Bebeğimi kaybettim

Allah sana da sabır versin canım. Uç kere aynı şey . Doktor ne diyor peki bir sebep söyledi mi bu kadar aynı setlerin olmasına
Sağol canım teşekkürler.. 2. kayıptan sonra tüm genetik testler yapıldı.. hem eşime hem bana hem de alınan bebeklere(ikizlerdi) problem çıkmadı.. Bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı sadece.. 3. gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine 8. haftada kaybettim.. Neden bulamıyolar başka.. Kısmet diyoruz artık napalım

Sağol canım teşekkürler.. 2. kayıptan sonra tüm genetik testler yapıldı.. hem eşime hem bana hem de alınan bebeklere(ikizlerdi) problem çıkmadı.. Bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı sadece.. 3. gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım ama yine 8. haftada kaybettim.. Neden bulamıyolar başka.. Kısmet diyoruz artık napalım
Aynen neden olmaması daha da sarsıyor insani .Birde bu durum genetikmis. Eğer annen veya onun annesinde falan varsa ya da Babanen olması muhtemel oluyormuş. Önceki doktorum öyle demişti. Sen araştırdın mu var mı öyle birşey?Benim ananrm de varmış maalesef ilk çocukları hep ölü doğmuş

Aynen neden olmaması daha da sarsıyor insani .Birde bu durum genetikmis. Eğer annen veya onun annesinde falan varsa ya da Babanen olması muhtemel oluyormuş. Önceki doktorum öyle demişti. Sen araştırdın mu var mı öyle birşey?Benim ananrm de varmış maalesef ilk çocukları hep ölü doğmuş
Evet araştırdım canım 7 kuşak sülaleme kadar gittim.. Kimsede düşük bile yok :(

Inanmiyorim ya bu nasıl bi trawma. Hastanenin bilgisizliği ve ilgisizliği cabasi. Ikıncı doğumunda hastaneyi değiştirmissindir umarım . Peki neden bir yıl bekledin?
ankarada büyük doğuma gittim zübeyde hanıma gittim, hacettepede araştırmayada gittim hiçbişey bilemediler, doğumdada mecbur kaldım büyük doğumda yaptım ama berbattı ankara için

I

Inan sabab sabah nasıl moral oldun bana anlatamam. Ben de cts gidicem belki bana da öyle der .Şimdi sağlıklı dimi bebeğin dimi çok şükür. O hastane koridorunda yeni doğum yapan anneleri gördükçe o kadar kötü oldum ki anlatamam. Hemen dedim ya hemen olsun . Allahım çok fena cezalandırdı beni çok
Kürtajı yapmq yöntemi ve rahmin toparlanmasıyla alakalı bence. İçini kazıyarak olAn yöntem değildi benimki. Kimine 3 ay bekle diyorlar neden bilmiyorum.
Kürtajdan sonrada yumurtlama oluyormuş ben o arada hamile kaldım. Çok şükür şimdi sağlıklı bebeğim. İnşallah sende en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

ben 26 haftalık kaybettim
üstelik 4 gün yaşadı
ben kendimi toparlarken hep benden kötüsünü yaşayanları düşündüm şükrettim

ayrıca herkes başkadır düşükler kürtajlar vücudun toparlanması vsvsvs
bu yüzden kimseyle kendini kıyaslama....iyiyi düşün toparlanmaya bak .... en kısa zamanda yeni bebeğine kavuşursun inşallah

Aynı şeyi bende yaşadım 6 haftalıktı kanda gözüküyo alttan bakıyolar kese yok en son dediler ki acaba dış gebelik mi ama ben nasıl ağlıyorum, benle dalga geçer gibi düşük yapmışsındır farkında değilsindid diyolar ama kanamam yok nasıl yapıyım derken sonra kanamam başladı çok kötü sancı yaşadım tuvalete bi gittim kocaman keseyle bebek düştü, aldım yine götürdüm aaa bu bebek ama bunu patolojiye alsak ne çıkacak ki dedi ben ısrarla yine verdim bişey çıkmamıştı ama şimdi oğlum 4 yaşında bi seneye kalmadan hamile kalmıştım
Aynısını yaşamışız canım kan gelmeden sancı geliyor sonra kanama başlıyor. Kan tahlili yapmadan da anlamıyorlar çünkü ultrasonda görünmüyor. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :)

Aynı şeyi bende yaşadım 6 haftalıktı kanda gözüküyo alttan bakıyolar kese yok en son dediler ki acaba dış gebelik mi ama ben nasıl ağlıyorum, benle dalga geçer gibi düşük yapmışsındır farkında değilsindid diyolar ama kanamam yok nasıl yapıyım derken sonra kanamam başladı çok kötü sancı yaşadım tuvalete bi gittim kocaman keseyle bebek düştü, aldım yine götürdüm aaa bu bebek ama bunu patolojiye alsak ne çıkacak ki dedi ben ısrarla yine verdim bişey çıkmamıştı ama şimdi oğlum 4 yaşında bi seneye kalmadan hamile kalmıştım
Geçmiş olsun zor bi süreç atlatmışsınız siz de :( Yalnız ben bu dalga geçme meselesini anlayamadım?? Hangi hastane bu? neden şikayetçi olmadınız?

