oooooo benim çocuğumun saçına benim haberim olmadan bi dokunsunlar yıkarım dünyaları heralde.
şu borçların bitene kadar sık dişini sonra halledersin zamanlar. biraz büyürler kreşe verirsin veya kendin bakarsın borcun bitince.
tepkini koy haberin olmadan bişe yapmaya çekinsinler
ben burda kimseye ters cevap vermedim sen ters algılıyorsan napabilirim ben tek tek herkese cevap vermeye çalışıyorum elimden bu kadarı geliyor kusura bakma
Sizin gibilerine hem kel hem fodul derler,sanki üzerinize kuma gelmiş gibi kıskanıyosunuz,kayınvalide ya bu,esinizin annesi,o da oğlunu sizden kıskansın o zaman.Ana okulu öğretmeniyim diyosunuz,elinizde mesleğiniz olduğu halde borcunuz bitse çaĺışmayacaksınız yani bu da ilginç..
Size kayınvalidemden örnek vereyim;
Eltimin çocuklarına bakıyor bebeklikten beri, öyle bir kendine bağımlı alıştırmış ki inanamazsınız, çocuk annesine gitmek istemiyordu babaanne olmadan hep ağlıyor asla kimseye yanaşmıyordu, hep babaanne kucağında duruyordu, eltim şehir dışında, kayınvalidem de çocukları da oturduğu yere getirdi 2 ay, eltim ziyarete geldiğinde çocuk anne anne diye peşinden ayrılmadı annesinin..Biraz daha büyüdükçe farkına varıyorlar
Demem o ki kıskanmanız yersiz, siz onun annesisiniz hiç bir güç bu durumu ve sevgiyi değiştiremez..
Tek yapmanız gerekn yanlız kaldığınızda ona sevginizi bolca hissettirin, şevkat gösterin yeter..
1- istifa edip kendiniz büyütün
2- bakıcı tutup maaşı olduğu gibi ona verin.
Bu nasıl şeydir mesafeli olalım ama çocuklarıma bak ha bu arada ben seni kiskaniyorum.
Ben çok ayipladim sizi ikiz bebeklere bakmak zaten cok zor ve kvniz sizin yükünüzu azaltiyor buna rağmen bunlari nasil dusunebiliyorsunuz?
Onun kiymetlisi de size eş olmuş şimdi de evladının yavrularina bakiyor ne var bunda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin
teşekkür ederim içime su serptiniz
Rica ederim, kayınvalidenin tavırları nasıl çocukara aşırı düşkünlüğü var mı merak ettim..
Aahahhaah ne guldum yaaa benim surekli kullandigim kelimetam da konuya yakismis
" aşk-ı sehadet "
Iki yuzlulugun bukadari hem içten ice giciklan hep baksin cocuguna pes ayip ya
tamam herşeyi geçtim neden çocuklarımla ilgili kararlarda benim dediğimin aksini yapıyor
terbiyeni takın iki yüzlü sensin bu ne biçim bir konuşma tarzıı ya güzellikle eleştir ama kimse sana bana hakaret etme hakkını vermez
Dur arkadasim söyle yaziyim gercekten yaptiginiz cok ayip bizim buralarda buna ikiyuzluluk derler eliniz mahkum ise mecbursunuz bunun icin konu mu acilir ha bana sorucak degilsiniz elbette o kiskandiginiz hanim esiniizin annesi beyinize nasil analik ettiyse cocugunuzada zira eder kiskanmayin kiskaniyorsaniz isten ayrilin bak boyle cok daha aciklayici oldu hic hakaret olmadi ...
mecburum ama onun yüzünden mecburum o kadını bana yaptıklarından dolayı asla affetmiyorum gelinine o.... söylediği mecbur olduğum için çocuklarıma onun bakmak zorunda olduğu için hem ondan hem kendimden nefret ediyorum oldu mu
hiçbir zaman onu anne gibi görmedim onu kıskanmadım sadece çocuklarım doğduktan sonra tüm sorunlar ortaya çıktı bu zamana kadar rengini belli etseydi onun için kılımı bile kıpırdatmazdım
bence konu sahibi daha bebeklerine doyamadan işe başlamış.ben işe başladıgımda kzım 13 aylıktı ve ben artık dişlerimi gıcırdatıyordum.yani öyle bezdirmişti ki çocuk beni.doktor bile eşime bir doktora görünsün demişti.
yemeyen bir çocuğum var ve 3 tane büyütmüşüm gibi yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?