İyi geceler ,
Henüz 10 haftalık hamileyim , bir düşüğüm olduktan sonra planlı ikinci gebeliğim ve çok şükür her şey yolunda ilerliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
İçime dert olan konum , henüz doğmasına aylar olmasına rağmen şimdiden gözüm korkuyor, bencil biri değilim fakat kv hemen her bebek konusunda açıldığında onu şöyle yıkayacam, onu alıp her gün gezdircem,ona bunu hazırlar sunu yapar şunu alırım vs vs gibi hayaller kuruyor, hevesini anlıyorum fakat yapacagım bir şeyi sorduğunda evet dediğimde ben de yaparım bende ederim tarzı konuşuyor yani her an her şeyini bebeğimin onunla paylasmamı , onu kendisinin büyütmesini istiyor. Altlı üstlü olmamıza rağmen cok sık görüşmesem de her gördüğümde aynı konu ve şimdiden bunalmaya başladım ,ben çok bir şey bahsetmesem bile o illaki konuyu açıyor , doğumdan sonra beni bunaltır hatta depresyona sokar diye bile korkar oldum, takmayım diyorum ama elimde değil , hayalini kuruyor onu da anlamaya çalışıyorum ama bazen benim cocugum hakkında asla yapmam dediğim şeyleri yapacam ben diyerek anlatıyor . Bazen önünü kesiyorum bazen sessiz kalıyorum . Nasıl olsa annesi benim kimse ben kadar sahip çıkamaz ben istemediğim sürece söz hakkı olamaz diye ama içten içe de kendimi yiyorum . Nasıl umursamam bu telaşımı nasıl yenerim sizden , tecrübe etmişlerden öneri bekliyorum . Doğduktan sonra anne baba istemedikçe ısrarcı olan insanlarla nasıl başa çıkarsınız veya çıktınız bilmek istiyorum .