- 8 Aralık 2009
- 465
- 354
- 323
- Konu Sahibi Beratorium
-
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor bir süreç kabullenmesi atlatması zor. Dünden beri beş farklı Dr ile görüştüm hepsi aynı şeyi söylüyor. Sağlıksız bebeklerde görürüz bu haftalarda kalp durmasını diyorlar. Yanı doğa zayıf hasta yavruyu eliyor işte. Bizede alt üst olan hormonlar kalıyor. Napalım önümüze bakıcaz artık. Tatlı bir rüyaydı diyeceğiz. kürtajı yapan doktor tertemiz bir rahmin var korunmaya gerek yok bunun arkası çabuk gelir dedi.Merhaba kizlar 3 hafta once benimde bebegimin 9+4de kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim allah bu aciyi kimseye yasatmasin
Canım cok geçmiş olsun.bende gecen hafta Kürtaj oldum.bugün kont.vardı.temiz dedi.rahim yapım farklıymış yani perde varmış.ilk gebeligimde böyle bisey duymamistim.ama sıkıntı yok sorun degil dedi.2 ay korun dedi.folikasit basla dedi.Çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor bir süreç kabullenmesi atlatması zor. Dünden beri beş farklı Dr ile görüştüm hepsi aynı şeyi söylüyor. Sağlıksız bebeklerde görürüz bu haftalarda kalp durmasını diyorlar. Yanı doğa zayıf hasta yavruyu eliyor işte. Bizede alt üst olan hormonlar kalıyor. Napalım önümüze bakıcaz artık. Tatlı bir rüyaydı diyeceğiz. kürtajı yapan doktor tertemiz bir rahmin var korunmaya gerek yok bunun arkası çabuk gelir dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Ağrılar ne zamn geçti senin?Canım cok geçmiş olsun.bende gecen hafta Kürtaj oldum.bugün kont.vardı.temiz dedi.rahim yapım farklıymış yani perde varmış.ilk gebeligimde böyle bisey duymamistim.ama sıkıntı yok sorun degil dedi.2 ay korun dedi.folikasit basla dedi.
Nasilsin kurtaj oldunmu iyimisin merak ettimBaşından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Canım ben 9 subatta kürtaj oldum.3 gun filan regl gibi kanamam oldu.cok yogun degildi.ilk gun ağrım coktu.antibiyotik ve ağrı kesici kullandim.cok sukur ağrım yok simdiÇok geçmiş olsun canım. Ağrılar ne zamn geçti senin?
Oldum pamukcum fiziksel olarak fena değilim teşekkür ederim arkadaşımNasilsin kurtaj oldunmu iyimisin merak ettim
Cok gecmis olsn canim.gidisat normalmiydi peki kalp atislarini falan kacnci hafta duymustunz doktor hersey normalmi diyorduÇok geçmiş olsun.. Ben de 2 gün önce 10 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve gebelik sonlandirildi. genelde bebekte bir anormallik varsa bu durum yaşanırmış.. içini ferah tut, sağlıklı olsaydı bunu yaşamazdık.. Herşeyin hayırlısı veren de alan da Allah...
Bizimkinde her şey normaldi 6 haftada iki kez kalp atışını dinledik son seferden bi kaç gün sonra durmuş.Cok gecmis olsn canim.gidisat normalmiydi peki kalp atislarini falan kacnci hafta duymustunz doktor hersey normalmi diyordu
Hay allh 6. Haftada gayet erken bir sure oysaki.ben de bir kayip yasadm kromozom anomalisi dediler o yuzden kalp atisini alamadik dediler.kalp atisi aldiktan snr durmasi genel de kan pihtilasmasndan oluyor diye bliyrm ama aksi bir sebep olabilirmi bilmiyrm coj karisik yaa;(Bizimkinde her şey normaldi 6 haftada iki kez kalp atışını dinledik son seferden bi kaç gün sonra durmuş.
Ben 5 farklı Dr ile görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi sağlıksız genetiği bozuk olan bebeklerde görünür bu durum dediler. İncelenmesini istediğimde gerek yok durum tekrarlarsa incelemeye alırız önlem olarak bebek aspirini başlaya biliriz dediler. Tüp bebek tavsiyesinde bulunanlarda oldu uğraşmayın dedi. Ama bilmiyorum henüz bunları düşünmek için erken sanırım. Bebeğin gittiğini unutuyorum hala hamileyim gibi sankiHay allh 6. Haftada gayet erken bir sure oysaki.ben de bir kayip yasadm kromozom anomalisi dediler o yuzden kalp atisini alamadik dediler.kalp atisi aldiktan snr durmasi genel de kan pihtilasmasndan oluyor diye bliyrm ama aksi bir sebep olabilirmi bilmiyrm coj karisik yaa;(
Ilkide ayni sekildemi olmustu cnm genelde 2 dusukde genetik test yapiyorda bn ondan dedim genetigi bizuk bebegn kalbi nasl atiyor anlamis degilim :/karisik ve zos isler yaBen 5 farklı Dr ile görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi sağlıksız genetiği bozuk olan bebeklerde görünür bu durum dediler. İncelenmesini istediğimde gerek yok durum tekrarlarsa incelemeye alırız önlem olarak bebek aspirini başlaya biliriz dediler. Tüp bebek tavsiyesinde bulunanlarda oldu uğraşmayın dedi. Ama bilmiyorum henüz bunları düşünmek için erken sanırım. Bebeğin gittiğini unutuyorum hala hamileyim gibi sanki
İlk hamileliğimde riskliydi ama sorun yaşamadım şu an 16 yaşında. Dediğin gibi karışık işler aklım almıyorIlkide ayni sekildemi olmustu cnm genelde 2 dusukde genetik test yapiyorda bn ondan dedim genetigi bizuk bebegn kalbi nasl atiyor anlamis degilim :/karisik ve zos isler ya
Senin bu ilk dusugun o zaman canim demi??İlk hamileliğimde riskliydi ama sorun yaşamadım şu an 16 yaşında. Dediğin gibi karışık işler aklım almıyor
Bu ikinci düşük birde dış gebelik toplam üç kayıp yaniSenin bu ilk dusugun o zaman canim demi??
Çok geçmiş olsun canım. Gönlünce olsun bundan sonrası. Benim için bu sayfa kapandı artık birdaha denemem sanırımÜzme kendini.. Ben de hiçbir sorun yokken bugün 2 hafta önce 7 haftalıkken kaybettiğimş öğrendim bebeğimi.. Doktor %90 ihtimalle sağlıksız olduğu için bunu yaşadığımı beslenme, hayat şekli vs hiçbir etkenin buna neden olmadığını söyledi.. Allah böyle takdir etmiş yapacak birşey yok. Ben sabah kürtaj olacağım artık sonrasında önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?