- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
senin gizlemek istediğini düşünmüşlerdir belki eşin de ısrar ettiklerinde söylediğine göre. senden öğrenince verirler elbet güzel bir tepki. hassas dönem olduğu için sanki alınganlık etmişsiniz gibime geliyor.3.bebeğime hamileyim.henüz kimse bilmiyordu.netleşene kadar söylemeyecektim ama eşim bir şekilde mecbur kalıp kayınvalideme söylemiş.kontrole gidecektik.kayınvalidem demiş nereye .doktora demiş eşimde kim hasta demiş .eşimdr yalan söyleyemez .çocuklar hasta diyememiş .öyle işte napıcaksın deyince ısrarla sormuş.eşimde eylül hamile demiş.pek tepki vermemiş.sever aslında beni yani en azından bir şaşkınlıl bir sevinç belirtisi dahi göstermemiş.yaklaşık 10 gün oldu .beni hiç aramadı.doğrumu varmı varsa hayırlı olsun demedi.neden böyle yaptığına anlam veremedim.geçen hafta da görümcem öğrenmiş .onunla da aram çok iyidir.o da aynen hiç aramadı.çok canım sıkıldı bu duruma .içimde ister istemez bit soğuma oldu onlara karşı.severdim halbuki ama şimdi ne gitmek geliyor içimden ne aramak.sizinle paylaşmak istedim..
3.bebeğime hamileyim.henüz kimse bilmiyordu.netleşene kadar söylemeyecektim ama eşim bir şekilde mecbur kalıp kayınvalideme söylemiş.kontrole gidecektik.kayınvalidem demiş nereye .doktora demiş eşimde kim hasta demiş .eşimdr yalan söyleyemez .çocuklar hasta diyememiş .öyle işte napıcaksın deyince ısrarla sormuş.eşimde eylül hamile demiş.pek tepki vermemiş.sever aslında beni yani en azından bir şaşkınlıl bir sevinç belirtisi dahi göstermemiş.yaklaşık 10 gün oldu .beni hiç aramadı.doğrumu varmı varsa hayırlı olsun demedi.neden böyle yaptığına anlam veremedim.geçen hafta da görümcem öğrenmiş .onunla da aram çok iyidir.o da aynen hiç aramadı.çok canım sıkıldı bu duruma .içimde ister istemez bit soğuma oldu onlara karşı.severdim halbuki ama şimdi ne gitmek geliyor içimden ne aramak.sizinle paylaşmak istedim..
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.3.bebeğime hamileyim.henüz kimse bilmiyordu.netleşene kadar söylemeyecektim ama eşim bir şekilde mecbur kalıp kayınvalideme söylemiş.kontrole gidecektik.kayınvalidem demiş nereye .doktora demiş eşimde kim hasta demiş .eşimdr yalan söyleyemez .çocuklar hasta diyememiş .öyle işte napıcaksın deyince ısrarla sormuş.eşimde eylül hamile demiş.pek tepki vermemiş.sever aslında beni yani en azından bir şaşkınlıl bir sevinç belirtisi dahi göstermemiş.yaklaşık 10 gün oldu .beni hiç aramadı.doğrumu varmı varsa hayırlı olsun demedi.neden böyle yaptığına anlam veremedim.geçen hafta da görümcem öğrenmiş .onunla da aram çok iyidir.o da aynen hiç aramadı.çok canım sıkıldı bu duruma .içimde ister istemez bit soğuma oldu onlara karşı.severdim halbuki ama şimdi ne gitmek geliyor içimden ne aramak.sizinle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?