Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya

Son düzenleme:
kide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor.
Yav he he deseydin.
Kaç yaşında bunlar 18-19?
Bayaa çocukça hareketler çünkü.
Öyle bi foto paylaşırsa "canımm bizim çocuğu evlat edindin de haberim mi yokk:)" yaz yorum olarak.
Gıcık bi durum cidden.

Sizden izinsiz nasıl kızınızın fotoğrafını paylaşabilir?
Bence şimdi arayın ya da mesaj atın lütfen o fotoğrafları siler misin izin aldın mı benden diye. Herkes haddini bilsin. Yeğenlerim o aldat güzel videoları var paylaşmak istiyorum ama ablalarıma yengelerime sormadan asla paylaşmam. Ki genelde paylaşmıyorum zaten.

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
Size sormadn çocugun fotosunu koyamaz rahatsız olduysan kaldırttır.
İlişkiyi karsılastırması komik. Hele sizi gününüze gelsinler o zaman kıyaslasınlar
Peki de gec
Doğum gününegcagormakgzorunda değilsin. O gün de annecilik oynarsa sinir olursun ayrıca aileden değil henüz

Sildir ,hangi hakla bebegini koyuyo internete, kardesinle evli olsa bilekoyamaz,ha kardesim yok ama olsa evimegelmeyin derim ve kizdan resimleri sildirir ve uzaaaaaaak dyrurym , ben gicigimdir o konuda:) annesine beni tercih etti demek ne ya ,bi laf sokamadib mi:) gecici geliyor sana hicbisey annenin yerini tutmaz,kaybolsun!!!

Onlar bir evlesinde hayirlisiyla o zaman görün. Kavgasiz tartismasiz ev mi var. Tabiki saygi cercevesinde . Bunlarin evliligin tuzu biberi oldugunu anlatin. Benim abimde benden sonra evlendi. Gelinimizi cokta severim. Oda benim bebegimi boyle sever. Suan onlarda bebek bekliyor . Ve beni yeni yeni anliyor . Bana daha cok guluyor oglum diye sever hep. Ama zamanla astik anlatiyorum.artik yanimda solememesini kiakanclik degil sizinki benxe annelik böyle bisey

Ben olsam fotoğrafların altına tek tek yorum yapardım hatta kendi bebeğim olduğunuda belli ederdim kızı yğz yüze gördüğüm ilk anda da uyarırdım. Böyle bir şey olamaz. Saçmalığın daniskası. Erkek kardeşinizinde sevgilisiymiş alt tarafı kibar olayım falan demeyin bence kızın psikolojik sorunları var

Tüm arkadaşlara katılıyorum cocugunuzun resimlerini koymasından rahatsız olabilir bunu da dile getirebilirsiniz de.....ben sizin eşinizle olan her problemi bilmesine takıldım?

Back
X