bebeğimi tebrik bile etmediler

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
3.bebeğime hamileyim.henüz kimse bilmiyordu.netleşene kadar söylemeyecektim ama eşim bir şekilde mecbur kalıp kayınvalideme söylemiş.kontrole gidecektik.kayınvalidem demiş nereye .doktora demiş eşimde kim hasta demiş .eşimdr yalan söyleyemez .çocuklar hasta diyememiş .öyle işte napıcaksın deyince ısrarla sormuş.eşimde eylül hamile demiş.pek tepki vermemiş.sever aslında beni yani en azından bir şaşkınlıl bir sevinç belirtisi dahi göstermemiş.yaklaşık 10 gün oldu .beni hiç aramadı.doğrumu varmı varsa hayırlı olsun demedi.neden böyle yaptığına anlam veremedim.geçen hafta da görümcem öğrenmiş .onunla da aram çok iyidir.o da aynen hiç aramadı.çok canım sıkıldı bu duruma .içimde ister istemez bit soğuma oldu onlara karşı.severdim halbuki ama şimdi ne gitmek geliyor içimden ne aramak.sizinle paylaşmak istedim..

üçüncü çocuk diye heyecanı kalmamıştır, ben bir kötülük göremedim belki de sıradanlaşmıştır bu durum, çünkü yengem de üçüncü çocuğa hamileyken bende öyle bir tepki göstermedim, yanımdalar diye hayırlı olsun demiştim. bence soğunucak bir durum yok

Hayırlı uğurlu olsun canım. .
Boşver. .
Belki eşin söylediğinden haberin yok sanmıştır..
Sanmıyorum torunu sevmez mi insan :)

Ben de sunnet yaptim.Halalari tebrik etmedi.Daha 1 kisi altin takmadi.Annemler 2000 tl ps4 aldi...Amcasi bende yatili misafir ve almanyadan geldigi halde bir ufak hediye dahi almadi.Cook da fifi...neyim eksildi? Yada kocamin kabahati ne? Kim naparsa kendine yapar canim.Kimsenin bu gibi tavirlariyla keyfimi aslaaaa bozmam.

Sizden söylemenizi beklemiş olabilirler.

Belki siz haberleri olsun istemiyorsunuz, onlar da öğrenmemiş gibi yapıyorlardır.

Siz onları önemseyip "annecim, yeni torunun geliyor" deseydiniz eminim farklı bir tepki alırdınız. Siz onları kaale almamışsınız gibi düşünüp onlar da size kırılmış olabilirler. Kayınvalideniz konu açsa, derdi ki, gelinim neden vermedi bana müjdeyi. Kadın kadına söyleseydi, ben de haberi oğlumdan almasaydım keşke.

Üzmeyin kendinizi. Belki ilk ağızdan duyunca söyleyeceklerdir , iyi düşünelim iyi olsun Tebrik ederim , hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim.

Aman benimki dogdu hastanede kaldik bebek 6 aylik oldu hala tebrik etmediler cokta tin en son takacagim sey onlarin tebrigi....

ikinci bebeğimide aynı şekilde öğrendiler .o zaman telefon üstüne telefon .akşamına pastayla geldiler.ama bunda niye böyle davrandılar.2.yide tesadüfen öğrenmişlerdi.benden duymadıkları için alınacaklarını sanmıyorum..çok kırıldım..

Sen söyleyene kadar bilmezden gelip hevesini kaçırmamak için susmuş oalbilirler ya da onlar sana eşinden öğrendik deseler eşinle aran bozulur diye senden bekliyorlardır. Ara bi anne haberim var sana hamileyim de, ilk defa duymuş gibi mi yapacak bakalım. :)

Allah razı olsun.tanımayan insanlar bile burdan tebrik ederken 10 yıllık gelinlerine bir hayırlı olsun denmemesi çok üzücü..

Sizin arayıp söylemeniz gerekmez mi? Belki de eşinizin saklamaya çalıştığını anlayıp, eşinizin sizden habersiz ona söylediğini düşünmüş olabilir. Oğlunu zor durumda bırakmak istememiştir arayarak.

Doğru olan zaten aramanız ve haber vermeniz.

arkadaşlara katılıyorum. sormasam söylemeyecekler demek ki diye düünmüştür.

diğer bebeklerinizde de böyle mi oldu

Ondan saklamanıza kırılmış ve de kızmıştır.
"bana da mı el muamelesi yapıyorsunuz?" diye.
Aranızda sorun yokmuş, ben başka bir şey olduğunu sanmıyorum.

ben bile unuttum bak konuna yazarken

hayırlı olsun miniğin... sağlıkla ve huzurla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…