merhaba arkadaşlar
buradan sizinle hamile olduğum sevincimi paylaşmıştım.
şimdi de bebeğimi kaybetmenin üzüntü ve acısını sizlerle paylaşmak istiyorum.
geçen hafta rutin kontrol için doktora gittiğimde bebeğin karnımda öldüğünü almaları gerektiğini söyledi.aynı gün bebeğimi aldılar.çok kötü ve acı bir gündü hala kendimi toparlamış değilim.çok üzgünüm allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
amin inşallah tekrar bebeğim olur
allah isteyen herkese nasip etsin
bu acıyı yaşatmasın
deryabu gebeliğin ilkmiydi kaçıncıydı?
Çok büyük geçmiş olsun canım.En azından çocuk sahibi olabiliyorsun rabbim sana bu acıyı unutturacak bir melek versin inşaallah.:Saruboceq:
inşallah allah isteyen herkese nasip olsun.
senin durumun nasıl hamilelik falan varmı
Benim ki çok ufak daha teyzesi.Kan testi yaptırdık geçen cuma gebelik başlamış haftaya ultrosana gel dedi.O yüzden bisim fasulye ne kadarlık bende bilmiyorum.:sm_confused:
Allah yardımcın olsun yine gebelik şansın olur benim tüp bebkle olmuştu işkizlerimi kaybettim 23 haftada biri kız biri erkekti Allah yine göstersin bize ve sağlıkla kucağımıza alalım...
ben de aynısını yaşadım canım.tam bir ay oldu ve hala kanamam -lekelenme şeklinde- devam ediyor.insan hemen ikinciyi düşünüp acaba ne zaman olur diyor dimi....hep gözüm takvimde tekrar tekrar hesap yapıyorum.....benim ablam ebe.kürtajdan sonra hep 6 ay diyoruz biz diyor..ama benim doktorum3-4 ay dedi..aslında rahimin kendisii toparlaması önemli..ben şimdi karar veremiyorum hele bi temizleneyim....ondan sonra kafamı toplayabilirim ancak....
bizim için gelişi de gidşi de süpriz oldu..insan ne çabuk alışıyor dimi...ilk zamanlar şokla geçiyor zamanla biraz daha koyuyor insana ama benim de en büyük tesellim olabildiğini biliyor olmak..birini veren Allah ötekini de verir inşallah....bi de artık cennette bekleyen bir meleğimiz var...
Rabbim herkese tattırsın inşallah o güzel duyguyu...en münasip zamanda bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle.... a.s.
beim 3 hafta lekelenme şeklinde devam etti geçen hafta da adete çevirdi .dünden beri azaldı..ay bitsede rahatlasam diye bakıyorum..böyle olunca insanın hiç aklından çıkmıyor..ben 3 adet geçmesini kesin beklicem inşallah da belki 4.yü beklermiyim bilmiyorum..
hayırlısı olsun inşallah...bakarsın ekimde çift çizgi bekleyenler buraya diye topik açar orda karşılaşırız =)
umutlu olmak lazım....can almak ve vermek bizim elimizde değil...isyan etmek de haddimize değil bence...
güzel günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?