Aynısını yaşamışız canım kan gelmeden sancı geliyor sonra kanama başlıyor. Kan tahlili yapmadan da anlamıyorlar çünkü ultrasonda görünmüyor. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :)
aynen kan alsalarda öyle bi düşüşte olmuyo yine var diyolar çok korkmuştum çok bunalıma girdim, hamile görmek istemiyodum ama şükürler olsun oğlum doğdu, büyüdü bile maşallah, her hafta kontrolde acaba yaşıyomu diye gittim doğuma kadar o pskoloji kalıyo hep insanda

Canım öncelikle sagolasin .Doktora sordum genetik testini. Çok iyi anlıyorum sizi çok üzgünsünüz bi neden arıyorsunuz biliyorum dedi ama inanın hücreler ölü olduğu için O testte bisi çıkmayacak dedi .Ama gebelik öncesi vücudun hazırlanması için ilaç verdi bu sefer
Saolasn canm.Canm benim dedigim genetik test deil.anneden babadan kan aliniyor pihtilasma fln da varmi diye.dusukten 1 ay sonra fln da yaptrabiliyorsun ben oyle yapmistim

:KK57::KK57::KK57:

Pedde nasıl gördün yahu? Düşük yapıldığında o kadar belirgin halde mi oluyor ki?
Bende pedde görmüştüm ilk bebeğimi .
Bilmediğim bir gebelikti , üstüme görmüşüm 3 ay boyunca .
Afet oldugumu sanarken meger düşük yapıyormuşum
Beş gün kanamanın sonundpedime gelmişti bebeğim
Bildiğiniz şekillenmiş bebek oluyorlar
Tabi benim haftam büyüktü belliydi kendisi
Ama düşük çok ağrılı ve zor bir süreç
Rabbim kisdyi evlafıyla sınamasın

Bende pedde görmüştüm ilk bebeğimi .
Bilmediğim bir gebelikti , üstüme görmüşüm 3 ay boyunca .
Afet oldugumu sanarken meger düşük yapıyormuşum
Beş gün kanamanın sonundpedime gelmişti bebeğim
Bildiğiniz şekillenmiş bebek oluyorlar
Tabi benim haftam büyüktü belliydi kendisi
Ama düşük çok ağrılı ve zor bir süreç
Rabbim kisdyi evlafıyla sınamasın

Ya ben hem pedde görülebilmesine şaşırdım. Hem de 6 haftalıkken çok belirgin bir bebek minyatürü olmuyor bildiğim kadarıyla. Ona da şaşırdım. Çok zor bir durum gerçekten...

Sizin kaç haftalıktı peki?

Ya ben hem pedde görülebilmesine şaşırdım. Hem de 6 haftalıkken çok belirgin bir bebek minyatürü olmuyor bildiğim kadarıyla. Ona da şaşırdım. Çok zor bir durum gerçekten...

Sizin kaç haftalıktı peki?
Ben 13. Haftamdaymışım
Ama sanmıyorum 6. Haftada cok belırgın bırsey olsun
Cunku yine hamıleyım ve kızım ultrasonda 8. Haftada zor gozuktu
İlk düşüğümdede bebeğimi evde düşürdüm hastanedede ayrı zar gıbı bır parca geldi çok geçmeden
Ama doktor parca kalmadıhçgı için kürtaja gerek duymadı
Ama dediğim gibi düşük çok agrılı bir süreç
Yani adetle bıle kıyaslanamaz
Ben bır anormallık oldugunu anlamıstım ama ilk gebelıgım oldugu ve habersız oldugum için bunu adet sandım bes gunluk o kanamaya da dayanarak .
Ama ebek düştüğü an butun o dayanılmaz agrı kesılıp yerını bır rahatlama ve daha yogun ve koyu bır kanamaya bırakıyor .
Sizinde dedıgınız gıbı 6 haftalık bır bebek susam kadar var yok
Pede düşebilşr ama tamamlanmış bir vucut gorulmez

Ben 13. Haftamdaymışım
Ama sanmıyorum 6. Haftada cok belırgın bırsey olsun
Cunku yine hamıleyım ve kızım ultrasonda 8. Haftada zor gozuktu
İlk düşüğümdede bebeğimi evde düşürdüm hastanedede ayrı zar gıbı bır parca geldi çok geçmeden
Ama doktor parca kalmadıhçgı için kürtaja gerek duymadı
Ama dediğim gibi düşük çok agrılı bir süreç
Yani adetle bıle kıyaslanamaz
Ben bır anormallık oldugunu anlamıstım ama ilk gebelıgım oldugu ve habersız oldugum için bunu adet sandım bes gunluk o kanamaya da dayanarak .
Ama ebek düştüğü an butun o dayanılmaz agrı kesılıp yerını bır rahatlama ve daha yogun ve koyu bır kanamaya bırakıyor .
Sizinde dedıgınız gıbı 6 haftalık bır bebek susam kadar var yok
Pede düşebilşr ama tamamlanmış bir vucut gorulmez

Ben de fasülye kadar ve kafa vs daha biçimsiz oluyor diye hatırlıyorum o haftalarda.

Ama demek ki anlayan anlıyor yine. Zaten arkadaş keseden de anlamış sanırım.

Sizin epey varmış haftanız, çok belirgindir. Allah bi daha yaşatmasın...

Back
X