Bebegimin adı ve eltim .

Benim esimin de sulalesi baya kalabalik ve onlarda gelenek gibi birsey cocuga hala amca dede nine ismi koymak. Ben evlendigimden beri hep diyorum ben kimsenin ismini koymam diye. Hamile kalinca isme hemen karar verdik. Degistirsek bile isim teklifiyle gelen herkese biz karar verdik diyip kestirip atiyoruz.
Siz de tamam azra olcak benim kizimin afi kesin diyip kestirip atabilirsiniz. Degistirseniz de soylemezsiniz zira kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz

Bir daha isim konusu açılınca ben meryem veya kayınvalidemin ismini istemiyorum,başka alternatiflerim var onları değerlendiriyorum,bir daha teklif etmeyin boşuna,fikrim değişmeyecek deyip geçin.

Hayatta koymam koydurtmamda çok istiyorlarsa kendileri yapsın bi tane ona koysunlar

K.validem bi kızım olmasını çok bekledi ismini koymak için ama oğlum oldu yinede kendi istedigimiz ismi verdik

Çok karşıyım yaşayan veya rahmetli olmuş aile içindeki isimleri tekrar koymalarına kendi ailem olsa bile koymam

Ya ben şu hamile yada yeni anne olan kadınların bebekleri için isim bulma telaşına düşen insanlara aşırı sinir oluyorum. Sizene kardeşim ya. Asıl koyacak annedir çünkü 9 ay karnında taşımıştır. Anne baba ile de konusmalıdır ve ortak kararla bir isim belirlenmelidir. Sürekli başka başka birileri ne alaka ya. Çok istiyorsanız siz çocuk yapin o söylediğiniz ismi koyun demek lazım

Benim kaynana da karışacak bir tip di. Hamile iken hemen araştırmalara başladım. Karışmasın vs diye yine karıştı hiç durur mu :) inadına koymadım söylediği ismi banane.

Kaynanadan sonra elti modası çığır açıyoruz erkek olunca da kaynının adını koydurmak için yerini yapmışlar resmen.Kütüğünüzü yeniden başlatmak için çocuk yapmıyorum deseydin iyiydi kız

Bence sizz hemen bir isim bulunnnnn ve bulduk deyin mesala AZRA NUR Deyin ismin belli artik saolun fikirleriniz için de kesip attt:))))))

Sinir oluyorum şöyle tiplere. Eltin de senin adını koysun kızı olursa. Kaynanaya toplum olarak alıştık bir de elti çıktı .
Güzellikten anlamıyorlarsa ciddi şekilde uyar biz zaten karar verdik daha da konuşulmasını istemiyorum de.
Henüz hamile değilim fakat bebeğimin ismi şimdiden hazır ,hatta bilenler var yavrumun adını eşim çocuk istediğinden whatsapp a yazmıştı (erkek ismini yazdı hain) hamile sanmışlardı beni akrabalardanBüyük konuşmayayım da karışırlarsa beğenmezlerse laf ederlerse çok sert tepkimi veririm, kime ne ya sinir oluyorum şöyle insanlara anne baba karar verir kime ne hadi isim önerirsin de böyle baskı yapmak kimsenin hakkı değil hadsiz insanlar.

kesin konuşmazsanız olacagı bu ,

onlara sadece bok yemek düşer onlara neymiş isim konusunda fikir sunmak , bana göre babanın bile hakkı yok bu konuda ,
ve kızımada bu şekilde adını koydum ,

cuma gunu tahlil sonucunda hamile oldugumu öğrendim cumartesi lafı oldu kız olursa x erkek olursa y koyacam allah nasip ederse dedim , ve öylede yaptım .

bir an önce adını kesin karar ver ve konuyu çok uzatma , uzatan olursada , sen dogur ona koy de

Yani yuh yuh. Esin de senin ağır sacmalamis. Kayinvalidenin ismi dense gene eyvallah elti kim ki onun adını cocuguma vericem. Bu muhabbeti uzattiran senin esin. Çünkü ben kabul ediyorum kabul etmeyen karım demeye getiriyor. Sen en yakın zamanda duyur herkese adını ya sadece azra koyduk ya da azra .... ikinci isme acil karar verin ve bu işi bitirin.

Aman senin de taktığın şeye bak salla onlar konuşur konuşur durur Bebek senin değil mi istediğini koyarsın ben senin yerinde olsam kendinizi bu kadar önemsemeyin derdim istediğimi koyarım karismayin derdim

Sakin kimseyi dinleme!!!
9 ay karninda tasiycaksin ölene kadar kalbinde tasiycaksin ölene kadar yaninda olacaksin onlar kim oluyor benim kuzenin yengesinin ismini koydu cok pisman.
Hele ki o sizin parcaniz
Özelliklede senin son karari sen ver derim

Birinin adını koyacaksın kendi adımı koyarım kızıma de geç. Hatta isim doğana kadar bulamazsak benim adımı vereceğiz de. Arza çok güzel isim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…