Bebeğimi kaybettim..

Ben de 3 yıl önce yaşadım. 6.ayda detaylı ultrasonda hidrosefali teşhisi konuldu canım kızıma..20 mm..beyin gelişimini gözlemleyemiyoruz, beyni su içinde dedi perinatolog..2 gün içinde apar topar, normal doğumla tahliye edildi yavrum. Tüp bebekle olmuştu. Başka hiçbirşeyi yoktu. Genetiği vb temiz çıktı. O travmayı atlatamadım, hiç atlatamadım. Acısı hiç geçmedi. Çok özlüyorum yavrumu, çok..40 yaşındayım ve 12 haftalık hamileyim. Çok korkuyorum..

Son düzenleme:
Benimkinde bi de corpus collezum denen organ yoktu canım ben de yarın 14.haftaya gireceğim allah nasip ederse.Benim doktorum tekrarlama olasılığı %4 dedi ama bu bile beni korkutuyor pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum hep.

Çok üzüldüm rabbim sabırlar versin inşallah sana canım benim

Bende de heterozigot taşıyıcılık var. Göbekten iğne kullanıyorum akşamları..prş günü de ikili teste gireceğim. Endişeli bir gebelik, yaşanan şeylerden sonra..tadını çıkarmak olası olmuyor maalesef..

Bende tam hatırlayamadım. Böyle bi sebeple kaybedince bilenler naislsa hastaydı uzulme cok diyo ama nolur sa olsun o bizim yavrumuz.. Biz herşeyiyle kabul etmiştik kizimizi ama nasibi yokmus bu hayatta..

Cok üzüldüm. Cok. Bende 16 haftalık bebeğimi kaybettim, ates düştüğü yeri yakıyor.. allahım sabir versin size

Bende tam hatırlayamadım. Böyle bi sebeple kaybedince bilenler naislsa hastaydı uzulme cok diyo ama nolur sa olsun o bizim yavrumuz.. Biz herşeyiyle kabul etmiştik kizimizi ama nasibi yokmus bu hayatta..
Bana da aynı şeyi söylüyorlar.. Hatta herkes gebeliğime neden son vermediğim için bana kızmıştı.. Doktorlar ayrı baskı yaptı çevrem ayrı... Ama bizi bizden başkası anlayamaz.. Bende kabul etmiştim çok zordu dayanması gerçekten çok zordu ama yine de hayatına son vermek istemedim bizim parçamızdı.. Ama hayırlısı böyleymiş.. Gerçekten de doğsalardı daha da zorlaşacaktı herşey Rabbim bize bunu nasip etmiş o ne derse o demedik mi zaten başta..

Canım ya Allah sabırlar versin çok zor bende 20 gün önce kaybettim hiç geçmeyecek sanıyorsun ama zamanla alışıyorsun bu acıya tarifi yok Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın hiç birimize

Tabiki cnm hasta da olsa bizim canimizdi.. Ben kaybetmeden hareketlerini de hissetmeye başlamıştım demek kızım son kez annesini mutlu etmiş gerçekten cok zor evlat acisi 1 ay oldu daha benim.. Herkes zamanla unutursun hele hamile kal bak diyo ama kızımı hiç bi zaman unutmicam onun yerini kimse dolduramaz

