- 18 Ocak 2017
- 474
- 553
- 103
- 44
- Konu Sahibi Beratorium
-
Saol pamukcum anestezi ile yapılacak benimki de zaten. Biliyorum bir şey hissetmeyeceğim sanırım en çok bebeğimle son gecem ya ondan kaygılı ve gerginimSeni cok iyi anliyorum bende bi gece oncesi hic uyuyamamistim stresten.hep netten arastirma yapmistim.ama ben ozelde olmustum uyutmuslardi bisey anlamamistim o yonden iyi oldu.4 saatte de cikmistim hastaneden..sen de normal byle olman ama sakin kalmaya calis..dua et.korkma..doktoorun iyiyse kalmaz bisey zaten hastaneden cikmadan tekrar bakiyolar bisey kaldimi dye..isin ehliyse kalmaz merak etme sen
Bnde hep aglamistim onunla son gecemde.o yoktu artik bilyrdum ama yinede orada son kez dryrdu..beni uyutacaklari zaman yan tarafta yeni bi bebek dgmustu hepsi gulduler alkisladilar dogumhanede ama bense ondan ayriliyrdum hayat ne garipndye dsndum o an..sonra uyudum uyandgimda artik yoktu..ama kisa zamnda bana guzel hisler yasatmisti beni guclendrmisti hayata karsi.kopmak cok zor geldi hep derdim insanlar neden bu kadar agliyor daha bi yasanmislik yok dye ama kndi basima gelince anladim neden bu kadar uzulduklerini insan alisiyor..hastaneden ewe geldigimde ona yarasin dye canim cektgi icin yedigim portakal receli wardi onu atamadim ondan kaldi dye baya sakladim..ona baktkca aglamistim..ama rabbim buyuk belkide hastalikli dogacakti bylesi hayrliydi..sende simdi uzuluyrsn normal ama aliscaksin artik sende onu arada hatrlicaksinSaol pamukcum anestezi ile yapılacak benimki de zaten. Biliyorum bir şey hissetmeyeceğim sanırım en çok bebeğimle son gecem ya ondan kaygılı ve gerginim
Muhakkak ki zamanla iyi olacak hayatın olağan akışında bu yoğunlukta kaybolup gidecekBnde hep aglamistim onunla son gecemde.o yoktu artik bilyrdum ama yinede orada son kez dryrdu..beni uyutacaklari zaman yan tarafta yeni bi bebek dgmustu hepsi gulduler alkisladilar dogumhanede ama bense ondan ayriliyrdum hayat ne garipndye dsndum o an..sonra uyudum uyandgimda artik yoktu..ama kisa zamnda bana guzel hisler yasatmisti beni guclendrmisti hayata karsi.kopmak cok zor geldi hep derdim insanlar neden bu kadar agliyor daha bi yasanmislik yok dye ama kndi basima gelince anladim neden bu kadar uzulduklerini insan alisiyor..hastaneden ewe geldigimde ona yarasin dye canim cektgi icin yedigim portakal receli wardi onu atamadim ondan kaldi dye baya sakladim..ona baktkca aglamistim..ama rabbim buyuk belkide hastalikli dogacakti bylesi hayrliydi..sende simdi uzuluyrsn normal ama aliscaksin artik sende onu arada hatrlicaksin
TeşekkürlerAllah sabır versin.
