bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum

zaten öyle yapacağım mecburen sıkıyorum dişimi
tepkimi koysam bile kendi bildiğini okuyor güzellikle uyardım sertçe uyardım hiçbirinden anlamadı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben burda kimseye ters cevap vermedim sen ters algılıyorsan napabilirim ben tek tek herkese cevap vermeye çalışıyorum elimden bu kadarı geliyor kusura bakma

şu uslübünle bile ortadasın.haklısın ben ters adamım burdaki herkes ters bak yorumlara tersliğimiz üzerimizde....

giraycım yanlışın var ben anaokulu öğretmeniyim demedim ki üstteki yorumlarda bir anaokulunun cevabı vardı sanırım karıştırıyorsunuz

Size kayınvalidemden örnek vereyim;
Eltimin çocuklarına bakıyor bebeklikten beri, öyle bir kendine bağımlı alıştırmış ki inanamazsınız, çocuk annesine gitmek istemiyordu babaanne olmadan hep ağlıyor asla kimseye yanaşmıyordu, hep babaanne kucağında duruyordu, eltim şehir dışında, kayınvalidem de çocukları da oturduğu yere getirdi 2 ay, eltim ziyarete geldiğinde çocuk anne anne diye peşinden ayrılmadı annesinin..Biraz daha büyüdükçe farkına varıyorlar
Demem o ki kıskanmanız yersiz, siz onun annesisiniz hiç bir güç bu durumu ve sevgiyi değiştiremez..
Tek yapmanız gerekn yanlız kaldığınızda ona sevginizi bolca hissettirin, şevkat gösterin yeter..

1- istifa edip kendiniz büyütün
2- bakıcı tutup maaşı olduğu gibi ona verin.

Bu nasıl şeydir mesafeli olalım ama çocuklarıma bak ha bu arada ben seni kiskaniyorum.
Ben çok ayipladim sizi ikiz bebeklere bakmak zaten cok zor ve kvniz sizin yükünüzu azaltiyor buna rağmen bunlari nasil dusunebiliyorsunuz?
Onun kiymetlisi de size eş olmuş şimdi de evladının yavrularina bakiyor ne var bunda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim içime su serptiniz

tamam herşeyi geçtim neden çocuklarımla ilgili kararlarda benim dediğimin aksini yapıyor

Iki yuzlulugun bukadari hem içten ice giciklan hep baksin cocuguna pes ayip ya

Konu Sahibi; Hakarete mağruz kaldığın durumlarda, şikayet butonu var biliyorsun değil mi..

Iki yuzlulugun bukadari hem içten ice giciklan hep baksin cocuguna pes ayip ya

terbiyeni takın iki yüzlü sensin bu ne biçim bir konuşma tarzıı ya güzellikle eleştir ama kimse sana bana hakaret etme hakkını vermez

terbiyeni takın iki yüzlü sensin bu ne biçim bir konuşma tarzıı ya güzellikle eleştir ama kimse sana bana hakaret etme hakkını vermez

Dur arkadasim söyle yaziyim gercekten yaptiginiz cok ayip bizim buralarda buna ikiyuzluluk derler eliniz mahkum ise mecbursunuz bunun icin konu mu acilir ha bana sorucak degilsiniz elbette o kiskandiginiz hanim esiniizin annesi beyinize nasil analik ettiyse cocugunuzada zira eder kiskanmayin kiskaniyorsaniz isten ayrilin bak boyle cok daha aciklayici oldu hic hakaret olmadi ...

bence konu sahibi daha bebeklerine doyamadan işe başlamış.ben işe başladıgımda kzım 13 aylıktı ve ben artık dişlerimi gıcırdatıyordum.yani öyle bezdirmişti ki çocuk beni.doktor bile eşime bir doktora görünsün demişti.
yemeyen bir çocuğum var ve 3 tane büyütmüşüm gibi yordu

mecburum ama onun yüzünden mecburum o kadını bana yaptıklarından dolayı asla affetmiyorum gelinine o.... söylediği mecbur olduğum için çocuklarıma onun bakmak zorunda olduğu için hem ondan hem kendimden nefret ediyorum oldu mu

hiçbir zaman onu anne gibi görmedim onu kıskanmadım sadece çocuklarım doğduktan sonra tüm sorunlar ortaya çıktı bu zamana kadar rengini belli etseydi onun için kılımı bile kıpırdatmazdım

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah yardımcın olsun.inşaallah bir şekilde rahatlarsın

evet bişrde bu var çocuklarımı 2.5 aylıkken bırakıp işe gelmeye başladım bu nasıl bişidir tabii bazıları için herşey güllük gülistanlık olduğu için anlamıyorlar anlamasınlar allah benim durumuma da kimseyi düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…