Bebeğimi kaybettim

• Konu Sahibi Konu Sahibi deryaa1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deryacım çok geçmiş olsun canım
allah sabrını veriyor seni çok iyi anlayabilişyorum aynı acıyı bende tattım ama benimki 23 haftalıktı allah onları bizden daha çok: sevdi ve yanına aldı bu şekilde düşün:1hug:

Allah sabır versin canım inşallah en yakın zamanda gene hamile kalırsın

Geçmiş olsun deryacım. Allah sabırlar versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.

amin inşallah tekrar bebeğim olur
allah isteyen herkese nasip etsin
bu acıyı yaşatmasın

cok büyük gecmiş olsun canım :teselli: maalesef bu acıyı bende yasadım tutunamadı bebegım ve düşüyordu doktor almak zorunda kaldı senağlamasenağlamasenağlama.bılırım okadar sevınıpde hüsranla sonuclanmasının ne demek oldugunu.bende 2 hafta önce yasadım bu talıhsiz olayı ama artık toparladım sayılır inşallah bıdahakı sefere kısmetse.Allah hepimize hayırlı hamilelik ve hayırlı saglıklı bebekler nasip etsın inşallah.kendını cok üzme sonucda tekrar hamıle kalma şansımız var inşallah önümüze bakalım artık üzme kendını:1hug:

deryaa1 inan çok üzüldüm allah sabır versin.En kısa zamanda da en sağlıklısından bir bebek nasip etsin sana işallah.Allah isteyen herkesi bir an önce bebek sahibi yapsın.Bebek bekleyenleri de eli boş bırakmasın işallah

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
allah hiçbirimize bu acıyı yaşatmasın

Çok büyük geçmiş olsun canım.En azından çocuk sahibi olabiliyorsun rabbim sana bu acıyı unutturacak bir melek versin inşaallah.:Saruboceq:

Çok büyük geçmiş olsun canım.En azından çocuk sahibi olabiliyorsun rabbim sana bu acıyı unutturacak bir melek versin inşaallah.:Saruboceq:

inşallah allah isteyen herkese nasip olsun.
senin durumun nasıl hamilelik falan varmı

inşallah allah isteyen herkese nasip olsun.
senin durumun nasıl hamilelik falan varmı

Benim ki çok ufak daha teyzesi.Kan testi yaptırdık geçen cuma gebelik başlamış haftaya ultrosana gel dedi.O yüzden bisim fasulye ne kadarlık bende bilmiyorum.:sm_confused:

Allah yardımcın olsun yine gebelik şansın olur benim tüp bebkle olmuştu işkizlerimi kaybettim 23 haftada biri kız biri erkekti Allah yine göstersin bize ve sağlıkla kucağımıza alalım...

ben de aynısını yaşadım canım.tam bir ay oldu ve hala kanamam -lekelenme şeklinde- devam ediyor.insan hemen ikinciyi düşünüp acaba ne zaman olur diyor dimi....hep gözüm takvimde tekrar tekrar hesap yapıyorum.....benim ablam ebe.kürtajdan sonra hep 6 ay diyoruz biz diyor..ama benim doktorum3-4 ay dedi..aslında rahimin kendisii toparlaması önemli..ben şimdi karar veremiyorum hele bi temizleneyim....ondan sonra kafamı toplayabilirim ancak....
bizim için gelişi de gidşi de süpriz oldu..insan ne çabuk alışıyor dimi...ilk zamanlar şokla geçiyor zamanla biraz daha koyuyor insana ama benim de en büyük tesellim olabildiğini biliyor olmak..birini veren Allah ötekini de verir inşallah....bi de artık cennette bekleyen bir meleğimiz var...

Rabbim herkese tattırsın inşallah o güzel duyguyu...en münasip zamanda bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle.... a.s.

Benim ki çok ufak daha teyzesi.Kan testi yaptırdık geçen cuma gebelik başlamış haftaya ultrosana gel dedi.O yüzden bisim fasulye ne kadarlık bende bilmiyorum.:sm_confused:

inşallah allah hayırlısıyla önce keseyi görmeni,sonra kalp atışını duymayı en sonda kucağına almayı nasip eder

Allah yardımcın olsun yine gebelik şansın olur benim tüp bebkle olmuştu işkizlerimi kaybettim 23 haftada biri kız biri erkekti Allah yine göstersin bize ve sağlıkla kucağımıza alalım...

yağmurcum senin acın eminim benimkinden daha büyük ben 8 hafta 5 günlükkken kaybettim

elifcim benimden kafam o kadar karışık ki anlatamam bana doktor 6 ay dedi ama başka bir doktor tanıdığım 3 ay beklemen yeterli dedi bende o yüzden ekimden sonra düşünüyorum inşallah olur
benimde kanamam devam ediyor bugün 11. gün ne kadar sürecek daha bilmiyorum

beim 3 hafta lekelenme şeklinde devam etti geçen hafta da adete çevirdi .dünden beri azaldı..ay bitsede rahatlasam diye bakıyorum..böyle olunca insanın hiç aklından çıkmıyor..ben 3 adet geçmesini kesin beklicem inşallah da belki 4.yü beklermiyim bilmiyorum..
hayırlısı olsun inşallah...bakarsın ekimde çift çizgi bekleyenler buraya diye topik açar orda karşılaşırız =)
umutlu olmak lazım....can almak ve vermek bizim elimizde değil...isyan etmek de haddimize değil bence...
güzel günler diliyorum...

inşallah elifcim allah gönlümüze göre verir

canim benim cok gecmis olsun.Allah bir daha gostermesin..:teselli:
Insallah tekrar hamile kalirsin da bu sefer saglikla kucagina alirsin insallah..
Umudunu yitirme ,sabirli ol ve bol bol dua et...Unutma sen oldugun surece bebek olacaktir,ama sen olmazsan bebek te olmaz...Kendine iyi bak canim...tekrar gecmis olsun...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…