merhaba arkadaşlar
buradan sizinle hamile olduğum sevincimi paylaşmıştım.
şimdi de bebeğimi kaybetmenin üzüntü ve acısını sizlerle paylaşmak istiyorum.
geçen hafta rutin kontrol için doktora gittiğimde bebeğin karnımda öldüğünü almaları gerektiğini söyledi.aynı gün bebeğimi aldılar.çok kötü ve acı bir gündü hala kendimi toparlamış değilim.çok üzgünüm allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
ayycanım bebeğin seninlekalir umarım ben de6 hafatalık hamileyim cok sancıyla gittim doktora kanma olmuş durmuş ama rahım de anomali varmış meğerse yatıyorum ve bekliyorum ve bende cok korkuyorumçok üzüldüm canım Allah hayırlısıyla yine anne olmayı nasip etsin inşallah...bende şuan çok korkuyorum çün kü doktora
gittik canım keseyide gördük ama şuan çok zor durumdayım dualarınıza ihtiyacım var...yapılan testler de rubella yani kızamıkcık virüsü yüksek çıktı ve doktor avidite testi istedi ve rubellayıda yeniden istedi.eğer AVİDİTE testinde değerler yüksek çıkarsa iyi dedi doktor yani önceden bağışıksın demektir dedi ama eğer AVİDİTE testinde değerler düşük çıkarsa son 3 ay içinde mikrobu kapmışsındır dedi ve o zaman bebeği almak zorunda kalırız yada zaten eğer bebeğe mikrop bulaşmışsa zaten düşer bebek dedi....şuan rahimde içerde kanama var yani düşük riski var dedi.PROGESTAN başladı ...korkuyorum kızlar çok korkuyorum nolur dua edin yaşayan var mı böyle bişey
M canm çok geçmiş olsun rahim anamoli derken ne problemin..bende de anamoli çıktı çift rahimmişm..ama tam ortadan ayrık değilde rahim var yayında boynuz gibi çıkıntı var sol tarafta orada ki tup tıkalı..doktor bu iyi bişey dedi sol tup açık olsa o boynuz gibi çıkıntı olan yere bebek yerleşirse direkt duşme olurdu hep dedi..ayycanım bebeğin seninlekalir umarım ben de6 hafatalık hamileyim cok sancıyla gittim doktora kanma olmuş durmuş ama rahım de anomali varmış meğerse yatıyorum ve bekliyorum ve bende cok korkuyorum(
nasıl yanı anlamadım canım ya bende cift rahim bebek sol da rahim de solda böyle bir durumda hemn düşermıymışya benim doktorum ççokta bişey demedi kanlanma gördü düşersedüşer düşmezse sıkıntı yasayacakmıyım onu bile bilmiyorum konu hakkında bilgin varsa aydınlat beni..Can
M canm çok geçmiş olsun rahim anamoli derken ne problemin..bende de anamoli çıktı çift rahimmişm..ama tam ortadan ayrık değilde rahim var yayında boynuz gibi çıkıntı var sol tarafta orada ki tup tıkalı..doktor bu iyi bişey dedi sol tup açık olsa o boynuz gibi çıkıntı olan yere bebek yerleşirse direkt duşme olurdu hep dedi..
yapma üzülme lüfen inş alırsın bebeğini kucağına bende yatıyorum simdi evde üç ay bu şekilde idare edeceğim artık balkalım kısmetse alırım bende bebeğimi kucağıma..ama ciddi korkuyorum..insan hemen aliıyormuş.Ama bebeğimi düşürdüm doktor ilk gebelikte olabiliyor eğer sağlıksız ise düşer demişti ve kanamam oldu kurtajla alındı 6 haftalıktı:-(kurtaj sonrası laparoskopi oldum yapışıklık oluşmış onlar açıldı bir de çift rahim olduğum ortaya çıktı..ama kalp gibi değil Allahtan uçgen ama bi uçta hafif boynuz gibi çıkıntı varmş..tek sıkıntı doktorum erken doğum riski olur dedi:-(inşallah hiç bişey olmaz:-(bir yıllık evliyim ve çok üzülüyorum :-(
aminn canım şimdiki durumun ne bebiş?Amin inşallah canm...Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin inşallah
üzülme lütfen zor ama umutsuz değiliz sağlıklı bebeklerimizi alacağız inş kucağımıza tez zamanda..Temmuzda kurtaj oldum doktorm uç ay korunma verdi bu süreçte laparoskopi oldum eylülde..onun için şuan bebiş yok malesef canm
Gecmis olsun cnm bn de temmuzda kurtaj oldumTemmuzda kurtaj oldum doktorm uç ay korunma verdi bu süreçte laparoskopi oldum eylülde..onun için şuan bebiş yok malesef canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?