• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi yeni kaybettim ve hamile olan eltime bakıyorum ne acı

Evet yaşadığınız gerçekten zor bir şey, ama sanki bir hikmet var gibi bu olayda. Şu mübarek ayda siz hamile eltinize bakarak belki sınanıyorsunuz, belkide bu sınavın sonunda mükafatlandırılacaksınız. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.
Bence bakın, kullar bilmesede olur, Allah katında yaptıklarınızın karşılığını alacağınıza inanıyorum.

bende zaten önce allahın rızası sonra da kayınvalidemin hatrı için burdayım çünkü eşim ve ailesi gerçekten iyi insanlar

herkes bir yerden sınanır ya hani
eşim ve ailesinin bu kadar iyi olmasının bedeli herhalde
eltilerim de aksine çok kıskanç
yoksa öyle olmasa zaten kendi kardeşlerimden farklı olmazlardı ki görümcelerimle bazen kardeşten bile öteyiz

bu da senin imtihanin demek ki canim..
ama keske eltin yaninda kalmasi icin baska birini bulsaymis..
alllaha dua et bol bol...
insallah tez zamanda atlatirsin bu zamani..

bende karnımda 4.5 ayımda bebeğimi kaybetmiştim..çok ağladım çok üzüldüm.
sen ne yaşadıysan yaşadım bende.emin ol canım..
ama sonra yani 4-5 ay sonra tekrar kendiliğimden hamile kaldımki benim hamile kalmam çok zor,tedavi gerekiyor.Allahım izni ile de kan sulandırıcı iğne kullanarak kollarıma aldım.
gerçekten de Allahım çok büyük.
evet o unutulamıyor ama kafanı dağıtmak için bu bir meşgale.
hemde düşünsene yenge olacaksın ve sen fedakarlığının karşılığını kuldan olmasada,Rabbimden alırsın.

ben eltimden önce evlenmeme rağmen o benden önce hamile kaldı.bebeği doğdu,neredeyse 1.5 yaşına basacak ama benim hala bebeğim yok.insanların benim yanımda eltimin bebeğini severken gözlerini benden sakladıklarını hissediyorum.bazen elim ayağıma dolaşıyor yanımda bebeğiyle birlikte oldukları zaman,insanlar varken.onlar çoçuklarıyla gelecek planları yaparken ben boş gözlerle onları seyrediyorum.Bu da bizim sınavımız rabbim hayır ile sonlanmasını nasip etsin.

canım öncelikle cok gecmiş olsun bu mübarek günlerde vardır bi hikmeti allah ta nasip edecektir inşallah taz zamanda atlatırsın inşallah

senden başka bakıcak kimse yokmu yaaa. ay çıldırtıyo benı bu türkiyemizin bazı adetleri.... görümcen veya eltının yokmu anası babası bacısı. bu nedır böyle... üzme kendını canım benım ALLAH sanada verır. sabırlı ol

ama şuda var tabi. Allah senın eltıne olan merhametını ve hizmetini karşılıksız bırakmaz. onun bebeğiyle avunursun bıraz. benımde 5 sene cocugum olmadı ve cok zor hamıle kaldım. kayınvalıdem hacıdayken eltım dogum yaptı 10 günlükken bıze geldı ve ben o bebeğe kendı bebeğimmiş gibi baktım... o bana cok büyük mutluıluktu..

Artık benim anlayışsız insanlara tahammülüm yok.Yokmu eltinin akrabası Şusu busu gelsin ilgilensinler onunda dusunmesi lazım sana değil belki ama baskasına soylemesı lazım o daha yenı bebegını kaybetti onun uzulmesini istemıyorum baskası gelsin bana yardıma demesi lazım inan cok sinirlendim senınle aynı seyleri bende yasadım cunku 5.5 aylıkdı benımde bebegım aynen 3 ay olmusdu bebeğimi kaybedeli ve esimin arkadasına dogumunda benide hastaneye goturdu kıza bakayım dıye hala affedemiyorum esimi. Simdi yine hamileyim umarım sende tekrar hamile kaldıgında saglıkla sıhhatle bebegını kucagına alırsın umarım bende alırım kucagıma.Cok uzuyorlar cok yıpratıyorlar insanı anlayıssız dusuncesiz insanlar

canım benim çok geçmiş olsun..kalbini sakın bozma..yuce rabbım sana da tattır inşallah annelik duygusunu..

anlattım canım eşimle herşeyi paylaşırım zaten
o da illa gitmeyelim istemiyorsan dedi ama benden önce de öbür eltim kaldı şimdi ben de kalmazsam sürekli başına kakarlar ben de allahtan sabır dileyip geldim işte
allah tan ki eşim herşeyin farkında ya bi de o da anlayışsız olsaydı diyorum bazen napardım
gerçekten komşu akrabadan hayırlı oluyor bazen benim de öyle komşularım var
peki senin şimdi bebeğin var mı merak ettim

hayır henüz bebek fikrine kendimi alıştıramadım maalesef;Allah aratmasın ama istemiyorum:(

teşekkür ederim
malesef kalacak insan çok ama beni düşünen yok
bana geçmiş olsun bile diyen yokki üstelik yeni rahim filmi çektirdim
dinlenmem gerekiyor ama dünya iyisi eşime laf söz gelmesin diye katlanıyorum

sen bu iyiliğini mükafatını mutlaka alırsın bol bol dua et inşallah en kısa zamanda istediğine kavuşursun allah yardımcın olsun

cnm bu da senin imtihanınmış,hem sen çok gzl bir şey yapıyorsun,eminim en kısa zamanda senin de kucağın güzeller güzeli bir bebişle dolar:1hug:

cnm öncel,ikle başın sagolsun acın büyük rabbim sabrını versin bende iki kere üst üste bebeg,imi kaybettim şimdi 8aylık hamişim neden öldü minigin nedeni neydi

cok zor bi durum rabbim yardimcin olsun...
unutma herserde bi hayir vardir...
elbet rabbim sanada bi melek göndericek kendini üzme hersey yoluna girer umarim.....

Back
X