• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi yeni kaybettim ve hamile olan eltime bakıyorum ne acı

daha 3 ay önce ikinci kez bebeğimi kaybettim hem de 6 aylıkken eltimle beraber hamileydik
şimdi kayınvalidemle oturan eltimin yanındayım çünkü o bugün yarın doğum yapmak üzere ve kayınvalidem burda yok o yüzden ben kalıyorum
ona her bakışımda üzülüyorum kahroluyorum:çok üzgünüm:

çokk geçmiş olsun canım gerçekten yaşamadan anlaşılamayacak bir üzüntü ama umudunu ve sabrını kaybetme allahım hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş belki de senin sınavın da bu inşallah meleğinle cennette buluşursunuz allahım sana bu üzüntülü günlerini unutturacak hayırlı evlatlar ve çok mutlu günler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Allah sabır versin arkadaşım dilerim bu emeklerinin karşılığını fazlasıyla hayırlı ve sağlıklı bi evlat olarak alırsın

hayatım seni eşinin düşünmesi lazım laf söz gelemsin diye sen mi onu düşüneceksin keyfimi sanki bece eşin için bu fedakarlığı yapmamalısın çünkü bu bence sağlığını hiçe saymak bırak eşin snei düşünüp benim eşimin dinlenmeye ihtiyacı var deyip snein dinlenmeni sağlasın.

herkesin dediği gibi herşeyde vardır bi hayır bide eltinizi sevip iyi anlaşıyosanız ne güzel onun bebeğinide çok seversin üzülme allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş. cnm

hayatım seni eşinin düşünmesi lazım laf söz gelemsin diye sen mi onu düşüneceksin keyfimi sanki bece eşin için bu fedakarlığı yapmamalısın çünkü bu bence sağlığını hiçe saymak bırak eşin snei düşünüp benim eşimin dinlenmeye ihtiyacı var deyip snein dinlenmeni sağlasın.

haklısın canım bu konuda ama eşim bana çok ısrar etti gitmek zorunda değiliz kendini iyi hissetmiyorsan gitmeyelim diye ama ben gelmek istedim ki buna rağmen diğer eltim bi sürü laf söyledi bile geç gelmişim diye onun laflarının altında ezilmek istemiyorum
ama dertlerimi de eşimle ve kayınvalidemle paylaşabiliyorum hislerimi ifade edebiliyorum bu yüzden şanslıyım yani herkesin gerçek yüzü ortada

açıkcası gelmeden önce ben bu kadar etkileneceğimi de sanmıyordum ama geldim işte bir kere
bu konuyu açtığımda moralim çok bozuktu hatta ağlıyordum ama şimdi hem KK deki kadınlar gibi hayatta beni anlayan insanların olduğunu bilmek ve burdan benim için ettiğiniz dualar gerçekten bana çok büyük güç verdi
derdimi paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
rabbim sizlerin de zor zamanınızda yardımcınız olsun inşallah

daha 3 ay önce ikinci kez bebeğimi kaybettim hem de 6 aylıkken eltimle beraber hamileydik
şimdi kayınvalidemle oturan eltimin yanındayım çünkü o bugün yarın doğum yapmak üzere ve kayınvalidem burda yok o yüzden ben kalıyorum

ah canım benim ya..üzülme,yeniden hamile kalırsın son şansın değildi ya..allah sağlıklı çok güzel bi bebek nasip eder sana inşallah..elbette kötü olur insan o kadar zaman karnında taşıyıp hazırlıklar yapınca kötü olur tabi yitirmek ama unut artık ve ileriye bak sen cnm..

