• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi yeni kaybettim ve hamile olan eltime bakıyorum ne acı

ben bu topiğin mutlu sonla biticeğini hissetmiştim...

çünkü siz çok iyi niyetle yaklaşıyordunuz....yorumlarınızın her birinde sizin temiz kalbiniz vardı..

çook çok sevindim. hayırlsıyla sağlıklı güzel evlatlar sahibi olun inşallah...

herkese ayrı ayrı teşekkür etmek okuyanlar için sıkıcı olur herhalde
onun için önceki ve sonraki bütün mesajlarınız iyi dilekleriniz için allah razı olsun çok teşekkür ederim

Allah sabir versin sana canim. Hiç üzülme en kisa zamanda insallah tekrar hamile kalirsin ALlahin izniyle. Ama benim anlamadigim, eltinin yaninda neden kaliyorsun? kendine bakamiyormu? hamile dedigin yatalik hasta degil ya. Iste ben buna sinir oluyorum iste. Gerçekten kôtûyse, kocasi vardir, yardim etsin. Bence naz'dan baska birsey degil.

canım senin de özelin kapalı galiba o yüzden burdan yazayım
digital dediğin rahim ve tüplerin ekranda görülmesiyse evet öyleydi hem ordan takip etti doktorum hem de film çekti
hastane ismi veriliyor sanırsam
tekden hastanesinde çektirdim doktorum nuray emeklioğlu bende yeni başladım 4-5 defa gittim
ben gitmek istemedim erkek olduğu için ama eğer gidersen burda çok iyi erkek doktorlar var
mesela özel erciyeste rakip turan var başhekim sonra zeki yılmaz var

canın cok yandımı ya bende cektırcemde cok korkuyorum.

Canım ben doğum yaptığım sıralarda ,benim eltimde bebeğini kaybetmişti..Ama yanıma geldi. bebeğimi sevdi içtenlikle, benimde hiç aklımdan bile geçmedi. aklına birşey geleceği..
Daha sonra oda hamilee kaldı. doğum yaptı allaha şükür. Şimdide ben onun bebişini seveceğim
Kalbine kötü şeyler getirme içini temiz tut .allah mükafatını mutlaka verecektir...

Amanınn sen zaten hamileymişsin
Allahım hayırlısıyla kucağına sağlıklı bir şekilde almayıda nasip etsin inşallah..
Demekki her işte bir hayır varmış..

rabbim sabırların en büyüğünü versin canım üzülme sabırlı ol bu zor günlerde geçer insallah sağlıklı bir evladın olur ve pamuğunu sende kollarına alırsın

gerçekten ne diyeceğimi bilemedim..zaten etrafta şu gözle bakılıyor bunu anladım bebek nasıl olsa kaybedilen;yine olur;çok acı çekmenin;yıpranmanın anlamı yok!ben dogumdan sonra kaybettim bebegimi ve bi sürü anlayışsız insanlar karşılaştım..ve inan onlarla ugrasmak ölümden daha zordu..kimsenin yannıda aglayamazsın vs..
ama bir o kadar da anlayışlı insan vardı çevremde..mesela aynı sizin durumunuz gibi alt komşum bana basın sagolsuna geldigine dogumuna bikaç gün vardı ve inan karnını sakladı benden..bebegi dogdu;sesi bana gelmesin diye sürekli emzirmiş;apartmanda hep köşe kapmaca oynadık..insanların biraz seni anlaması lazım..gerçekten haline çok üzüldüm canım..ama anlat eşine madem anlayışlı;çok kötü oluyorum;dayanamıyorum falan de..

bencede bu şekilde olmalı...bu konular hassas konular herkesin birbirine saygısı olmalı....kimse kimsenin içinde yanan fırtınaları anlayamaz......toplumumuz daha dikkatli olmalı.....4 yıldır bebek isteyen bir anne adayı olarak rica ediyorum...birbirini kışkırtmaya çalışan nispet yapan cahil insanlar var çevremizde....sırf bu sebeplerden doalyı hep rol yapıyorum yok istemiyoruz etmiyoruz diye güle güle cevap veriyorum...söyleyemiyorum ki olmuyor diye.....söylenecek insanlar var ama azınlıkta....dillerde dolanmamak için yutuyoruz....

bencede bu şekilde olmalı...bu konular hassas konular herkesin birbirine saygısı olmalı....kimse kimsenin içinde yanan fırtınaları anlayamaz......toplumumuz daha dikkatli olmalı.....4 yıldır bebek isteyen bir anne adayı olarak rica ediyorum...birbirini kışkırtmaya çalışan nispet yapan cahil insanlar var çevremizde....sırf bu sebeplerden doalyı hep rol yapıyorum yok istemiyoruz etmiyoruz diye güle güle cevap veriyorum...söyleyemiyorum ki olmuyor diye.....söylenecek insanlar var ama azınlıkta....dillerde dolanmamak için yutuyoruz....

