allah isteyen herkese nasip etsin
gecmıs olsun..allah bır daha yasatmasın..kaç haftalıktı bebegın..ve hıc belırtı vermedı mı? ne zordur yaa..aam atlatırsın..en yakın en hayırlı zamanda allah yenı bır bebek nasip etsın canım
çok teşekkürler destek içinCanım çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin. Umarım yeniden hamile kalır ve bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, kendine dikkat et canım
merhaba arkadaşlar
buradan sizinle hamile olduğum sevincimi paylaşmıştım.
şimdi de bebeğimi kaybetmenin üzüntü ve acısını sizlerle paylaşmak istiyorum.
geçen hafta rutin kontrol için doktora gittiğimde bebeğin karnımda öldüğünü almaları gerektiğini söyledi.aynı gün bebeğimi aldılar.çok kötü ve acı bir gündü hala kendimi toparlamış değilim.çok üzgünüm allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
canm öncelikle çok geçmiş olsn acını çok iii anlıyorum bende senn gibi oldum 6 ay oldu kürtaj olalı tekrar hamile kalmaktan korkuyodm ama 6 haftalık hamileyim bebegm gelişiyomş çok şükürmoralini hiç bozma rabbm çok büyük canm ayrıca 1 hafta bekleseydn belki bi umud bende hemn aldrdm bklemdm çok pişmanm neyse inşş en kısa zamnda mutlu haberini alırız :teselli:
derya ben de gerçekten çok üzüldüm aynı şeyleri 5 ay önce yaşadım benimki de 12 haftalıktı öyle üzülüyor ki insan ama kendini toplamaya bak .bak ben gene hamileyim aAlaahım inşallah en yakın zamanda gene verir
doktor bir hafta daha beklemenin tehlikeli olacağını söyledi.eğer beklersem hiç beklenmedik bir anda çok kanaman olabilir,seni zehirleyebilir dedi. o yüzden aldırdım.hiç umut yoktu.
sen kendinmi bekledin 6 ay yoksa doktormu tavsiye etti.
bana da doktor 6 ay dedi.ama başka bir doktora sorduğum da 3 ay beklemen yeterli dedi
anlayacağın kafam çok karıştı.
ama umarım o güzel duyguyu allah bana yaşamayı tekrar nasip eder.
senin adına da çok sevindim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
betülcüm tekrardan hamile olmana çok sevindim
aradan ne kadar geçtikten sonra hamile kaldın?
çok sağol inşallah bunu kucağıma alırım.bunları okurken çok duygusallaşıyorum ağlıyorum sanırım hormonlar...
korunmayı tam 3 ayda bıraktık ama o ayın yumurtlaması bitmişti o ayın sonunda adet oldum sonra da temmuzda hamile kalmışım darısı sana inşa.s.
merhaba arkadaşlar
buradan sizinle hamile olduğum sevincimi paylaşmıştım.
şimdi de bebeğimi kaybetmenin üzüntü ve acısını sizlerle paylaşmak istiyorum.
geçen hafta rutin kontrol için doktora gittiğimde bebeğin karnımda öldüğünü almaları gerektiğini söyledi.aynı gün bebeğimi aldılar.çok kötü ve acı bir gündü hala kendimi toparlamış değilim.çok üzgünüm allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?