Bebeğimi kaybettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi deryaa1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok üzüldüm allah kimseler böyle bir acı yasatmasın. sabırlı ol allah mutlaka vereceği günü biliyordur ve dilerim tez zamanda bebeğine kavusursun

geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda tekrar bir bebek versin saglıklı kucagına almayı nasip etsin inş.

canım kardeşim çok üzüldüm. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. inşallah en yakın zamanda çok sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olursun. Allah sana sabır versin

canım benim çok üzüldüm Allah bize yaşattı başkalarına yaşatmasın kaç aylıktı ve dr'lar neden öldüğünü söylemedilermi?ama üzülme ya hamile kalamasaydın yine olur..:teselli:

çok üzüldüm canım Allah hayırlısıyla yine anne olmayı nasip etsin inşallah...bende şuan çok korkuyorum çün kü doktora
gittik canım keseyide gördük ama şuan çok zor durumdayım dualarınıza ihtiyacım var...yapılan testler de rubella yani kızamıkcık virüsü yüksek çıktı ve doktor avidite testi istedi ve rubellayıda yeniden istedi.eğer AVİDİTE testinde değerler yüksek çıkarsa iyi dedi doktor yani önceden bağışıksın demektir dedi ama eğer AVİDİTE testinde değerler düşük çıkarsa son 3 ay içinde mikrobu kapmışsındır dedi ve o zaman bebeği almak zorunda kalırız yada zaten eğer bebeğe mikrop bulaşmışsa zaten düşer bebek dedi....şuan rahimde içerde kanama var yani düşük riski var dedi.PROGESTAN başladı ...korkuyorum kızlar çok korkuyorum nolur dua edin yaşayan var mı böyle bişey

ayycanım bebeğin seninlekalir umarım ben de6 hafatalık hamileyim cok sancıyla gittim doktora kanma olmuş durmuş ama rahım de anomali varmış meğerse yatıyorum ve bekliyorum ve bende cok korkuyorum(

Can
ayycanım bebeğin seninlekalir umarım ben de6 hafatalık hamileyim cok sancıyla gittim doktora kanma olmuş durmuş ama rahım de anomali varmış meğerse yatıyorum ve bekliyorum ve bende cok korkuyorum(
M canm çok geçmiş olsun rahim anamoli derken ne problemin..bende de anamoli çıktı çift rahimmişm..ama tam ortadan ayrık değilde rahim var yayında boynuz gibi çıkıntı var sol tarafta orada ki tup tıkalı..doktor bu iyi bişey dedi sol tup açık olsa o boynuz gibi çıkıntı olan yere bebek yerleşirse direkt duşme olurdu hep dedi..

nasıl yanı anlamadım canım ya bende cift rahim bebek sol da rahim de solda böyle bir durumda hemn düşermıymışya benim doktorum ççokta bişey demedi kanlanma gördü düşersedüşer düşmezse sıkıntı yasayacakmıyım onu bile bilmiyorum konu hakkında bilgin varsa aydınlat beni..

Yok canm hayır hayır hiç bişey olmaz Allahın izniylr..benm çift rahim ua sağ taraf geniş ama solda küçük bi çıkıntı var işte o soldaki çıkıntı alan çok küçük orada tutunursa düşer demşti bana ama orada ki tupum tıkalı olduğu için öyle bişey olmaz dedi..

Ama bebeğimi düşürdüm doktor ilk gebelikte olabiliyor eğer sağlıksız ise düşer demişti ve kanamam oldu kurtajla alındı 6 haftalıktı:-(kurtaj sonrası laparoskopi oldum yapışıklık oluşmış onlar açıldı bir de çift rahim olduğum ortaya çıktı..ama kalp gibi değil Allahtan uçgen ama bi uçta hafif boynuz gibi çıkıntı varmş..tek sıkıntı doktorum erken doğum riski olur dedi:-(inşallah hiç bişey olmaz:-(bir yıllık evliyim ve çok üzülüyorum :-(

yapma üzülme lüfen inş alırsın bebeğini kucağına bende yatıyorum simdi evde üç ay bu şekilde idare edeceğim artık balkalım kısmetse alırım bende bebeğimi kucağıma..ama ciddi korkuyorum..insan hemen aliıyormuş.

Amin inşallah canm...Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Temmuzda kurtaj oldum doktorm uç ay korunma verdi bu süreçte laparoskopi oldum eylülde..onun için şuan bebiş yok malesef canm

Temmuzda kurtaj oldum doktorm uç ay korunma verdi bu süreçte laparoskopi oldum eylülde..onun için şuan bebiş yok malesef canm
üzülme lütfen zor ama umutsuz değiliz sağlıklı bebeklerimizi alacağız inş kucağımıza tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…