canım benim ya anlıyorum seni benimde evliliğimin 3. yılı bende aynen kıskanıyor bak ondan hiç yüz vermiyor demesinler diye eltimin çocuğunu içimden gelenden daha çok sevmeye çalışıyorum
allah verir inşallah inan şu an ağlıyorum en zoru da bu insanı acısına da bırakmıyorlar bide üstüne üsütne geliyorlar bari bizi bize bıraksalar da acımızı yaşasak ya
kimisinin bebeği olmuyor; duyuyorum ah keşke benim de olsa da düşse, biri durmasa biri dururdu, senin en azından oluyor diyorlar. bende büyük konuşmayın diyorum hep.
bence bir şeyi bulamamanın acısı bulup ta kaybetmenin yanında hiç kalır

yok canım şimdiki değil daha önceden düşüklerim vardı onun için öyle konuştum allah bunu korusun inşallah
bugün dr a gittim gördüm onu 7 haftalık dedi kalp atışlarını da dinledik çok duygulandım bu 3. bebeğim ama ilk defa bunun kalp atışlarını duydum
allah bu duyguyu sizlere de yaşatır inşallah bana da artık kucağıma almayı........

aaa öle deme cnm yaa dahaaaa olur snendeeee hem sevaptırr görümcene bakman yasık hamileymiş..tamam canın acıyor anlıyorumm amaaa ölee yapmaa daha sizinde olurrr sen ona canı gönülden bak allahımm sanda nasip eder inş..

canım gerçi çok olmuş yazalı ama..

ben de bebeğimi doğumdan sonra kaybettim halamın kızıyla aynı hamileydik ikiimizin de erkekti..sonra onun oğlu doğdu ben bebek görmye bile gitmedim..bu hakkımı kullandm..
evlat kaybedince insan bencil olmak zorunda biraz çünkü zaten yeterince acı çekiyorsun bazı şeylere de engel olmalısın insanlar bencil dese bile..

neyse sanırım hamilesin yeniden..çok sevindim inşallah bu defa yavruna kavusursun.. diğer bebeğini neen kaybettiğinini sebeplerini mutlaka araştır.. ve bence tıp fakultelerinde prof lardan birine git..

canım gerçi çok olmuş yazalı ama..

ben de bebeğimi doğumdan sonra kaybettim halamın kızıyla aynı hamileydik ikiimizin de erkekti..sonra onun oğlu doğdu ben bebek görmye bile gitmedim..bu hakkımı kullandm..
evlat kaybedince insan bencil olmak zorunda biraz çünkü zaten yeterince acı çekiyorsun bazı şeylere de engel olmalısın insanlar bencil dese bile..

neyse sanırım hamilesin yeniden..çok sevindim inşallah bu defa yavruna kavusursun.. diğer bebeğini neen kaybettiğinini sebeplerini mutlaka araştır.. ve bence tıp fakultelerinde prof lardan birine git..

fikirlerin için sağol canım inşallah senin de olur yine
araştırdık zaten iltihaptan olabilir dediler kürtaj sonuçları patolojiye gitti normal çıktı
rahim ağzı yarası olabilir dediler smear testi yaptırdım normal çıktı
rahim filmi çektirdim e o da normal son çare artık rahim ağzına dikiş konacak dedi dr.

başta söylediğin şeyler için de çok haklısın insan bazen bencil olmalıymış gerçekten de...
eltimin orda kaldığım son gün bana öyle laflar etti ki sanki ona o iyiliği hiç ben yapmamışım bi teşekkür bile almadım neticede.. annem çok sinirleniyor cevabını verseydin diyor ama değmez... öyle insanlarla laf yarıştıracak değilim dedim bende.
ama sonradan çok pişman oldum keşke gitmeseydim dedim eşime de söyledim.
şimdi bahçemde küçücük 1 aylık yavru bi köpek besliyorum onunla oyalanıyorum o da olay oldu anladınız herhalde güya ben yavrumu bulmuşum gibi imalar
allahtan korkmadan nasıl söylüyorlar anlamıyorum veren allah alır da ya... allah korusun tabi ki ama bizim de elimizdeki gitse ne yaparız diyen yok yaa bizim var ya tamam artık bişey olmaz gibi bi güven var
ama sabırlıyım ben beklerim rabbime hep dua ediyorum allahım bana huyu ahlakı öyle güzel bi çocuk nasib et ki ettikleri laftan utansınlar diyorum
aslında içimdekileri döksem sayfalar sürer ama taştıklarım bunlar işte
dileğim allah herkesin hepinizin gönlüne göre versin

ha bi de bu olaylarımdan sonra anneannem bana hep derki; "kızım insana dünyalık gerek ya ahiretlik te gerek seninkiler senin orda eteklerine yapışacak inşallah senin ordaki kurtarıcın onlar" der hep
çok hoşuma gider bu sözleri o kadar saçma sapan tesellilerden sonra beni tek teselli eden sözlerdir bunlar. nihat hatipoğlunu dinleyen varsa o da aynı şeyleri söylüyor bu çocuklar anne babalarını cehennem ateşinden kurtaracaklar orda diyor
sonuçta şer gibi ama inşallah hayırdır diyelim

Back
X