Bebeğimi kaybettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi deryaa1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun arkadaşım rabbim sabır versin ama arkadaşlarımızın dediği gibi böleymiş demekki nasibi inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalır ve sizlere hayırlı vicdanlı bir evlat nasip eder canım

çokk geçmiş ols canimm gerçekten bi kadin için enzor şeyy bu ben üçkezz yaşadimm rabbimm kimseye yaşatmasinn inşş bi dahaki sefer herşeyy yolunada giderr ve bebişini kucagina alirsinn inşş bu sikintilarin geçerrrrrrrrrrrr........

bebeğim 8 hafta 5 günlüktü herhangi bir belirti vermedi
kontrol için gittiğimizde öldüğünü öğrendik

Canım çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin. Umarım yeniden hamile kalır ve bu sefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, kendine dikkat et canım

canm öncelikle çok geçmiş olsn acını çok iii anlıyorum bende senn gibi oldum 6 ay oldu kürtaj olalı tekrar hamile kalmaktan korkuyodm ama 6 haftalık hamileyim bebegm gelişiyomş çok şükür moralini hiç bozma rabbm çok büyük canm ayrıca 1 hafta bekleseydn belki bi umud bende hemn aldrdm bklemdm çok pişmanm neyse inşş en kısa zamnda mutlu haberini alırız :teselli:

canimm diyecek birsey bulamiyorum MEVLAM sabir versin yine olur umidini yitirmee

doktor bir hafta daha beklemenin tehlikeli olacağını söyledi.eğer beklersem hiç beklenmedik bir anda çok kanaman olabilir,seni zehirleyebilir dedi. o yüzden aldırdım.hiç umut yoktu.
sen kendinmi bekledin 6 ay yoksa doktormu tavsiye etti.
bana da doktor 6 ay dedi.ama başka bir doktora sorduğum da 3 ay beklemen yeterli dedi
anlayacağın kafam çok karıştı.
ama umarım o güzel duyguyu allah bana yaşamayı tekrar nasip eder.
senin adına da çok sevindim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

derya ben de gerçekten çok üzüldüm aynı şeyleri 5 ay önce yaşadım benimki de 12 haftalıktı öyle üzülüyor ki insan ama kendini toplamaya bak .bak ben gene hamileyim aAlaahım inşallah en yakın zamanda gene verir

betülcüm tekrardan hamile olmana çok sevindim
aradan ne kadar geçtikten sonra hamile kaldın?

hayırlısı olsn canm benm bana d 6 ay dedi ben 3 ay korundm hamile kalmdan 3 ay önce folikasit kullandm hap biiti 1 ay sonra hamile kaldım canm inşş canm en kısa zamnda tekrar yüzün güler rabbm çok büyük umudnu yitirme :teselli:

betülcüm tekrardan hamile olmana çok sevindim
aradan ne kadar geçtikten sonra hamile kaldın?

çok sağol inşallah bunu kucağıma alırım.bunları okurken çok duygusallaşıyorum ağlıyorum sanırım hormonlar...
korunmayı tam 3 ayda bıraktık ama o ayın yumurtlaması bitmişti o ayın sonunda adet oldum sonra da temmuzda hamile kalmışım darısı sana inşa.s.

inşallah betülcüm
ama ben yeni kürtaj olduğumdan ne zaman adet olucam bilmiyorum
eğer herşey yolunda giderse bende inşallah ekimde hamile kalırım
inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda duyar mutluluğuna mutluluk katarsın canım

canım ALLAH bu acıyı unutturacak başka acı vermesin ve en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın inşallah rabbim tekrar nasip eder inşallah bebegin ne kadarlıktı ve neden anne karnında ölmüş canım

bebek 8 hafta 5 günlüktü
neden öldüğünü bilmiyorum araştıracaklar
bebek zaten patolojiya gitti

gecmis olsun:1no2:insallah bu yasadigin son aci olur:Saruboceq:
umarim en kisa zamande yine hamile kalirsin ve bebegini sagsaglim kucagina alirsin:1hug:

Çok üzüldüm canım ama elden gelen yok Allah verdi Allah aldı sabredin her işte bi hayır vardır. Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün Selam ve dua ile sevgiler...

Canım ayrıca Allahtan ümit kesilmez ben erken doğumla bebeğimi kaybettim yine de ümitliyim Allah büyük hayırlısıyla burdan müjdeler veririz inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…