teşekkür ederim
malesef kalacak insan çok ama beni düşünen yok
bana geçmiş olsun bile diyen yokki üstelik yeni rahim filmi çektirdim
dinlenmem gerekiyor ama dünya iyisi eşime laf söz gelmesin diye katlanıyorum

pes doğrusu canım ya eltinizin anası kardeşleri yokmu ya yanına gelip ilğilensinler seninde dinlenmeye ihtiyaçın var ya zor dönem atlatmışsın kötükedihüso
kızdım vallah k.validen nerde ya senin
eşin niye diyemiyor benim eşim de rahatsız bebeğimizi yeni kaybettik dinlenmesi gerek filan diye ya
başın sağ olsun arkadaşım inan kızdım hemde çok
allah gönlüne göre versin de senide düşünen biri çıksın yani sen her eltine baktıkca yani duygularını anlayabiliyorum gülüm
ama sanada yazık değilmi şimdi ya :1hug:

canım rabbim'e ben bu yükü neden taşıyorum diye sorma elbet vardır bi sebebi eltinin yanında kimsesi yokmuş bak kendini onun yerine koy eminim o da üzülüyordur çekiniyordur

eltınıze bakıcak kımsede yokmus sanırım..
ya bı dost olarak ona yardımcı olursunuz yada bakmaazsınız ..
ama onun guzel gunlerınıde ona zehır etmeyın..emınım sız de gene yasıyacaksınız..

ama onun guzel gunlerınıde ona zehır etmeyın..emınım sız de gene yasıyacaksınız..
öyle ama kar'çığım sonra ben sana bakamam ayakları yaparsa yani
inkar gelirse bakıldığına böyle yapan eltilerde var malesef
inşallah mukafatını görür arkadaşımız eltisine nasıl bakıyorsa eltiside kendisine bakar inşallah

hayır canım ne münasebet ben zaten eltime stem etmiyorum ki aksine çok içten davranıyorum ve üzüntümü asla belli etmemeye çalışıyorum dolayısıyla ona günlerini zehir edecek hiçbişey de yapmıyorum sadece içten içten kendi acımı yaşıyorum ve çok mutsuz olduğum bir dönemde burada paylaştım
sadece benim kırıldığım nokta bana sen gelme daha acın taze sana bunu yapamam demesini beklerdim ama olmadı napım demekki herkes bu kadar ince düşünemeyebiliyor

teşekkür ederim
malesef kalacak insan çok ama beni düşünen yok
bana geçmiş olsun bile diyen yokki üstelik yeni rahim filmi çektirdim
dinlenmem gerekiyor ama dünya iyisi eşime laf söz gelmesin diye katlanıyorum

bence şu anda önemli olan sensin. bu duruma ne vucudun nede psikolojin hazır. gelsin annesi baksın eltine. ne alaka sen yani. tamam yardıma ihtiyacı mutlaka vardır eltinin ancak başkası baksın yani.

hayır canım ne münasebet ben zaten eltime stem etmiyorum ki aksine çok içten davranıyorum ve üzüntümü asla belli etmemeye çalışıyorum dolayısıyla ona günlerini zehir edecek hiçbişey de yapmıyorum sadece içten içten kendi acımı yaşıyorum ve çok mutsuz olduğum bir dönemde burada paylaştım
sadece benim kırıldığım nokta bana sen gelme daha acın taze sana bunu yapamam demesini beklerdim ama olmadı napım demekki herkes bu kadar ince düşünemeyebiliyor

sıkkma canını güzel arkadaşım yaptıkların boş değil mevlam tarafından sen
mukafatlanacaksın bunu biliyorum rabbim tez zamanda sanada güzel yavrular nasip edecektir
ne demişler kul görmesede yaradan görür
kib:teselli:

:çok üzgünüm: Allah sabır versin canım ya
senin psikolojini düşünmeyenlerede fikir :1closedeyes:

Rabbim bu güzel davranışınızın karşılığını verir inşallah arkadaşım. Ancak şuda varki bu kadar üzüntüden sonra kendinizi sıkmayın, sizinde şu an morale, dinlenmeye ihtiyacınız var, eltinizin hiçmi annesi, kardeşi, kuzeni vs yok? Siz kendinizi düşünmezseniz sizi düşünen olmaz maalesef. Ben eltinizin yerinde olsam, ince davranışınıza çok teşekkür eder ve bu manevi eziyeti size yapmazdım. Birde şu var ki kime çok değer veriyor, fedakarlıkta bulunuyorsak en çok darbeyi ondan yiyoruz maalesef, kendi yaşantımdan biliyorum...

canım böyle düşünme Allah sana hayır işlemen için bi fırsat vermiş belki de bu hayırının vesilesiyle Allah sana daha hayırlı sağlıklı bi evlat verecek inşallah

Back
X