bebeğimi tebrik bile etmediler

Sizin söylemenizi bekliyorlardır. Üzulmeyin yok yere. Siz soyleseydiniz buna rağmen hayırli olsun demeselerdi anlardım ama şu an gereksiz yere üzüldüğünüzü düşünüyorum. Hayırli olsun,saglikla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi

tesadüfen öğrenmişler sizin ağzınızdan duymamışlar belki kırılmışlardır.

Bence eşine zorla sorup öğrenmiş ya, sakladın sanmıştır.senin arayıp hamileyim demen gerekirdi. Aranız iyiyse sıkıntı yoksa ndn sevinmesin ki.bence haklı olarak senden beklemişler.biz çok samimi değiliz ama çok istiyorlardı ben ilk öğrendiğimde arayıp müjde verdim çok sevindiler.onlarda senden beklemişlerdir.ayrıca gelinlerimizle aram cok cok iyiyidir.onlarda arayıp bana müjde vermeseler bende aramam.önce onlar arasın müjde versin derim

senin gizlemek istediğini düşünmüşlerdir belki eşin de ısrar ettiklerinde söylediğine göre. senden öğrenince verirler elbet güzel bir tepki. hassas dönem olduğu için sanki alınganlık etmişsiniz gibime geliyor.

yaa canım sanki benimkiler arayıp tebrik etti. çıkarı olunca herkes arar nedense

Eşinizden öğrenmişler sizden değil belki de öğrenilmesini istemiyordun diye arayıp tebrik edip bildiklerini belli etmek istememişleridr ki bence de kendin demeliydin 3. çocuğunmuş zaten hani ilkte değil neden saklıyorsunuz ki anlamadım kaç haftalık olmuş aranızda bozuk değilmiş önünde sonunda öğrenmeyecekler mi neden saklanır anlamıyorum yakın aile fertlerinden belki de bozuldular siz demediniz diye olamaz mı. Hem saklıyorsunuz sonra eşiniz dedikten sonra da aramalarını bekliyorsunuz her kaynana bozulur buna.

Ben kaynana olsam torunumu giderayak söylemelerine kırılırdım.

Ben hiç hamile olduğunu duyduğum birkişiyi arayıp tebrik etmedim yav. Görürsem hayırlı olsun derim. ama en yakınlarımı bile aramamışımdır bu yüzden o yüzden helede 3. çocuksa çok anormal gelmedi ..( Belki kendimde böyle şeyler beklemediğimden )

Hayırlı olsun canım.
sen ara konuş yine böyle devam ederlerse soğuk soğuk sende onlar gibi yaparsın mesafe koyulmalı böyle yaparlarsa çünkü. kendini üzme bebişini düşün değmez gerçekten.

3.çocuk o yüzden extra bi sevinç göstermemeleri doğal diye düşünüyorum.

birde siz müjde vermemişsiniz zorla öğrenmişler gibi olmuş. belkide onlar kırılmıştır:)

benim ilk gebeliğimde beni de kimse aramadı bende kimseyi aramadım valla. siz konuyu açana kadar bunu hiç düşünmemiştim.

Bence sizin gidip söylemenizi beklemişlerdir.Yoksa siz diyorsunuz ya aramız iyi diye niye durup dururken böyle bir şey yapsınlar ki?Siz gidip bir konuşun bence araya buzlar girmeden.

Şimdi ne alaka diyeceksiniz ama bende ayağımı kırdım 20 gündür alçıda.Kayınvalidem 10 dakika geçmiş olsuna gelmedi.Bende alınıyordum sizin gibi düşünüyordum .10 yıllık gelinim şu yaptıklarına bak diye.Ama şimdi diyorum ki , canları cehenneme. Onunda hastalığı olur , kapısından geçmem.Sizde gördüğünüzde soğukça davranıverin.Tebriklik bişey olursa görmezden gelin söylemeyin.En önemlisi önemsemeyin.

Sizden duymadiklari için kirilmislardir bence..

çok haklsınız böyle şeyler pat diye söylenmez ki konu sahbı de netleşmesını ,emin olmayı beklemiş doğal olarak...
bu olayı takıp kendinzi üzmeyin yeri zamanı geldiğince usulünce söylersnz, ve bilerek bir söylememezlik olmadığını belirtirsinz.
insan gerçekten hamıleyken bazı şeyleri beklıyor

Devlet sırrı gibi saklansa bende tebrik için aramam
Sen saklamak istiyorsun diye haberim yokmuş gibi yaparım
Senden duyunca tebrik ederim
Sıfatları kayınvalide ve görümce diye art niyet aramayın binbir dereden su getirip ceyaplayan eşiniz sonuçta

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Siz söylemediginiz icin bende olsam tebrik edemezdim. Paylaşmanizi beklerdim. Pot kirmis olmamak adina.

Aman tınlama keyfine bak, hayırlı uğurlu olsun canım.
Bence bozuntuya verme

neden sakladın ki diyenler olmuş.saklamadım ki .henüz ben bile bebeği görememişken onlara müjde hamileyim diyemezdim.henüz ortada daha kese var ama kayınvalidem keseden meseden anlamaz .ona hamile deyince karnında bebek var olarak düşünür.yeni nesil terimlerden pek anlamaz o..
nitekim bugün yakınımda bir yere gelmiş .tesadüf bu ya konuyu açtığım güne denk geldi..bana uğradı.hiç konusunu etmedi..çay koydum.onca ordan burdan konuştuk.hiç açmadı.gayet keyifliydi.hiç kırgın gibi bir hali yoktu.öptü etti..bende bişey demedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…