Bebeğimi kaybettim...Kocaman boşluk.

Merhabalar,

Benzer süreci teyzem de yaşadı. Yıllar önce o da hamile olmayı denedi, hem de doğal yollardan. Üç kez düşük yaptı kendisi. Zayıflığından mıdır, rahmine mi tutunamamıştır, bilemem. Daha sonra bir daha denediler yine doğal yoldan, 2017'de ilk çocuğunu kucağına aldı. İkinci çocuğu da geçen yıl doğdu.
Size diyeceğim odur ki, umudunuzu kaybetmeyin. Mucizelere inanmayan biri olarak teyzemin sabrını her zaman hatırlar ve takdir ederim. Sizin morale ihtiyacınız var bu dönemde ve umarım test sonuçlarınız olumlu çıkıyordur/çıkacaktır. Ben evli ve çocuk bekleyen kadın değilim, bilemiyorum o süreci.
Yürekten inanyorum ki, size elbette hayırlı bir kapı açılacaktır.

Sizin adınıza çok sevindim rabbim inşallah bana da tez zamanda kısmet eder

Allah razı olsun ne kadar güzel kalbiniz var süreçle ilginiz olmadığı halde bana moral vermeye çalışıyorsunuz Rabbim kalbinizden geçen tüm güzellikleri versin size de Çok teşekkür ediyorum

Ayni seyi yaşadim ben de... 14. Haftada buyuk bir kanamaya kaybettim bebegimi... hem de 2 yillik tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim... cok korkuyordum yine ayni seyi yasamaya, cok sukur 6ay sonra yine tedavi ile hamile kaldim. Riskli gebelik uzmanina gittim hemen. Clexan, ecopirin ve bemiks c kullanmam gerekiyormus. Simdi yanimda, dibimden ayrilmayan enneeee enneeee diye dolanan 19 aylik minik bir yakisikli var

Benim de arkadaşım 29 yaşında dış gebelik yaşadı.Tüpe yerleşmiş bebek.Kemoterapi iğneleriyle düşürmeye çalıştılar 1 aya yakın hastanede yattı.Artık baktılar düşmüyor kötü hissedersen gel dediler.Bikaç gün sonra ağrıyla gitti.Tüpü yırtılmış aldılar ameliyatla.

3-4 ay sonra hamile kaldı 6. Ayında şu an

Tebrik ediyorum sizi inşallah darısı başıma Doktorunuz kimdi acaba önerebilir misiniz ? Benim pıhtılaşma testlerimde sorun çıkmamıştı ama acaba yine mi yaptırsam diyorum

Arkadaşınızı tebrik ediyorum inşallah en kısa zamanda darısı başıma

Yazılarını okurken aslında tam da iyileştim selcan derken aynı şeyleri bir kez daha seninşe yaşadım. Aynı durumdayız... bebeğimi 10 gin önce kaybettim. Ve şuan gerçekten boşluktayom. Bence sende bende anne olucaz. Sıkma canını desem de duymicaksın. Üzme kendini desem de üzüveksin. Üz ve ne olursa olsun içine kapanma. Bende 10 gündür eşimi dahi görmek istemiyorum... seni en iyi ben anlarım.

Canım benim şimdi yanında olsam da sana sarılabilsem hıçkıra hıçkıra ağlasam... Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor acımı anlatmaya çalıştıkça. Üstelik çok üzülen eşime karşı rol yapma durumunda kalıyorum. Gizli gizli banyoda tuvalette ağlıyorum. Rabbim acımızı hafifletsin Tek dileğim kaybettiğim oğlumun yerini doldurabileceğim bir oğlum olsun önce

Evet bende yatarken eşim uyusun diye bir an önce dua ediyorum. Sonra kalkıp tuvalete gelip ağlıyorum. Karşı komşumun 20 günlük bebeği var o ağladıkça bende ağlıyorum benimde olcaktı diye. Ama isyan etmek istemiyorım. Olcak inanıyorum. Bende sende anne olacaksım. İnanmak istiyorum. Başka çarem kalmadı... yoksa kendi kendime kendimi kaybedicem...

Lütfen yapma böyle tabii ki olacak en azından hamile kalabiliyoruz. Önemli olan da bu diyor doktorlar. Üzme kendini bak doğurganlığımızı etkileyen stres çok büyük bir faktör. Sabırlı olup yeniden denemeliyiz. İçin sıkıldıkça yaz bama

Senin kaybın kaç haftalıktı canım herhangi bir sebep söylediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…