Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Bubiraz da guven meselesi ama ben yanildim.

Cocuk olduktan sonra sinemanin luks oldugunu anlayan biri cikmis benim gibi sukurler olsun.

Acaba çocuğu incitecek bir şey yaptığı için mi çok sık arayıp sonrasında aramadı bile. Hani bebektir bi ağlamaktır tutturur korkarım panik olurum arayıp gelin derim E hadi panikten sıkıştırırım hadi nerdesiniz diye ama sonrasında ertesi gün falan mutlaka arardım ben olsam, hatta kusura bakma ama susturamayınca panik oldum derdim. Çok kaçamak oynamış, annelik içgüdülerim bana bunu düşündürdü. Yerinizde olsam kesinlikle soğuk davranır mesafe koyardım çünkü 20 gün aramaması beni çok kırardı bu olay üstüne. Onun doğumu ve sonrasında da asla kendimi kullandırtmaz resmi olarak görevimi yapar çekilirdim. Çok vahim durumda benden bir iki yardım isterse bebeğinin hatrına yapardım.

Bence tek hata annesi kardeşi vs varken bırakman

Her kafadan bir ses çıkmış, bak çocuğa bakamıyorsun kendininkine nasıl bakacaksın demiş iyice germişlerdir kadını

Susmayınca da elin çocuğu sorumluluk almayalım çağır annesini vs baskısı olmuştur

Yalnız olsa sizi arayıp çağırmazdı bence

Ama sonra özür dilemeye aramalı idi mesafe koyun olsun bitsin

El kadar çocuk bırakıp gidilmez hele de arkadaşa yani
Sinema çok mu önemli evde film izleyiverin
Çocuk ağlayınca panik olmuştur susturamadığında
Bence abartılcak bişey yok

Cocugumun vucudun . Baktim dokundum aglamadi hic bisey de yoktu, bunlar dursn cocuguarsafa koyup zorla uyutmaya calismis. Keske herkes sizin gibi dusunse.

Bende eve geldim beni bi aramasni beklerdim

On fokuz ay cocuk hic tv gotr!edi . buna inanmam sahsen . on dokuz ay cocuk uyandi agladi yemek yedi hep tv kapaliydi oyle mi. Boyleyse tebrikler.

Cocuk olduktan sonra sinemanin luks oldugunu anlayan biri cikmis benim gibi sukurler olsun.

hahah lüks tabi en son hangi filme gittiğimi bile hatırlamıyorum.. geçen küçüğü ikna edemedim sinemaya gitmeye abisiyle babası gitti iyi bir dinazor filmine ona bile razıydım oysaki neyse yaza buz devri 5 geliyormuş o zamana kadar umutluyum

çocuğum 1 buçuk yaşına geldi daha kendi anneme bile bırakıp bi yere gitmedim mecbur kalmadıkça. arkadaşa bırakmak nedir.
Ayrıca daha hamileymiş. çocuğu yok. Çocuk bakma konusunda tecrübeli bile değil kadın panik olmuştur. ben olsam bende arardım heralde. Kaldı ki çocuğum bu yaşa geldi. Çok ağladığı zamanlarda eşim hala panik olur..

ne kadar cok takıldıniz tv ye...cok abartmadikca cok sorun yaratacagini düşünmüyorum..mesela benim cocugumun dil gelisimine epey katkisi oldu ozellikle izlemesine izin verdigim cizgi filmler var guzel konusan karakterlerle...

Bende ayni senin gibi dusunuyrm. Bari bi arasaydi.

ne kadar cok takıldıniz tv ye...cok abartmadikca cok sorun yaratacagini düşünmüyorum..mesela benim cocugumun dil gelisimine epey katkisi oldu ozellikle izlemesine izin verdigim cizgi filmler var guzel konusan karakterlerle...
Aynen katiliyorum sana . vatan millet sorunu oldu.

Annem gelecek uc cocuga bakti seninkine de. Beraber bakariz ne olacsk kardesten oteyz iki saatin lafi olmaz dedi kendisi. Bende guvrnmesem birakmazdm.

Hadi insallah

Ne oldu arkds,bu ne zevkine duskunlk,yazik degilmi el kadar bebegi birakip sinemaya gidiyorsunuz,oldunuz mu. 2-3 yil da gtmeyiverin

Cok haklisin . insan tabiki kiriliyo. Ama insanlsr. En ufak seyi bile o kadar buyutuyo ki. Kisi basins gelmeyen seylere oyle guze . Kirici yorumlar yapabiliyo ki anlamiyrm.

Bebeğinizi bakım için birkaç saat arkadaşınıza bırakmanızda hiç bir tuhaflık yok. Ama arkadaşınızın davranışları ciddi ciddi sinir bozucu. Yapma dediğiniz gereksiz şeyleri yapması, yolda gelirken bile sürekli sizi mesajla, telefonla taciz etmesi filan... hayır yani, 10 kere arayıp çocuk durmuyor neredesiniz diyince uçacak mısınız... yoo, canınızı sıkmaktan başka bir şey yapmamış. Hem mantıksız, hem sinir bozucu.
Siz daha iyi bilirsiniz ama, bu arkadaşınızın sizi çekememesi gibi bir durum mu var ki? Bana iyi niyetli gelmedi çünkü. Kasten sizin gününüzü rezil etmek, canınızı sıkmak için planlı yapmış olsa bu kadar olurdu çünkü. Ben olsam bu kişiyle görüşmezdim bir daha. Tahammül edemem bu tür insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…