• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi yeni kaybettim ve hamile olan eltime bakıyorum ne acı

arkadaşlar hepinizin duaları için çok teşekkür ederim allah razı olsun
dediğiniz gibi rabbim karşılıksız iyiliğimin mükafatını verdi galiba ve dün hamile olduğumu öğrendim
şimdilik kimsenin haberi yok ve eltim doğum yaptı geçen hafta şimdi de gayet iyi o yüzden bu akşam gidiyorum

beni kimse de yanlış anlamasın memnuniyetle kaldım yanında ama normalde ondan 15 gün sonra da ben doğum yapacaktım bunu düşündükçe üzülüyordum yoksa başka şikayetim olmadı diğer insanların beni düşünmemesi ve beni burda kalmaya mecbur etmeleri de çok canımı sıkmıştı

ama dua ederken hep allahım yaptığım işten razıysan ve ben bunu gerçekten karşılıksız yapıyorsam bana da tez zamanda bi bebek nasib et diye dua ediyordum

çok şükür...

dediğiniz gibi rabbim karşılıksız iyiliğimin mükafatını verdi galiba ve dün hamile olduğumu öğrendim
şimdilik kimsenin haberi yok ve eltim doğum yaptı geçen hafta şimdi de gayet iyi o yüzden bu akşam gidiyorum

Allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin canim...

Biz kullar ihlasli ve temiz bir kalb ile diledikce rabbimiz asla dualarimizi geri cevirmez...
Helede bu mübarek günlerde...

Hayirli ugurlu olsun canim:1hug:

cok sevındım.
hayırlısı ıle kazasız belasız kucagınıza almak nasıp olur ınsallah..
daha erken ama kımseye demeyın bebegı..:nazar:

çok güzel yaaa
allahım çok büyük işte
ne kadar temiz kalpliymişsin
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
bizler için dua edermisin güzel kalpli anne

canım nasıl sevindim anlatamam..
Allahım gönlüne göre vermişş
hayırlsııyla dünyaya getir insallah..

çok zor olmalı..
onu görünce nasıl üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum
Rabbim sizede tez zamanda gönlünüze göre bir evlat nasip eder inşallah

aaa son yorumu okumadım ve çoook sevindim
inşallah sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın canım çok sevindim tebrikler

inşallah bebeğinizi kucağınıza sağlıklı bir şekilde alırsınız (:

ayy nasıl sevindim allahım büyük işte sizede sağlıkluı huzurlu bi bbek nasip etsin darısı başıma bende çok istiyorum ama korkuyorum çalışıyorum bebeğime yeterli zamanı ayıramamak tan hayırlı arkadaşalr

ah canim allah sana sifa versin, mevladan ümit kesilmez inan allaha sigin .....
senin eltine baska bakacak insan yokmu ya snei düsünen yokmu, ya esin?
esin seni düsünmüyormu? sen uzanip dinlenmen lazim iken allah göstermesin simdi kosturuyorsun ya bu kosturmalarin yüzünden ilerde senin olmaz ise? allah göstermesin ama sen dinlen istirahat etmen lazim eltinede baskasi baksin....
bence esinle konus..........

Tam üzüntülerimi yaacaktım ama çoook sevindim. allah yavrunu bağışlasın. Analı babalı büyütsün inşallah canım. Çok mutlu oldum valla. :))):ecrin_bebek:

Canım bu mesajı yeni gördüm, inan çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

bircaney sana özelden bır msj atıcaktım ama atamadım kapalı galıba.sen kayserıdeymısın ya rahım fılmını nerde cektırdın?dıgıtalmıydı cektırdıgın yer?bırde hangı dr gıdıyorsun?ben nevsehırdeyımde kafama göre dr bulamadım burda kayserıye gelebılırız.cevap yazarsan özelden cok ama cokk sevınırım.

canım senin de özelin kapalı galiba o yüzden burdan yazayım
digital dediğin rahim ve tüplerin ekranda görülmesiyse evet öyleydi hem ordan takip etti doktorum hem de film çekti
hastane ismi veriliyor sanırsam
tekden hastanesinde çektirdim doktorum nuray emeklioğlu bende yeni başladım 4-5 defa gittim
ben gitmek istemedim erkek olduğu için ama eğer gidersen burda çok iyi erkek doktorlar var
mesela özel erciyeste rakip turan var başhekim sonra zeki yılmaz var

çok güzel yaaa
allahım çok büyük işte
ne kadar temiz kalpliymişsin
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
bizler için dua edermisin güzel kalpli anne

hepinize çok teşekkür ederim de bu mesaj beni daha çok duygulandırdı
güzel kalpli anne sözü çok hoşuma gitti şımardım biraz yanihihoyyyt
inşallah öyleyimdir
ayrıca tabi ki dua ederim herzaman da ediyorum zaten rabbim tüm dileyenlere hepimize hayırlıysa nasib etsin bir müslümanın diğerine gıyabında dua etmesi daha güzel aynı istekte olan yani bebek isteyen biri olarak ben sizler için olan duamı kalbimden yapıyorum

ben bu topiğin mutlu sonla biticeğini hissetmiştim...

çünkü siz çok iyi niyetle yaklaşıyordunuz....yorumlarınızın her birinde sizin temiz kalbiniz vardı..

çook çok sevindim. hayırlsıyla sağlıklı güzel evlatlar sahibi olun inşallah...

Back
X