Bebeğimi sevmemeli miyim? Böyle saygı olur mu?

ne kadar sıg bı zıhnıyet bu sasarım hep
Allahın verdıgı en guzel en özel hedıye evlat
ve bır ebeveynın ona sunabılecegı en degeri şey:Sevgisini sunmak!
kalk bunu saygıyla usul erkanla adap edeple ilişkilendir ayıpla
var mı böyle bişey ya..sevgısız buyur mu insan
hiç yavrusnu sevmeden anlasılır mı anne ya da baba oldgun
kendı kendımıze dar etmek ıcın kurallar uretmekte ustune olmayan bır toplumuz pes
bosuna mı demıs buyuklerımız o zaman sevelım sevılelım bu dunya kımseye kalmaz dıye
kı insanın tabıatına bahsedılmıs en kıymetlı özellıkken sevmek ve sevılmek
ne dıye mahrum edelım kı kendmızı

ona buna bakarak calmayn hıc bosuna vaktınızı bırbırnzden..evladınızı sevebılmek ıcın ne kadarlık bı sureye sahıp oldugunuz bellı mı sankı..her an her dakıka dolu dolu gecmelı sevdıklermze adanmıs sevgılerle..belkı de son olablır kımbılır hıssıyle..nıye saygı masalına kanıp kacıralım o vaktı de..:asigim:a.s.

canım babacm da anlatrdı eskılern bu yuzden uzaktan uzaga sevdıgını..kendısı dermıs ben böyle olmayacagm..nıtekım koca dana olmamıza ragmen kucagndan sırtndan ındırmez..her zaman her yerde sonsuz sevgısıyle kucagı acıktır bıze..ıyı kı de böyle..bu cok buyuk bır nımet ınsanoglu ıcın..kıymetnı bılelım bence..

Eskiden öyleymiş tabi.

ama artık daha farklı,kafana takma sende,cevapta verme bence.

Bende mesela hala nısanlımın babasına kendı babamın yanında seslenemem,amca derım.utanırım yanı.;Bebeğim oluncada öyle şirinlikler yapıp göstere göstere sevemem galıba,bılmem ınsan utanıyo işte.Ben bazen abımın yanında nısanlımdan bahsetmeye bıle cekınıyorum,onu sevdıgımı bılıyor dıye lülülülülülü

abartıyorum belkı ama öyle..:1closedeyes:

bence ne kendini üz,yıprat, nede senin gibi düşünemeyen kim olursa olsun diğer insanları. Olarda öyle görmüşler. Doğru bulmuyorum.Saniyelerin hesabını yapıyoruz, yavruşumuzu öpüp koklamak için. BU günlerimiz geri de gelmeyecek. Her anın tadını çıkart

yaşlılar işlerine geldiklerii gibi davranıyorlarr....yeni evlilerde gerdeği merak ederler utanmadan haber alırlar beklerler..onu bide herkese yararalar iş olmuş diye ama hamilemi oldun saklicaksınnnnn çokkkk ayıppppppp ne zihniyett amaaaa
bikere düğüne gidiyorduk sözlümün kuzeninin..dedimkii arabada ayy dedim sedefte ( gelin ) ne heyecanlıdır şimdi dedim gelini almaya giderken bukadar söyledim..
görümcem yanımda bacağımı sıkıyo sus diye döndüm ne var dedimm kayınpederimi gösterio hala sus diyo dedimki çok fesatsın aklından ne geçiyosa napim dayanamadım:1closedeyes:

herşey bitti artık saygı bumu kaldı çocugu büyüklerin yanında sevmektemi saygısızlık oluyor......
ne yapalım dövelimmi.......
bazı adetleri anlıyamıyorum ........bazı adetler....milattan öncede kaldı.........
bu davranışın saygıyla ne ilgisi varsa artık.............
saçma........

Çocuk benim,keyif benim
Dilediğim yerde severim çocuğumu
Bunun adı saygısızlıksa şayet
Sanırım ben saygısız biriyim

Sacmaligin daniskasi..cocugmu sevmek saygisizlik oluyor he??

Ben Anneanneden ziyade kizkardeslerine hayret ettim dogrusu...benimde ikitane kiz kardesim var bana anneannem öyle birsey dese benden evvel onlar yapistiridi cevabi..

Böyle saygı olmaz ! Sevmek kadar güzel bir şey , onu ifade etmek ve göstermek kadar büyük sanat var mı acaba ...

Yavrunuzu doya doya sevin lütfen , kimseye aldırış etmeden , tamamen özgürce ..ınanın 20 yaşına da gelse , 50 yaşına da ,o sevginizi ve sarılmalarınızı unutmaz , hep o sevginizle sevgi dolu kalır...

canım eskiden öleymiş annem anlatırdı seni sevemezdim derdi çocuk sevmek ayıpmış büyüklerin yanında yani bunlar eskidenmiş artık boşver takma kafana oluşunuda sev öp kokla benim içinde öp canım .

bence de bu yuzden öyle söylemıstır
yoksa bebek sevılmez mı ben hıc duymadım öyle bır sey,
sev mıncıkla ayol nolcak, hihoyyyt
ananenı de sev ama gıt onun yanına ananesı bak ne seker de derken ananenı de öp sev
gunah onun da sevılmeye demek ıhtıyacı var ondan asabıyet yapıyor olabılır...
sev kız, kımın ananesı yaşıyor kı bu devrde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…