Ah canım benim Yaşadıklarımız o kadar benziyor ki.. Benim de oğlum 18 haftalıktı hareketlerini de hissediyordum hatta birden suyum geldi oğlum yaşıyordu ama suyun bittiği için enfeksiyon kapacaksın rahmin alınmaya kadar bile gidebilir dediler.. Bebek zaten bu şekilde yaşamayacak ama kalbinin durmasını beklersen rahimin enfeksiyon kapacak ölümle bile sonuçlanabilir biz mesuliyet kabul etmeyiz imzanızınızı atın öyle gidin o halde dediler.. Mecbur kaldım kabul ettim.. Doğum yapacağım gece hastanede karnımda hareket ediyordu o kadar acı verici bir durum ki o gece sabaha kadar ağladım çok dualar ettim.. Ama Rabbim bana mucize gibi şimdiki bebeğimi gönderdi.. Doğumdan 40 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.. Bu acıya katlanması biraz olsun kolaylaştı.. Ama hala unutamıyorum sende unutmayacaksın ama inan bana şuan ki kadar acı vermeyecek.. İçimden korku hiç gitmiyor bu bebeğimi de kaybedersem diye.. Rabbim sana da konu sahibi arkadaşımıza da bizim gibi bu acıları yaşayan herkese en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Nasıl o kadar sık aralıklarla hamile kalabildiniz. Ben şuan artık çocuk istemiyorum diyorum. 1 tane yeter düşüncesindeyim. Çok acı çektim ve çok yıprandım. En büyük sebebim de 2 kez sezaryen oldum. Nasıl cesaret edebilirim ki artık. Vücudum çok yıprandı

Gerçekten cok benzer şeyler yasamisiz..benim meleğimin de suyu bitmişti kalbi 40 larda falan atıyordu kıyamam beklicem ben dedim seni zehirler snei kaybederiz dedi doktorum.. Ailem vi şekilde ikna etti.. Ne güzel mucizen gelmis ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz evlatlar nasip etsin herkese.. Hic adet olmadan mi geldi bebeğin

Rabbim sabır versin canım çok zor benim de 2 kaybım oldu sonuc hem pıhtılaşma hem rahim yetmezliği çıktı bundan sonra gerekli tahlileri yaparlar perinatoloji bolumu

Canım aslında benim düşüncemde hamile kalmamaktı.. Aslında istiyordum ama biraz zamana ihtiyacımız vardı çok yıprandık ve de eşimle genetik test falan yapacaktık..Planlı bir gebelik değildi.. Hatta o kadar beklemiyorduk ki adet söktürücü ilaç alacaktım doğumdan sonra adet olamadım diye.. Doktorumu aradım her ihtimale karşı test istedi o şekilde öğrendik.. Eşimde bende zaten bir süre şoku atlatamadık..Hem korku hem sevinç hem bişeyler yani anlatamam o duyguyu.. Bir hafta ağladım bu bebeğime de birşey olacak diye.. Genetik test falan yaptıracaktık çünkü tedavi birşey lazım mı öğrenecektik güya ama doktorum tekrar edecek birşey olmadığını anne baba genetiği ile alakalı birşey olmadığını söylemişti zaten ama ben emin olmak istiyordum.. Aslında bu konunun cahili insanlar da değiliz ama biz bile anlayamadık nasıl olduğunu.. Bebeğimi kaybedeli 40 gün olmuştu ve 7 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şaka gibiydi bizim için ama Rabbime şükürler olsun bir sorunumuz çıkmadı..

Evet canım hiç adet olmadım.. Aslında planlı bir gebelik değildi.. Adet olamadım diye adet söktürücü ilaç alacaktım doktorumu aradım her ihtimale karşı test yapalım dedi o şekilde öğrendik.. İnşallah canım o kadar yürekten diliyorum ki bunu Rabbim sana da sağlıklı güzel ömürlü bir evlat nasip etsin

Bu arada benim hiç evladım yok keşke bir tane olsaydı da ona sarılıp teselli yolu arayabilseydim Evladınızı Allah bağışlasın inşallah tez zamanda atlatırsınız bu durumu..

İnş cnm ins.. Ne kadarlık hamilesin peki suan

İnş cnm ins.. Ne kadarlık hamilesin peki suan
23 haftalık oldu çok şükür.. Ama çok korkuyorum birşey olacak diye sanırım kucağıma almadan da rahatlayamayacağım.. Sen düşünüyor musun peki tekrar bebek sahibi olmayı???

Merhaba aynı olayları yaşamışız . Ben 24 haftalıkken kaybettim sebepsiz yere suyum geldi. Şimdi bende hamileyim 11 haftalık. Aynı olayı yaşarım diye korkuyorum. Siz kaç haftalık hamilesiniz şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…