bebeğimi tebrik bile etmediler

Bence de sizden beklemişlerdir. Yoksa aranız iyiyken neden demesinler ki hayırlı olsun diye. Eşin direk dememiş sonuçta, annesi sordukça söylemiş hamileliğini. Senin sakladığını düşünüp, onlarda açık vermek istememişlerdir. Sen onlara bir söyle bakalım, sonra sana derler hayırlı olsun.

yeni eltim için mobilya bakılacaktı .biz hem onları götürüp hemde oradan doktora gidecektik.kayınvalide eşimr demiş ki baban da gelecek eşim demiş arabada yer yok .nasıl yok demiş kayınvalide saymış gelenleri.eşim eylülde geliyor deyince o neden geliyor (kızım küçük onunla gelmem diye düşündü heralde) demiş .eşimde doktora gitcez deyince ortaya çıkıyor .haliyle kayınpederde öğreniyor.o gün o da geldi bizimle o da bişet demedi..baba kız gibiyizdir aslında ..

hayirli olsun cnm bebegin.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..belki senden duymk istiyodur..esinin soylemesnden rahatsz olursun diye bilmiyomus gbi davraniyo olabilir..oyle degilse bile bosver hic takma..hicbseyin senin suanki mutlulugunu bozmasina izin verme ..

aranız çok iyi madem bence siz arayın bi hal hatır sorun .. tavırlarını ölçün ona göre ufaktan yumuşak bi şekilde siteminizi dile getirin.. mesela " nasılsınız anne ne var ne yok hiç sesin çıkmıyo ne zamndır merak ettim sizi bu arada bi torun daha geliyo size gerçi eşim söylemiş ama" gibi..
eşim derken eşinin adını söyle işte ..hatta bence hemen ara hadi sonra bize yaz..
kız bunda bişe yok sıkma canını seviyolarmış seni madem

Gelinn birazcik simarik ve nazli olani makbuldur.Ben bazen sakayla karisik bazen de sirnasip her seyi soylerim kv...ne diye icime atayim

İcinde biriktirdigin her sey ciltte kirisik, ruhta karisik yapar cicim

Bu arada fark ettim de eşin de maşallah ne var ne yok aktarmış sana
benimkinin ağzında cımbızla alırım lafı ayol

kayınvalidem öyle küçük detaylara takılan biri değildir .pat pat söyler herşeyi .hatta arayıp kızmasını beklerdim .neden söylemedin bakim diye..ben evde test yaptım ,çıkınca kan testi yaptırdım onda da çıkınca doktoruma gittim .ama henüz yeni olduğu için kese yoktu daha .işte o gün keseyi görmeye gidiyorduk .yani çok çok erkendi daha .

eşim benim kızacağımı düşünerek binbir güçlükle söyledi bana.geldi akşam .ben bişey yaptım dedi :) ne yaptın dedim.anneme söyledim dedi.küçük kızım henüz 1 yaşında olduğundan ne bu acele demelerinden korktum birazda ondan söylemedim.bende dedim ee annen ne dedi deyince anlattı işte..

aslında kayınpederim istiyordu.öyle laf arasında çok çocuk iyidir.bu malı mülkü kime bırakıcam derdi hep.2 benden 2 eltimden 4 kız torunları var.bi tane de erkek olsun diyip duruyorlardı ama tepkisiz kaldılar..

Bizimkiler de ilk öğrendiklerinde pek umursamadılar. Sonra belki erkek olur diye erkek toruN hayalleriyle sık sık aramaya başladılar. Şimdi kız olduğunu öğrenince tekrar kesildi aramalar
Nezdinizde butun hamisleri tebrik ederim.Hepinize saglikli dogum, hayirli bebis dilerim

Bence 3. çocuk olduğu için şaşırmamıştır. Diğer ikisine şaşırdıysa bunu es geçmek istemiştir.
Yani bu takıpta büyütülecek birşey değil. Sizi sevdiğini yada sevmediğinide göstermez.
Belki onun canı birşeye sıkkındır soramamıştır arayamamıştır

Belki kız olur diye düşünmüştür o an ve üzülmüştür. Yani erkek sitediği için söylüyorum bunu.
Takmayın ya sallayın gitsin

ne bileyim ya .gerçekten 3.diyemi istemiyorlar acaba .ilk bebeğime 1.5 yaşından sonra kendi isteğiyle annem baktı ben çalıştım o 6 yaşındayken doğurdum 2.bebeğimi ve işi bıraktım .büyüğüm ilkokula başlamıştı çünkü.birinin okulu bebeğin bakımı derken iş hayatımı sonlandırdım.35 yaşındayım ve 3.bebekle beraber defteri kapatıp onları büyütmek istiyorum.kimseden beklentim yok.çalışmayacağım da artık.üzülecek bir durumları olmaz yani..

O mal mülk kızlara bırakılmıyor muymuş?

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz :)
Eşinizin ağzından zorla lafı aldığı için
Kırılmış olabilir
Sizin söylemenizi de bekliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…