme canım birbirimize destek olalım
Hmm umarım sorın çokmaz yaaKesinlikle canım . Ben hsg çektirdiğim ay hamile kalmıştım. Rahmimde 4 mm septum çıktı şu an elle tutulur tek sebep o olabilir dedi doktorum. İki ay sonra histereskopi ile bakılacak.
İnşallah canım benim çıkarsa operasyon olacağım ama ben göze aldım yeter ki sorunum çözülsün tekrar aynı şeyleri yaşamayayımHmm umarım sorın çokmaz yaa
Evet bende aynı şeyleri yaşamaktan şuan çok korkuyorum.İnşallah canım benim çıkarsa operasyon olacağım ama ben göze aldım yeter ki sorunum çözülsün tekrar aynı şeyleri yaşamayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?