Amin canım o minicik kalpler hiç durmasınCok üzüldüm canım Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın İnsaAllah
Saol hiramcnmmmm bnmmmm çokk üzüldüm çok geçmiş olsun allah sabır versin herşeyde vardır bir hayır de isyan etme inşlh yeniden yeniden tadarsınnn bu heycanıı kelimeler yetersiz kalıyorr işte bazennn
Çok geçmiş olsun.. Ben de 2 gün önce 10 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve gebelik sonlandirildi. genelde bebekte bir anormallik varsa bu durum yaşanırmış.. içini ferah tut, sağlıklı olsaydı bunu yaşamazdık.. Herşeyin hayırlısı veren de alan da Allah...Başından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Allah sabır versin canım, bebeğin seni cennette bekleyecek. Üzme kendini, vardır Allahın bir bildiği... Allah gönlüne göre, hayırlı zamanda tekrar versin inşallahBaşından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Çok üzücü bir durum ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Geçen gün çok sevdiğim bir arkadaşım 22 haftalık bebeği karnında öldüğü için doğurmak zorunda kaldı. O hareketleri hissettikten sonra bu haberi almak ve üstüne ölü doğum yapmak da çok çok zor bir şey. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
_eftelya_ bende de yaygın anksiyete ve panik atak var. İlaç kullanmak panik atağımı tetiklediği için ilaçsız sadece terapiyle panik atağı aştım ama anksiyete tabiki hala devam etmekte. Korkuların bebeğe fiziksel olarak zarar vermiyor ama sen kendini yıpratıyorsun. 40 haftalık hamileliğimde, acaba onu yesem dokunur bebeğime bir şey olur mu acaba bunu yesem bebeğime bir şey olur mu diye diye kustum sürekli. doktoruma her gidişimde bebeğimin parmaklarına kadar tek tek saydırdım. Öncelikli tavsiyem korkunu anlayacak iyi bir doktor bulmalısın. İkinci önemli tavsiyem interneti kendine yasaklaman insan bir şeyler araştırmaya kalkıyor illaki hele anksiyete bozukluğun varsa buluttan nem kapabiliyorsun. Üçüncü olarak da kaderci ol ve hayırlısı böyleymiş aksi halde daha kötü bir durum yaşanabilimiş düşüncesine inanmaya çalış. Son tavsiyem etrafındaki insanlara kulaklarını tıka duyma bile anlattıklarını, söylediklerini.
Valla duyduklarım ve okuduklarım yüzünden her gün başka bir felaket senaryosuyla canımı sıktım hamileliğim boyunca. Arkadaşlarım hamileliğin keyfini çıkartırken ben yatak döşek serum altında yattım. Normalde ayda 1 olan doktor kontrolüne ben haftada 1 başka bir sıkıntıyla gittim ki her şey çok normaldi. Keyifle 40 hafta geçirenler de ben de sağlıkla kavuştuk bebeklerimize yani kendimi yıpratmaktan başka bir şey yapmamışım.Narcoleptic insomniac Söylediklerin gerçekten tam beni anlatıyor.Özellikle internet kısmı.Kardeşim eşime hep der,şu interneti kapattır abi diye.Bıktı benden,endişelerimden,kararsızlıklarımdan :)
Elimde değil,bir doktora gitsem farklı bir terim duysam hemen açıp bakarım,farklı bir ilaç,ne bileyim,en basitinden elimi kessem bakıyorum ne yapabilirim diye.Burada da herkesten farklı şyler duyuyorum,ya benin başıma da gelirse diye sürekli kendimi dinliyorum,yokluyorum :) Bütün felaketler beni bulacakmış gibi...
Beratorium bir an önce kendini toparla,emin ol bir sonraki hamileliğin sağlıklı geçecek.Hayırlı olan buymuş de...
Ben hemen ertesi ay hamile kaldim ama ben kürtaj olmadim ben evde düsürdüm bebegimi sadece icimi temizlediler bi parca kalmasin diye. Doktorumda demisti zaten hic bir sikinti olmaz hamile kalabilirsin diyeKürtaj sonrası nezmn tekrar hamile kaldin yani kac ay sonra tam olarak. Ben bi ay önce ilk bebegimin kalb durmasi nedenile kürtaj oldum ve doktorum üc ay beklememi önerdi bi ay gecti ama ıkı ay daha beklesemmı bılemıyorum.
Canım bende seninle aynı şeyleri yaşadım, üstelik benim ilk yavrumdu.Saolun kızlar destekler için çok teşekkür ediyorum.. Şu an hastanedeyim işlem için bekliyorumdediğiniz gibi sağlıklı değilmiş aksi takdirde zaten bunu yaşamazdık. o benim meşe palamudumdu ( bir ultrasonda aynı ona benzettiğimden öyle seviyordum onu) şimdi veda zamanı. Yapacak bişey yok
Nptiniz durumunuz nasil merak ettim insallah iyisinizdirBaşından beri sıkıntı olduğunu biliyordum aslında ama insan bana bişi olmaz diyor işte bu gün anksiyete bozukluğu sebebi ile yeni açılan bir hastahaneye gittim çok beğenince kadın doğumuna bakmak istedim. Bir süredir devam edebileceğim bir hastane arayışım vardı. Muayeneye girince bebeğimin yedi haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. Tüm hayallerim başıma yıkıldı tabiieşim benden daha kötü oldu. Ne için girdik ne öğrendik. Ne yapalım sağlık olsun elbette ama çok üzüldüm be kızlar. Bir iki gün içinde kürtaj olmam gerekecek. Ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum ondan ayrılmaya
Evet canm oluyorum..Kan pihtilasmasi cikti igne oluyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?